Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ben de önceden Ramazan beye gidiyordum ondan hiç memnun kalmadım ama şimdiki doktorum Sabahattin bey keşke ilk başta da ona gitseydim.herkesin memnuniyet derecesi göreceli olabiliyor.

bende sabahattin beye 3, ve 4, aylarda gittim maalesef cinsiyetini bilemedi kız dedi ondan sonra kemal hükmene gittim 4d ayrıntılı ulturasona girdim %100 erkek dedi emin olamadım yinede.... ramazan beye gittim oda erkek dedi yani sabahattin beyi bu konuda tecrübeli olarak görmüyorum bende keşke ilk başta ramazan beye gitseydim dedim eğer 2. çocuk düşünürsek ramazan beyin eskişehirde olması için dua ediyorum. ayrıca sabahattin beye giderken odasına ve ulturasona girmemizle çıkmamız bir oluyodu 2 randevumdada toplamda 10 dk suratını görmedim yani bu yüzden eşim bu bizi başından savıyo deyip doktorumu değiştirmemi istedi ama ramazan beye gittiğimde 10 dk abartısız ulturason 10-20 dk arası görüşme yapıyoruz ve çok tatlı dilli bi doktor bi sürü giden arkadaşım var onu bozuyükten beri takip eden arkadaşlarım var ilk defa ramazan bey hakkında kötü bişey duydum ama sabahattin beye gitmemem için beni uyaran bi sürü kişide oldu. tabi dediğin gibi bunlar göreceli kavramlar.......

Dediğim gibi tamamen kişilere özgü memnuniyetlik derecesi.ben eğer gittiğim doktorun yanında rahat değilsem,iletişimi iyi değilse,illaki kendi doğruları var bunların dışına çıkılmazsa ve en önemlisi hastasını kırıp göndermiş ve bu hatasını sonradan anlayıp telafi etmeye çabalamışsa,kapısına randevulu gidip en az 1-1.5 saat sıra bekliyorsam o doktor istediği kadar işinin uzmanı olsun benim için önemli değil.çok detaya girmek istemiyorum.ben bu saydıklarımın hiçbirini sabahattin beyde yaşamadım.her gittiğimde güler yüzle ve saygıyla karşılandım.ultrasonda hiç 1-2 dk kalmadım hiç doktorum tarafından kırılmadım.o yüzden keşke ilk başta ona gitseydim dedim.o yüzden herkes gittiği doktordan memnunsa ne mutlu.

kızlarrr ben doğumumu yaptım geldim:) sebahattin beyden de çok memnunum:) bana öyle çok yardımcı oldu ki bütün hemşireler de yanımdaydı sağolsunlar Allah hepsinden razı olsun başka dr olsa ben böyle rahat doğum yapamazdım herhalde.
4 kasımda normal doğumla bebeimi doğurdum
darısı başınıza kızlar
inanın çok rahat ve mutluyum
inş hepinizin doğumu kolay geçer

bu arada 38+1de doğum yaptım
çarş doğum yapmsam perş dr a gidecektim:)
nasip işte.

bu arada 38+1de doğum yaptım
çarş doğum yapmsam perş dr a gidecektim:)
nasip işte.

canım tebrik ederim allahım evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende çok merak ediyorum kaçıncı haftada doğum yapacağımı bu arada 35, haftaya girdik darısı başıma diyorum artık

ayrıca oğlun tam zamanında gelmiş bende 38, haftamda doğum yapmayı çok istiyorum benimkide erkek ama erkek geç gelir diyolar bebeğin kaç kilo ve kaç cm doğdu yazarmısın??? canım

ewet canım haklısın önemli olan memnuniyet verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyosak ne mutlu bize ...

Son düzenleme:

canımmmm demek yaptın doğumu ay ne güzel gözün aydın darısı başımıza.ben de seni merak ediyordum sesin çıkmayınca.anlatsana nasıldı gece mi yaptın doğumu? demek çok memnun kaldın.bebişini öp bizim için. opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz ya kimse uğramıyor topiğe herkes nereye kayboldu fisfisfis
SLVMSSTR sen nerdesin yoksa sende mi doğum yaptın?

herkese merhaba ben de 13 haftalık hamileyim. rabia karagöz e gidiyorum. onunla ilgili deneyimi ya da bir duyumu olan varmı?
bir de ikili tarama testi mutlaka yapılıyo mu benim dr um bebeğin ense kalınlığı belli bir değeri geçmiyosa yapılmıyo dedi ve yapılmadı. bu konuda bilgisi olan varmı? lütfen yardımcı olun bir sorun çıkacak diye çok korkuyoruuum

canım merhaba.rabia hanımı duydum ama hiç bilgim yok onunla ilgili.benim doktorum ikili üçlü testi yaptırttı ama bazı doktorlar istemeyebiliyor.korkma bir sprun çıkmaz Allahın izniyle içini rahat tut ben hiç stres yapmadan girdim bu testlere.sen de iyi şeyler düşün.

canımm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.çok sevindim.......

kızlar nerdesiniz ya kimse uğramıyor topiğe herkes nereye kayboldu fisfisfis
SLVMSSTR sen nerdesin yoksa sende mi doğum yaptın?

canım burdayım maalesef çok giremiyorum ya dinlendiğim için tehlike geçsin gelirim inş.2hafta sonra falan bol bol.....allah korusun canım yok doğurmadım çok şükür:)

ben henüz hamile değilim ama jinekolog olarak Teoman Haluk Minsine gidiyorum Doğuşta doktor ayrıca Eskişehir Doğum hastanesinde de çalışıyor ben muaneye kliniğe gidiyorum ama hastaneyi hiç bilmiyorum tek aklıma takılan o doktor çok iyi ilgileniyor konuşuyor bilgilendiriyor ama hastanenin devlet hastanesi olması kafamı kurcalıyor doktorum benimle olduktan sonra sorun olmaz heralde dimi kızlar yani özelle devlet arasında çok fark var mı sonuç olarak doktorum yine özel yanii..

canım ben bugün çarşı tramvay duragının arada bir yerde gördüm, baya olmus buraya bakmayalı bulamadıysan hala tarif edeyim:)
önceki sayfayı okumadan yazmısım ben ya :)

Son düzenleme:

ay ben de sebahattin beye gidiyorum ama benim sezeryan olacak inşallah benimki de sıkıntısız gecer :) gerci suana kadar hem hastaneden hem de doktordan cok memnunum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…