- 25 Eylül 2009
- 457
- 7
- 37
ben de önceden Ramazan beye gidiyordum ondan hiç memnun kalmadım ama şimdiki doktorum Sabahattin bey keşke ilk başta da ona gitseydim.herkesin memnuniyet derecesi göreceli olabiliyor.
bu arada 38+1de doğum yaptım
çarş doğum yapmsam perş dr a gidecektim:)
nasip işte.
Dediğim gibi tamamen kişilere özgü memnuniyetlik derecesi.ben eğer gittiğim doktorun yanında rahat değilsem,iletişimi iyi değilse,illaki kendi doğruları var bunların dışına çıkılmazsa ve en önemlisi hastasını kırıp göndermiş ve bu hatasını sonradan anlayıp telafi etmeye çabalamışsa,kapısına randevulu gidip en az 1-1.5 saat sıra bekliyorsam o doktor istediği kadar işinin uzmanı olsun benim için önemli değil.çok detaya girmek istemiyorum.ben bu saydıklarımın hiçbirini sabahattin beyde yaşamadım.her gittiğimde güler yüzle ve saygıyla karşılandım.ultrasonda hiç 1-2 dk kalmadım hiç doktorum tarafından kırılmadım.o yüzden keşke ilk başta ona gitseydim dedim.o yüzden herkes gittiği doktordan memnunsa ne mutlu.
kızlarrr ben doğumumu yaptım geldim:) sebahattin beyden de çok memnunum:) bana öyle çok yardımcı oldu ki bütün hemşireler de yanımdaydı sağolsunlar Allah hepsinden razı olsun başka dr olsa ben böyle rahat doğum yapamazdım herhalde.
4 kasımda normal doğumla bebeimi doğurdum
darısı başınıza kızlar
inanın çok rahat ve mutluyum
inş hepinizin doğumu kolay geçer
ewet canım haklısın önemli olan memnuniyet verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyosak ne mutlu bize ...
herkese merhaba ben de 13 haftalık hamileyim. rabia karagöz e gidiyorum. onunla ilgili deneyimi ya da bir duyumu olan varmı?
bir de ikili tarama testi mutlaka yapılıyo mu benim dr um bebeğin ense kalınlığı belli bir değeri geçmiyosa yapılmıyo dedi ve yapılmadı. bu konuda bilgisi olan varmı? lütfen yardımcı olun bir sorun çıkacak diye çok korkuyoruuum
kızlarrr ben doğumumu yaptım geldim:) sebahattin beyden de çok memnunum:) bana öyle çok yardımcı oldu ki bütün hemşireler de yanımdaydı sağolsunlar Allah hepsinden razı olsun başka dr olsa ben böyle rahat doğum yapamazdım herhalde.
darısı başınıza kızlar
kızlar nerdesiniz ya kimse uğramıyor topiğe herkes nereye kayboldu fisfisfis
SLVMSSTR sen nerdesin yoksa sende mi doğum yaptın?
ben henüz hamile değilim ama jinekolog olarak Teoman Haluk Minsine gidiyorum Doğuşta doktor ayrıca Eskişehir Doğum hastanesinde de çalışıyor ben muaneye kliniğe gidiyorum ama hastaneyi hiç bilmiyorum tek aklıma takılan o doktor çok iyi ilgileniyor konuşuyor bilgilendiriyor ama hastanenin devlet hastanesi olması kafamı kurcalıyor doktorum benimle olduktan sonra sorun olmaz heralde dimi kızlar yani özelle devlet arasında çok fark var mı sonuç olarak doktorum yine özel yanii..
canım bende 1 kez kendi doktorum hastanede olmadığından teoman beye gitmiştim ama devlet hastanesine gittim ben çok tatlı bi doktor bayıldım doğuşta da çalıştığını bilmiyodum ama devlet hastanesinde olmasına rağmen çok güzel ilgileniyo bence bırakma devam et doğuşta muayene falan ne kadar bilmiyorum benim doktorumda devlet hastanesi doktoru ben özeline gidiyorum bende orada yapacağım doğumumu ebeler falan çok tatlılar çok ilgilendiler benle benim doğumuma 1 aydan az kaldı bi sorun yaşarsam sana burdan yazarım yani hastaneyle ilgili ayrıca teoman bey benim görümceminde doktoruydu kızı şuan 9 yaşında oda çok memnun kalmış doktordan hatta kızından bi önceki hamileliğinde bebek karnında ölmüş sebebini hiç bi doktor bulamamış teoman bey bulmuş...
ya gecelik ben de bulamadım kompedana bakıyorum arada orda da bebek kıyafetleri mevcut ama nasıldır bilememgecelik sorunu bende de var maalesef hadi pijama bulduk ama gecelik zor
bi de çarşı da durağın tam arkasındaki sokakta bir çamaşırcı vardı büyükçe bir yer bu gidişimde oraya da bakıcam en son ordan pijama almıştım belki uygun gecelik gelmiştir bir türlü düğmeli ve hoş bir geceliğe denk gelemedim bu sefer bulabilirim diyorum...
darısı başınıza kızlar