Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım hepsini önden düğmeli al tabii ki.ben pijama takımı aldım önden düğmeli gecelik bulursan ban da söyle canım bulamadım ben.bide 2 pijama yerine 2 gecelik daha mantıklı canım pijama belki hiç giyemezsin normal yaparsan çünkü zaten kanaman oluyor altında hasta bezi falan zor olur gecelik daha rahat gene normal yaparsan doğum yaparken gecelik giyiyorsun ben 2 gecelik koyucam............

sağol canım lansinoh u duydum pahalı gelmişti ama lierac çok daha pahalıymış:) zeytin yağı falan kullanayım bari olmadı alıcam mecbur . evet ya erken davranmak lazımmış benim de ne zamandır öyle göğüslerim müdahale etmem lazım..............

cnm,
ben önü düğmeli aldım emzirmenin kolay olması açısından öyle tavsiye ediliyormuş.
bir de doğum yapacağın aya göre düşün, ben uzun kollu aldım zaten doğumdan dolayı kan kaybedeceğimiz için üşüme ihtimalimiz de yüksek olcak.
geceliği daha çok normal doğumda öneriyorlar doğum başlamadan önce açıklığı muayene etmek için sık sık gelip gidiyorlarmış hastanın yanına o zaman her defasında hem sancı çekip hem de pijama altıyla uğraşmak kolay olmuyormuş ablam normal doğum yaptı gecelik giymiş altına da hasta bezi bağlıyorlarmış
bazı sezaryen yapanlar da geceliği daha rahat kullandıklarını söylüyorlar ameliyattan sonra dikişlerde tuvalete gidip gelmede kolaylık oluyormuş
ama normalde gecelik normal doğumda pijama da sezaryende daha kullanışlı oluyormuş
yine de senin seçimn tabi
ben bir gecelik bir pijama koydum hast.den öyle istediler ama bir de kısa kollu bir pijamayı yedek olarak aldım yanıma, onu ayrı bir poşete koyacağm arabada dursun lazım olursa eşim getirir diyorum.

cnm pijama bana daha rahat geliyor ama sez.de daha iyi oluyormuş amaan ne bileyim:)
ben artık gezemiyorum maalesef ama hamamyoluna bak bence çamaşırcılarda vardır

cnm geçmiş olsun çok fena oluyor acısı ama badem yağı veya bebeyağı da deneyebilirsin iyi geliyormuş
benm aldığım krem kocaman bir tüp, hala da bitmedi... karnıma göğüslerime bacaklarımın üst kısmına her gün sürmeme rağmen yani pahalı gibi geliyor ama aylardır da sürüyorum ondan dolayı uygun bence bi de eczaneden eczaneye fark eder mi fiyatı emin değilim küçük olanları da varmış istersen bi fiyat sor

bende onvağa gittim ama başka bölümlerine gittim benim evime da yakın baya ama kadın doktorunda kararsız kaldım ilk muayenem olacağı için kadın istedim orda da kadın yok diye doğuşa gittiim emşne hanıma ama gitmez olaydım herneyse sonradan yine onvak dşündüm ama işyerimden bir abla yine doğuşta teoman beyi önerince yine oraya gittim bende özel hastane istiyordum ama hep herkes doktorun özel oldukltan sonra doğum devlette de olsa farketmez sen zaten özel muayenesine gidiyorsun sadece doğum hastanede olcak ve doktor girecek diyorlar hatta daha iyi devlet hastanesi diyenler var bende doktoru çok sevdim bana çok güven verdi bilgilendirmesi çok iyidi. Hem özel odada ayırtcaz zaten. Bilseniz içimdeki isteği mayısta düşünüyoru ama şimdiden herşeyi düşünüyorum hep burdayım nerdeyse..

evet canım kötü acıyor gerçekten ya şu doğal yağları denicem canım işe yaramzsa alıcam o dediğinden mecbur bebişlerimizi düşünmemiz lazım tabii kendimizi de emzirirken ağlamak istemiyorum:)

cnm doktorundan memnunsan bence değiştirme tercihini bence kadın dr lar daha iyi değil erkek de olsa dr önemli değil çünkü önemli olan doktorun seni rahatlatabilmesi bazı kadın drlar maalesef insanın daha çok utanmasına çekinmesine nden oluyor bi de insanı depresyona sokuyor ben oldum olası kadın jinekologlardan korkmuşumdur zaten:)
evet canım kötü acıyor gerçekten ya şu doğal yağları denicem canım işe yaramzsa alıcam o dediğinden mecbur bebişlerimizi düşünmemiz lazım tabii kendimizi de emzirirken ağlamak istemiyorum:)

ayy evet yaaa ben karnımdan ziyade göğüslerime dikakt ediyorum zaten ne olursa olsun çatlıcaz ama az hasarla atlatmak mühim olannn
bide benmde hala çatlak yok ama son hafta hatta doğumdan sonra da çıkabiliyomuş şimdi karnım çok gergin olduğundan çatlaklar belli olmuyormuş ama doğumdan sonra gerginlik azalınca pıt pıt ortaya çıkıyormuş amaaaannn takmıyorum ben bebeğimi güzel doyurayım da hiç derdim deil bu yaştan sonra manken olcak deilim yaa

he valla doğru dedin canım benim de şu an tek derdim bebeğimi sağ salim doğurmak gerisini takmıyorum sonra bişeyler yapar eski halimize döneriz dönmesek de çok da tınn
kaydirigubbakcemile3

yarın sabah randevu aldım kızlar dua edin inş.iyi geçer muayenem.......

