- 17 Aralık 2020
- 6
- -3
-
- Konu Sahibi sapkalikedicik
HahahahaSen 23 yaşındasın, Sevgilin senden 27 yaş büyük yani 50 yaşında.Tam tersi bence.
Kazım abi 45 dk once üye olmussun. Azicik yaratıcı olsana. 50 yasina gelmissin be abi ne anlıyorsun bu saçma sapan islerden? Hayir komik de degil. Bence bir eglencesi de yok. Ayrica kendinden 27 yaş küçük kızlara da bakmayıver bi zahmet. Öff testosteron koktu burası.
Neden yaşa bu kadar takılıyorsunuzAcaba sevgilisinin yaşı 27 ,ama konu sahibi yanlış yazdı. Ben böyle anlamak istiyorum çünkü
Biz takılmıyoruz, 5-6 yıl sonra siz takılabilirsiniz.Neden yaşa bu kadar takılıyorsunuz
Takılcağımızı düşünmüyorum.Biz takılmıyoruz, 5-6 yıl sonra siz takılabilirsiniz
Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorumKus ötüyo mu cidden? Sorun sende mi?
Erkek misiniz?Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum
DeğilimmmmErkek misiniz?
Tutku ölmüş olabilir mi aranızda? Evet her ne kadar kuş ötsede karşı taraf enerjisini bir baska birine verince enerjisi seni sarmayabilir. Tutku=enerji frekansların uyuşması cok güçlü bir duygu. Yani adamın sadece seninle seks yaptığına emin misin?Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum
Umarım.Takılcağımızı düşünmüyorum.
Hahahahahahaha koptuummmm kazım abiSen 23 yaşındasın, Sevgilin senden 27 yaş büyük yani 50 yaşında.Tam tersi bence.
Kazım abi 45 dk once üye olmussun. Azicik yaratıcı olsana. 50 yasina gelmissin be abi ne anlıyorsun bu saçma sapan islerden? Hayir komik de degil. Bence bir eglencesi de yok. Ayrica kendinden 27 yaş küçük kızlara da bakmayıver bi zahmet. Öff testosteron koktu burası.
Andropoz???Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum