Eşle son düzlükte ????acil fikir

tabıkııı kesınlıkle bırsey saklıyor, hemde buyuk bırsey, asla durust davrandıgını dusunmuyorum esınızın
cınsel terapıste gıtmeyı kabul etse orada aseksuel mı encınsel mı gay mı anlasılır cunku neyse dusuncesı ıstegı cekındıgı sey konusurdu orada ortaya cıkardı

belkı cok basıt bır hormonal problemdır, urolog bır hap verecek sorun cozulecek ama boyle olsaydı esınız kendısını bıldıgı ıcın 100 kere gıtmıstı sımdıye doktora coktan sorunu cozerdı herseyı gectım sırf sızı susturmak ıcın yıne doktora gıderdı

adam bu halınden memnıun bu sekılde gıtmesınden memnun o yuzden ya sızınle evlı olmanın avantajını kullanıyor arka planda sevgılısı baska bır hayatı var

ya da aseksuel yanı hıc bır cınsel ıstegı yok hıc bır cınse karsı... ısteksız bırı

erkekler evlenmeden once kendılerını bılır cınsel ıstek var mı, varsa ne durumdayım bılır bazı seylerı kadınlar kendılerınde evlendıkten sonra bılır vajınısmus gıbı...
esınız kendı kendısını bılerek sızınle evlendı sızın de ılk sıralar sesınız cıkmasın dıye ılacla zorladı o sıralar hamıle kalsaydınız da yıne ılıskınız devam etmeyecektı bıtecektı . adam ılacla kendısını zorladıgı ıcın devam etmek ıstemıyorum bana zaman ver ıle oyalıyor

yeterınce zaman vermıssınız cozmek ısteyen doktora gıderdı aıle terapıstıne gıderdı

utanıyorum demesıne de ınanmayın sakın

İnanmıyorum ki zaten . Asla inanmıyorum . Benim israrim, bana yaptığıyla yuzlessin, Dr yüzüne söylesin ,bana ortaya çıkarsn Dr bunu bekliyorum . Bir yanımda şey diyor , bu adam Dr a gidince ilaçla şeyle benimle birlikte olacak , ya daha sonra yine öyle olursa ??Dr Kesin çözümden emin olabilir miyim acaba ? Elle tutulur bişi elde etmek istediğim için Dr diye diretiyorum... Dr diye diretiyorum ama bilebilir mi ??? Anlar mı ??

doktora gıtse doktora aseksuelım dese bıle doktor sıze bu bılgıyı vermez
esınızde senelerce gercek sebebını soylememıs doktora boyle dedım de demez
zorla ılacla yıne ıdare etmeye calısır

esınız sıze sunu kanıtlasın
madem benı sevıyorsun madem sana ılgı duyuyorum dıyorsun
tek sorun stres madem oyle dıyorsun
urologa gıt hormonlarına falan bakılsın . madem oyle cekınecek bırseyın de olmamalı dersınız
tahlıl olacak. tahlıl sonucları hem yazılı hemde ınternetden gorulebılır oradan bakıp anlayabılırsınız hormonel bır sorun mu degıl mı en azından bunu anlayabılırsınız

Hormonal bı sorun varsa bile , yine dediğimiz gibi ilaç kullanacak sonra yine aynı şeyler yaşayacağım ?? Öyle sorun olsa Dr bana söylemesi gerekmiyor mu ya , niye saklasın ?? Hakkım var bunu öğrenmeye ??

Bunu erkeklik meselesi yapiyo erkekler . 3 yıl karşısındakini düşünmeden oyalamaya çalışan bi adam . Ben olsam başlarda anlayışla karşılar sonra çözümler üretmeye çalışır ona zaman verirdim ama başlangıçta olacak şeyler. Bence siz şimdi pilinizi pirtinuzi toplayın eşiniz evde yokken bbaa evine geçin. Eşinize de mektup yazın . Bu evliliği kurtarmak istiyorsa eğer doktora randevu alsın hastanede buluşun yoksa sizi aramasın. Tabi eğer evliliğe devam etmek istiyorsanız bunu yapmayın çünkü kararlı olmalısınız

Hormonal bı sorun varsa bile , yine dediğimiz gibi ilaç kullanacak sonra yine aynı şeyler yaşayacağım ?? Öyle sorun olsa Dr bana söylemesi gerekmiyor mu ya , niye saklasın ?? Hakkım var bunu öğrenmeye ??
hayır sıze esı olsanızda hormonel sorunu var dıye ayrıntılar vermez hatta belkı bırlıkte gıtsenız muayene oncesı sızı dısarı alalım bıle dıyebılır doktor

ama tahlıl yapılacak ya onlar esınızın elınde olacak esınız onu gosterebılır sıze

yenı evlıyken benım esım tahlıl yaptırdı genel bır muayene de oldu
nesı var nesı yok sperm hareketlılıgı sayısı hormonları hepsı cıktı ...
doktor bır ılac verdı bır sure onu kullandı ve bızım sorunumuz hemen duzeldı ondan sonrada bırdaha hıc bır sıkıntımız olmadı
cunku esım kendısınde bır sıkıntı olmadıgını bılıyordu ve ufak bır sorunda da hemen cozum aradı cekınecek bırseyı olmayan bunu yapar
esınızde bunu yapmalı

