Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

evet kimsenin tickeri yok ...kim kaçıncı haftada içinizde ikiz bekleyen varmı.............

merhaba arkadaşlar bu sayfayı yeni keşfettim bende 37+5 günlük hamileyim sezaryan olacak doktorum 10 gün içinde alırız dedi pazartesi tahlil sonuçlarımla beraber gün belirleyeceğiz oğlum olacak hepinizle tanıştığıma memnun oldum

selam kızlar bende esk deyim ben oğluşuma kavuşalı 4 ay oldu doktorum kemal hükmen di ve çoook memnunum. herkese tavsiye ederim. benim oğluşum 4 aylık oldu Allah sizlere de nasip etsin bakın işte bebişlein biçok oyun arkadaşı oldu ne güüüüzeeeel.

selam kızlar çok gelemiyorum yeni arkadaşlar gelmişler hoşgeldiniz ben geri geleicem inş.siz topiği devam ettirin boşlamayın haaa....... :)

kızlar bende 35+4 günlük hamileyim benimde oğluşum olacak allah nasip ederse gokceb canım seninle aynıyız nerdeyse ben kemal hükmene gidiyorum senin doktorun kim? bide sana bişi sorcam senin kasılmaların falan başladımı??? cevabını bekliyorum.....

canım allah kurtarsın çok az kalmış darısı başımıza neden sezaryanı tercih ettin canım??? allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım ben sebahattin akyıla gidiyorum, aynı zamanlarda anne olucaz inşallah:)) henüz kasılmam yok. sende başladı mı?? :ecrin_bebek:

ayy çok teşekkür ederim ya gerçekten... Ben doğuşta emine hanıma gittim ama memnun kalmadım sonra bir arkadaş bana bu dokyoru önerdi gittim ve çok güzel ilgilendi sorunum da geçmiş çok şükür bende beğendim de devlet diye kafaö karıştı sadece ama doktor iyi oldutan sonra sorun olmaz. Ben bahara düşünüyorum hamileliği.. Doğumdan sonra da vakit bulup girebilirsen izlenimlerini yazarsan çok sevinirim. Sana da hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum canım.. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah Rabbin izniyle çok öpüyorum..

canım ben sebahattin akyıla gidiyorum, aynı zamanlarda anne olucaz inşallah:)) henüz kasılmam yok. sende başladı mı?? :ecrin_bebek:

tabiki daha kasılma nasıl bişi tam olarak bilmiyorum ama bu sabah karnımın üst kısmı ara ara ağrıdı ve bi saate yakın sürdü ağrıdan uyuyamadım ne olduğunu anlamadım daha önce hiç böle bişi olmamıştı kayınvaldeme sordum normaldir dedi doktora sorcam bakalım ne dicek o yüzden sordum acaba bu sıralar kasılmalar başlıyomu ki diye çünkü senle aynıyız doğumunu nasıl yapmayı düşünüyosun??? kesinleştimi canım ben normal istiyom ama çok ısrarcı değilim sezaryanda olabilir daha çatı muayenesi olmadım sen oldunmu? bide ne isim düşündünüz oğluna biraz fazla soru sordum kusura bakma ama yanıtlarsan sevinirm......

tabiki canım yazarım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın çok teşekkür ederim güzel temennilerin için çok saol şimdilik tek isteğim sağlıkla oğlumu kucağıma almak bende seni öpüyorum k.i.b

canım benim sezeryan olacak birtakım sağlık problemlerimden dolayı benneyaptımki gerci ben normal istermiydim ondan da emin değilim ama zaten böyle olması gerekiyor... o yüzden çatı muayenesi de olmaz sanırım ama doktorum 24ünde çağırdı o zaman yapılırsa yapılırı sanırım... bir de o zaman tam tarih söyler sanırım ama bayramın arkasındaki hafta gelecek inşallah oğlumuz oğluşumuzun adı Mert Ali olacak inşallah, siz ne düşündünüz isim olarak buarada bol bol yazalım ki birbirimizden haberimiz olsun, oğluşlarımızı belki de aynı gün alıcas kucagımıza hayırlısıyla... sen hastane valizini falan hazırladın mı?? neler koydun???

canım ben senden farklı pudra koydum sanırım bir tek, hırka falan almamıştım ben de onları ekleyeyim :) perşembe günü oğluşum 2600 grdı sanırım 3 kg. civarında doğacak ya da biraz daha fazla:) ama bugünlerde pek hareketliyiz, bu kadar harekete kilo tutar mı o minik göbiş bilmem
isim konusunda ben de Kuran'da geçsin istemiştim, Ali hem benim babamın hem eşimin hem de eşimin dedesinin adı, bir taşla 3 kuş yani:)))
senin oğluşun kaç kg olmuş, ya da ne kadar doğacak doktorun tahmini?

ay çok güzel olmuş isim konusu 3 kişinin ismi bende eşimin ismini koymak istiyodum ama tepkilerden dolayı vazgeçtim eymen ismine bile bi sürü kulp bulacaklar ama takmıyorum benimkide çok hareketli maaşallah değmesin ben en son 2 hafta önce gittim 2100 gr dı salı gitcez bakalım kaç olmuş ama seninki gibi doktorun tahminine göre 3 kg 3,5 kg arası olur fazlası olmaz demişti. senle herşeyimiz çok benziyo bakalım doğumlarda benzicekmi sen aralık ayındamı doğum yapmış olacaksın zaten 38. haftaya girmiş olcan o zaman dimi ......

ben de hazırladım doğum çantamı erken doğum riski olunca yazayım koyduklarımı;

1 gecelik

1 pijama
kendime çorap hastaneler sıcak oluyo hep yattığım için patik falan koymadım
2 adet külot
ped, hasta bezi
bebeğime 2 battaniye
2 zıbın
hastane çıkışı
çorap
patik
hırka
bez(molfix)
ıslak mendil
peçete
kağıt havlu
kendime tarak falan
bardak kaşık çatal (normal doğum için)
havlu
aklıma gelenler bunlar şimdilkik.......

evet canım 38. haftaya girmiş olacağız inşallah :) Eymen bence cok güzel bir isim hem bu senin bebişin he de geç denenlere kaydirigubbakcemile5 bana da etraf Ali'den geçilmiyor diye takılıyorlar ama dinlemiyorum :) inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırız kucagımıza...
slvmsstr senin kaç gün kaldı doğuma ya da kaç hafta?? sen nerede doğum yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…