Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bu sayfayı yeni keşfettim bende 37+5 günlük hamileyim sezaryan olacak doktorum 10 gün içinde alırız dedi pazartesi tahlil sonuçlarımla beraber gün belirleyeceğiz oğlum olacak hepinizle tanıştığıma memnun oldum
kızlar bende 35+4 günlük hamileyim benimde oğluşum olacak allah nasip ederse gokceb canım seninle aynıyız nerdeyse ben kemal hükmene gidiyorum senin doktorun kim? bide sana bişi sorcam senin kasılmaların falan başladımı??? cevabını bekliyorum.....
canım bende 1 kez kendi doktorum hastanede olmadığından teoman beye gitmiştim ama devlet hastanesine gittim ben çok tatlı bi doktor bayıldım doğuşta da çalıştığını bilmiyodum ama devlet hastanesinde olmasına rağmen çok güzel ilgileniyo bence bırakma devam et doğuşta muayene falan ne kadar bilmiyorum benim doktorumda devlet hastanesi doktoru ben özeline gidiyorum bende orada yapacağım doğumumu ebeler falan çok tatlılar çok ilgilendiler benle benim doğumuma 1 aydan az kaldı bi sorun yaşarsam sana burdan yazarım yani hastaneyle ilgili ayrıca teoman bey benim görümceminde doktoruydu kızı şuan 9 yaşında oda çok memnun kalmış doktordan hatta kızından bi önceki hamileliğinde bebek karnında ölmüş sebebini hiç bi doktor bulamamış teoman bey bulmuş...
canım ben sebahattin akyıla gidiyorum, aynı zamanlarda anne olucaz inşallah:)) henüz kasılmam yok. sende başladı mı?? :ecrin_bebek:
ayy çok teşekkür ederim ya gerçekten... Ben doğuşta emine hanıma gittim ama memnun kalmadım sonra bir arkadaş bana bu dokyoru önerdi gittim ve çok güzel ilgilendi sorunum da geçmiş çok şükür bende beğendim de devlet diye kafaö karıştı sadece ama doktor iyi oldutan sonra sorun olmaz. Ben bahara düşünüyorum hamileliği.. Doğumdan sonra da vakit bulup girebilirsen izlenimlerini yazarsan çok sevinirim. Sana da hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum canım.. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah Rabbin izniyle çok öpüyorum..
tabiki daha kasılma nasıl bişi tam olarak bilmiyorum ama bu sabah karnımın üst kısmı ara ara ağrıdı ve bi saate yakın sürdü ağrıdan uyuyamadım ne olduğunu anlamadım daha önce hiç böle bişi olmamıştı kayınvaldeme sordum normaldir dedi doktora sorcam bakalım ne dicek o yüzden sordum acaba bu sıralar kasılmalar başlıyomu ki diye çünkü senle aynıyız doğumunu nasıl yapmayı düşünüyosun??? kesinleştimi canım ben normal istiyom ama çok ısrarcı değilim sezaryanda olabilir daha çatı muayenesi olmadım sen oldunmu? bide ne isim düşündünüz oğluna biraz fazla soru sordum kusura bakma ama yanıtlarsan sevinirm......
canım benim sezeryan olacak birtakım sağlık problemlerimden dolayı benneyaptımki gerci ben normal istermiydim ondan da emin değilim ama zaten böyle olması gerekiyor... o yüzden çatı muayenesi de olmaz sanırım ama doktorum 24ünde çağırdı o zaman yapılırsa yapılırı sanırım... bir de o zaman tam tarih söyler sanırım ama bayramın arkasındaki hafta gelecek inşallah oğlumuz oğluşumuzun adı Mert Ali olacak inşallah, siz ne düşündünüz isim olarak buarada bol bol yazalım ki birbirimizden haberimiz olsun, oğluşlarımızı belki de aynı gün alıcas kucagımıza hayırlısıyla... sen hastane valizini falan hazırladın mı?? neler koydun???[/QUOT
ewet canım sürekli yazışalım doğurana kadar eğer sezaryan olacaksa çatı muayenesine gerek yok bildiğim kadarıyla bende bi bahane bulsam sezaryan olsam diye bakıyom normalden çok korkuyom salı günü kontrolüm var kesinleşir herhalde 36. haftaya girmiş olcaz seninki belli ya ona sevindim belirsizlik insanı korkutuyo hani bazı bebekler çok geç geliyo ya 41. hafta doğuranları duydum canım ben eymen eren olsun istiyorum oğlumun ismini eşimde kayra doruk diye tutturdu eymen ismi hem pek kimsede yok hemde kuranda geçiyo en azından biri kuranda geçsin istiyom senin mesela ali geçiyo kayra doruk geçmiyo diye biliyorum ama tam anlamıyla araştırmadım sen onvakta yapcaksın galiba doğumunu hastane valizimi hazırladım benimki 2 ayrı küçük valiz oldu sığmadı çünkü 1 valize neler koydum yazayım canım;
bebeğe 2 tane hastane çıkışı (tek tek yazmıyorum zıbın falan hepsi içinde)
15 adet bez
ıslak mendil
bi ince bi kalın battaniye malum havalar soğuk
bi tane hırka üşümesin diye
bi tane yelek
kendime ; hasta bezi
kalın ped
1 adet gecelik
1adet pijama
2 adet külot
2 adet atlet
2 adet kalın çorap(çok kan kaybedince üşürüz diye düşündüm)
2 adet patik
1adet yelek
1 adet hırka
1adet terlik
hastane çıkışında giymek için eşofman
kırmızı kurdela toka tarak vs
kolanya gelenlere dökmek için hemde steril olur malum domuz gribi
ben devlet hastanesinde doğuracağım için çatal kaşık bardak tuz vs
fotoğraf makinası
canım sende yazarmısın neler koyduğunu eksiklerim varsa bende ekleyeyim valize özellikle bebeğine neler koydun şampuan pişik kremi sence gereklimi koyayımmı?? :sm_cool: k.i.b cevabını bekliyorum
canım ben senden farklı pudra koydum sanırım bir tek, hırka falan almamıştım ben de onları ekleyeyim :) perşembe günü oğluşum 2600 grdı sanırım 3 kg. civarında doğacak ya da biraz daha fazla:) ama bugünlerde pek hareketliyiz, bu kadar harekete kilo tutar mı o minik göbiş bilmem
isim konusunda ben de Kuran'da geçsin istemiştim, Ali hem benim babamın hem eşimin hem de eşimin dedesinin adı, bir taşla 3 kuş yani:)))
senin oğluşun kaç kg olmuş, ya da ne kadar doğacak doktorun tahmini?