- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 33
-
- Konu Sahibi sapkalikedicik
Takilmasan sarhoslukla idare etmezdin bugüne kadar alkol bile etkisini kaybediyorTakılcağımızı düşünmüyorum.
Torun geliyor nenesine soruyor
Nene siz dedemle neden kussunuz ?
Nene diyor
Ah guzel torunum eskiden dedenin bir kusu vardi aramiza girer bizi baristirirdi simdi kus oldu ajjajajjaa
Bu tam sana gelsin
Jajjaj sen cok yasa
Kuş öldü beybiKuş ötüyor tabiki arkadaşlar bu ne biçim bir soru ? Normal sekste yapıyoruz günde 2-3 kere demek istediğim tutkulu kendimizi kaybettiğimiz bir kaç saat süren seksler yapardık eskiden 4-5 aydır hiç böyle yapamadık nedenini merak ediyorum
Komşum 58 dogumlu (kadın olan), eşi de 80 dogumluBen amcayı tebrik ediyorum.
50 yaşımda kendi yaşıtım alıcım olur mu şüpheliyim 27 yaş küçük alıcı bulmuş.
Komşum 58 dogumlu (kadın olan), eşi de 80 dogumlu22 yıl yaş farkı var ama ama kadındaki özgüven alter ago astronotlarda yok
Dedeye söyle sana içki içireceğine kendi bir şeyler içsin. Belliki ihtiyacı varMerhaba iki senelik bir ilişkim var şuan 23 yaşındayım sevgilim benden 27 yaş büyük eskiden seks çok tutkulu olurdu o an ben bile kendime inanamazdım ama şimdi ne yapsam eskisi gibi olmuyor başlamadan önce içmeye başlıyorum ama sarhoş olamıyorum seks esnasında o ana odaklanamıyorun daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ? Yardımcı olursa çok sevinirim sevgilimin yaşı büyük fakat onun seks ile ilgili bir sorunu yok
Buna bişidiyorlardı demiKomşum 58 dogumlu (kadın olan), eşi de 80 dogumlu22 yıl yaş farkı var ama ama kadındaki özgüven alter ago astronotlarda yok
Hanım abla işin garip yani adam olacak cocuk askeri personel.Bu arada ıkısının de ilk evliligı ve dogal olarak cocuk da yok. Yani anlamıyorum nasıl oluyor bu iş? Ben şu yaşımda eşime yetisemiyorum bu kadın gizli bir iksir neyin mi içiyor acaba?Buna bişidiyorlardı demi
Vallaha bilemedim şimdibişiler dönüyor ama ne olduğu meçhul,Hanım abla işin garip yani adam olacak cocuk askeri personel.Bu arada ıkısının de ilk evliligı ve dogal olarak cocuk da yok. Yani anlamıyorum nasıl oluyor bu iş? Ben şu yaşımda eşime yetisemiyorum bu kadın gizli bir iksir neyin mi içiyor acaba?
Haahahahahaaha vay ki avyyyyVay ki vayy.. İnsan bi hevesleniyor