Eskisi gibi olmuyor

Vallaha bilemedim şimdibişiler dönüyor ama ne olduğu meçhul,
Ben dedim acaba paravan evlilik mi(ki askeriyede cok zor bi ihtimal) ama adam basbaya adam yani hani feninen bi hareketi de yok. Kadın zengin desek yani pek öyle de durmuyor.Buradan İsvicreli bilim adamlarına seslenmek istiyorum bu ilişkinin düğümünü ancak onlar çöbilir

Askerlikte eşlerde araştırılır mesela yabancıyla evlilk yasaktı hala öylemi bilmiyorum.
Kadın işi biliyor demekki ..

Valla gerçek misin değil misin bilmiyorum ben gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum.. Allah sana akıl fikir versin.. Çok çirkin duruyor bu anlattıkların.. 23 yaşında genç bir kız 50 yaşında buruşmaya başlamış bir adam Saygı duyamıyorum kusura bakma bu da benim fikrim.. Sapık mısınız nesiniz, nasıl bir kafanız var, nasıl yaşam tarzınız var anlayamıyorum.. Baban yaşında adamla hatta biraz zorlasan deden yaşında bile olabilirmiş..

Konu fake ise gerçekten sapkın düşünceniz karşısında şoklardayım.. Ancak bu kadar çirkinleşilebilirdi..

Aşk sarhoşluğu bitince belki bir adet dedeyle seviştiğinin farkına vardın. Off tutku mu kalır. Ayrıca dedenin kuşun 3 saat öttüğü pek inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…