cnmm ben de nerde kaldı semru diyodum zaten kk da sorun v eriyodu giremedim ben de son günlerde pek.
hadi bakalım izne ayrılman iyi olmuş artık ağırlaşıyo insan en zoru 30 haftadan sonrası zaten o zamana kadar bi şekilde geçiyo ben şimdi çok zorlanıyorum artık ama sabır. ben ilk zamanlar hiç sıkılmamıştım gezebiliyodum ama birkaç haftadır iice eve kapandım sıkılmaya başladım zor ama güzel günler bunlar. oh maşallah oğluşuna kız :) benm de çatı muayenem perş canm, benm sat'a göre doğum tarihim 17 kasım:)) ama dr 5 kasımdan itibaren her an beklicez dedi o günkü muayeneye göre sanırım tarih de netleşir az çok. benm bebeğim iri değil normal gidiyor yani doktor herhangi bir yorum yapmadı her şeyim normalmiş. nasip neyse o olur önemli olan sağlıkla kucaklamak bebeklerimizi. sezeryan normal çok da fark etmiyor ikisinin de avantajı dezavantajı var işte kısmet neyse o olcak...
evet aynen, ağırlaşınca çok zor geçiyor, tam 9 aylık oldum ve aylardır beklediğim aya girdik sonunda , bi heyecan var ki sormayın , bebeğim de aşağıya indi biraz, sanki tünel kazıyor gibi, sürekli bi çalışma var kasıklarımda , inşallah yarın doktordan da iyi haberler alırım, bebeğimin mevlütte dağıtılacak şekerleri de hazır, izmirden aldı annem, bu hafta sonu inşallah O da geliyor, sepetini süsledim ,eşyalarını da yıkadım ütüledim, çok az bişey kaldı, hastane çantam da hazır, çok güzel heyacanlarmış bunlar, Allah eşimle bana bu duyguları yaşattı ne kadar şükretsek az, opuyorumnanaktan, inşallah oğlumuzu da sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,