Eskisi gibi olmuyor

Torun geliyor nenesine soruyor
Nene siz dedemle neden kussunuz ?
Nene diyor
Ah guzel torunum eskiden dedenin bir kusu vardi aramiza girer bizi baristirirdi simdi kus oldu ajjajajjaa
Bu tam sana gelsin

Ya sıkılmışsın, ya tutkun bitmiş, ya başka sorunların var odaklanamıyorsun. Ama eğer mahmut abi değilsen de yaşadığın ilişki çok saçma, yakında bu adam senin beklentini karşılamayacak hale gelecek zaten

Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum
Kuş öldü beybi:olamaz:

Merhaba iki senelik bir ilişkim var şuan 23 yaşındayım sevgilim benden 27 yaş büyük eskiden seks çok tutkulu olurdu o an ben bile kendime inanamazdım ama şimdi ne yapsam eskisi gibi olmuyor başlamadan önce içmeye başlıyorum ama sarhoş olamıyorum seks esnasında o ana odaklanamıyorun daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ? Yardımcı olursa çok sevinirim sevgilimin yaşı büyük fakat onun seks ile ilgili bir sorunu yok
Dedeye söyle sana içki içireceğine kendi bir şeyler içsin. Belliki ihtiyacı var

Buna bişidiyorlardı demi :KK53:
Hanım abla işin garip yani adam olacak cocuk askeri personel.Bu arada ıkısının de ilk evliligı ve dogal olarak cocuk da yok. Yani anlamıyorum nasıl oluyor bu iş? Ben şu yaşımda eşime yetisemiyorum bu kadın gizli bir iksir neyin mi içiyor acaba?

Hanım abla işin garip yani adam olacak cocuk askeri personel.Bu arada ıkısının de ilk evliligı ve dogal olarak cocuk da yok. Yani anlamıyorum nasıl oluyor bu iş? Ben şu yaşımda eşime yetisemiyorum bu kadın gizli bir iksir neyin mi içiyor acaba?
Vallaha bilemedim şimdibişiler dönüyor ama ne olduğu meçhul,:olamaz:

X