Eskisi gibi olmuyor

sapkalikedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
6
-3
Merhaba iki senelik bir ilişkim var şuan 23 yaşındayım sevgilim benden 27 yaş büyük eskiden seks çok tutkulu olurdu o an ben bile kendime inanamazdım ama şimdi ne yapsam eskisi gibi olmuyor başlamadan önce içmeye başlıyorum ama sarhoş olamıyorum seks esnasında o ana odaklanamıyorun daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ? Yardımcı olursa çok sevinirim sevgilimin yaşı büyük fakat onun seks ile ilgili bir sorunu yok

Sen 23 yaşındasın, Sevgilin senden 27 yaş büyük yani 50 yaşında. Tam tersi bence.
Kazım abi 45 dk once üye olmussun. Azicik yaratıcı olsana. 50 yasina gelmissin be abi ne anlıyorsun bu saçma sapan islerden? Hayir komik de degil. Bence bir eglencesi de yok. Ayrica kendinden 27 yaş küçük kızlara da bakmayıver bi zahmet. Öff testosteron koktu burası.

Acaba sevgilisinin yaşı 27 ,ama konu sahibi yanlış yazdı. Ben böyle anlamak istiyorum çünkü

Hahahaha bu soruyu sormak için üye oldum ve kesinlikle kızım sevgilimin yaşıda doğru bu durumdan yargılanmaya alışığım

Kus ötüyo mu cidden? Sorun sende mi?
Kuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum

Erkek misiniz?

Tutku ölmüş olabilir mi aranızda? Evet her ne kadar kuş ötsede karşı taraf enerjisini bir baska birine verince enerjisi seni sarmayabilir. Tutku=enerji frekansların uyuşması cok güçlü bir duygu. Yani adamın sadece seninle seks yaptığına emin misin?

Onun dısında yani yapamamanızın sebebini ben duygulara bagladım. Acaba bag mı yok. Bilirsin hicbir sey aynı kalmaz maalesef.

Hahahahahahaha koptuummmm kazım abi

Andropoz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…