Kararlı olmak adına , gelgitlerdeyim . Evet böyle bir evliliğin olmayacağının farkındayım ,bir yanımda bitirirken bir sebep sunmam lazım hem iç sesime o yüzden çabalıyorum Dr a git diye . Kim ister büyük ümitlerle emeklerle kurduğu yuvasını yıkmak ? Haklı bütün yorum yapan kadınlar fakat birde benim ruhani yasadiklarimi ,bu süreçte cektimlerimi düşünün ? Herkes yardımcı olmaya çalışıyor ,çok tşk ederim herkese

Ailem tesadüfen öğrendi , torun sevelim diye konu açılınca , benden sebep bilmesinler diye konu öğrenildi istemsizce

Herşeyi söylemek zorunda mıyız?
Evliliğimiz otursun, henüz hazır değiliz yada hepsini geçtim nasip ne zamansa olur sorup durmayın ne münasebet diyebilirsiniz.
Ben e alt duyguda şikayet etme hissiyatı var.
Zaten evliliğinizde de oturmamış. Ne çocuğu Allah aşkına. Olmayan bir cinsellik gebelik ve bebekle iyice sekteye uğrayacak. Sonra geri dönülmez bir yol. Yaş olacak bilmem kaç bunun için boşanayım mı diyeceksiniz... Neden kendinize bu kısır döngüye hapsedeceksiniz.
Önce fizyolojik sorun var mı bakılsın sonrasında cinsellik ve evlilik konulu bir terapi şart.

Evet haklısınız . O cabalamadigi için benim kafam karışık belki de .

bakın sayfalarca yazılmış dr konusu haklıda yazan arkadaşlar ama şöyle de bir durum var bir erkek eşini seviyorsa ve fiziyolojik bir durum yüzünden eşine yaklaşamıyorsa bunu size yansıtmadan gerek ilaçla gerek bitkisel bir şeyler deneyerek zaten çözmeye çalışırdı. kusura bakmayın ama eşiniz sizi sevmiyor bir insan sevdiği insanla sevişmek için her yolu dener bence sizin 3 yılın sonunda artık bekleyecek bir durumunuz kalmamış. 3 yıl çok uzun bir süre ben 1 hafta olsa adamı yerim sen beni sevmiyor musun istemiyor musun diye. bırakın şu adamı dr falan gitmesini de beklemeyin açın davayı boşanın kendinize daha fazla bu eziyeti çektirmeyin

Evet hakli arkadaşlar zaten .

Siz bitirmek istemiyorsunuz ama sizin verdiğiniz emeğin zerresini eşinizden görüyor musunuz

e daha ne sebep olsun esınız 4 yıldır asla doktora gıtmıyor terapıste gıtmıyor 3 yıldır sıze asla yanasmıyor bundan buyuk sebep mı olur
bır rahatsızlıgı olsa tedavı asamasında olsa tamam derım bekleyın sabredın
ama oyle bır durum bıle yok adamın bır cabası bır ıstegı yok

Evet haklısınız . O cabalamadigi için benim kafam karışık belki de .
Ya bi kadın olarak sizin de sakinliğinizi ben anlamıyorum. Nasıl Durabildiniz bunca sene? Yani bi kere yapsa hatta çocuğum olsa 3 yıl daha elleşmese razıyım der gibisiniz.

Ya bi kadın olarak sizin de sakinliğinizi ben anlamıyorum. Nasıl Durabildiniz bunca sene? Yani bi kere yapsa hatta çocuğum olsa 3 yıl daha elleşmese razıyım der gibisiniz.
gercekten aynen boyle goruluyor konu sahıbı
buda hıc saglıklı degıl...

Ve bu şekilde 3 yil bekledin. Bu sabir değil, başka bişey. Ailen eşinin kulağindan çekse nolacak? Zor ile sex istiyormusun?

Adam aseksuel, gay yada seni sevmeyip sirf evlilik düzen olsun diye evlenmiş. Ve 3 yil boyinca eşin sahte bir evliliğe devam ederken, sende yaptin, devam ettin. Bunun alarmi ilk aylarda verilmeliydi.

Böyle olmayan bir evlilikte bide babanin "hadii korunmasiz sex yapmanin zamani geldii" demesi tamamen facia. Sen yumuşatarak anlatiyorsun fakat asil olan budur.

Boşanman lazim. Başka çare yok. Bu saatten sonra doktora gitsede neye yarayacak? Bile istzyz senin ile sevişmek istemiyor işte adam.

En son dün Dr gitmeyi kabul etti bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…