he valla doğru dedin canım benim de şu an tek derdim bebeğimi sağ salim doğurmak gerisini takmıyorum sonra bişeyler yapar eski halimize döneriz dönmesek de çok da tınn
kaydirigubbakcemile3

cnm, evet tek derdim sağlık vala

manken miyiz ayol biz:)

ay geçer cnm merak etme ben kayırıyorum asıl bide çatı muayenesi olcakmışım bu sefer:) gelmese hiç o gün diyorum ama gelicek biliyorum kaçış yok hayırlısı bakalımmm

teşekkür ederim kızlar tavsiyeniz için dediklerinizi dikkate alacağım.kaydirigubbakcemile5

slvmsstr inşallah herşey yolunda gider merak etme.
şekercik senin muayene ne zaman?valla o çatı muayenesi o kadar zor değilmiş hep öyle diyorlar.
ben de yarın ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah bebişim gayet sağlıklıdır.:Saruboceq:

cnm benm haftaya canım:)
iple çekiyorum derrmişim:))) aslında her randevumu iple çekiyodum da bu seferkinde sanki ayaklarım geri geri gitçek gibime geliyooo
zor deil diyolar ama zaten ben acır diye korkmuyorum, ay ben hiç o çatala çıkmadım daha önce kız, bi de bu koca göbekle ben düşerim kesin :roflol: bi de son haftalar makatta şişlik de oldu utanıyorum doktordan işte ne bileyim çok saçma ama zaten hormonlardan dolayı artık pek mantıklı düşünemez hale de geldim of
merak etme ayrıntılı zevkli oluyor ama bizim sıpa poposunu dönmüştü yüzünü daha geçen sefer gösterdi lütfetti bize:)

canımm inşallah iyi geçer.. artık sona yaklaştınız az kaldı bebişleri kucağınıza almaya. Ne zaman tahmini doğum tarihiniz acaba.. Dediğin gibi ben kadın doktoru yaşadım gördüm. Tamam muayenesi çok iyiydi hiçbirşey hissetmiyordum ama bilgilendirme zayıftı hiçbir bilgi edinemedim hep üstünkörü şeyler anlattı. Isınamadım vesselam ve tam onvaka gitmeye karar vermiştim ki işyerinden bir abla yine orda Teoman beyi önerdi ve erkek dsoktor mecaram öle başladı ki zaten onvakta da erkek olacaktı. Bende eşimde bilgilendirmesinden ve pozitifliğinden çok memnun kaldık o yüzden devlette de olsa doktoruma güvendikten sonra sorun olmaz. Bir an önce doğum hikayelerinizi bekliyorum :dance:

sağol canım herşey yolunda çok şükür daha önce bebeğimin kalbinde bir sorundan şüphelenmişti doktor o yüzden tedirgindim şükürler olsun bişey çıkmadı.inş.senin de bir sorun çıkmayacak merak etme canım...............

korkma canım ben o çatala çoookkk çıktım maalesef ilk başlar sorunlu bi hamilelik geçirdiğim için.korkacak bişey yok o içeri sokup içerde döndürülen bir alet var ondan da korkma biraz acıyor tabii ama korkacak kadar değil.bi kere açtın mı da alışıyorsun zaten açmaya o da dert olmuyo merak etme benimkini daha doğurmadan kimler gördü bi bilsen kaydirigubbakcemile3

sağol canım iyi geçti çok şükür.benim 2 0cak deniliyor bakalım hayırlısı....hastaneye bakmaz tabii canım önemli olan iyi doktoru bulabilmek...............inş.güzel doğum hikayeleri anlatırız sana sonra da senden dinleriz:)

merhaba arkadaşlar doktordan geldim çok şükür ayrıntılı ultrasonda bir problem çıkmadı.bebişimi gördüm çok tatlıydı

aman iyi şekerim
Allah korusun bak iyiymiş bebeğin.

ya ondan değil bu muayene farklı bişeyse diye düşünüyorum amaaaan boşverdim şurda ne kaldı doğurmama:) zehir edemicem son günlerimi...

merhaba arkadaşlar doktordan geldim çok şükür ayrıntılı ultrasonda bir problem çıkmadı.bebişimi gördüm çok tatlıydı

aman ne güzel hadi gözünaydın cnm
ay çok tatlı oluyolar hakikatennnn

sevindim canım çok şükür hep iyi olsunlar saten ya allah acılarını göstermesin.:Saruboceq: çok tatlılar gerçekten ya ben de dün 4 boyutluda gördüm ya gözleri de açık bana bakıyo sanki iyice büyümüş ya içim bi tuhaf oldu..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…