evet canım 38. haftaya girmiş olacağız inşallah :) Eymen bence cok güzel bir isim hem bu senin bebişin he de geç denenlere kaydirigubbakcemile5 bana da etraf Ali'den geçilmiyor diye takılıyorlar ama dinlemiyorum :) inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırız kucagımıza...
slvmsstr senin kaç gün kaldı doğuma ya da kaç hafta?? sen nerede doğum yapacaksın
slvmsstr, çoğu gitmiş azı kalmış, 36. haftada doğsa da cok sağlıklı olacaktır eminim :) kuzenimin esi de temmuz ayında 36 haftalık doğum yaptı ama şimdi 7 kg oldu maşallahhiç dert etme o yüzden sositososito mine hanımı ben de duydum iyi diye, aynı zamanlarda doğum yapıcaz bu durumda seninle de
cubuk_kraker herkes kendine en yakın bulduğu doktoru önerecektir elbette, örneğin ben anadolu hastanesinden memnun kalmadım ama cok memnun olan arkadaslar var... ben sebahattin akyılı öneririm onvaktan
özeli yok tam zamanlı onvakta calısıyor, eger düşünürsen hastane olarak onvak cok nezih insanlar bana güven veriyor...sosyal güvenceniz de varsa (benimki emekli sandığı, çalışan) muayeneler 5 lira, tahlil farkları da gayet cüzi. normal doğum 400 sezeryan 600 aklında bulunsun yerimseniben
canım bence ikisine de git kararı ondan sonra ver, ben cok doktor dolaştım ikili test zamanı, çok gerildim cok agladım, o yüzden testler falan baslamadan kendine en yakın olanı seç bence, çünkü zaten hormonlarımız bi garip bir de üzerine moral bozukluğu eklenince cok fena oluyo akannehir
ben ilk hamileliğimde abdurrahman beye gitmiştim ama 5. haftada kaybettik bebişi, ikinci kez hamile kaldığımda eşim oraya gitmemi istemedi ama benim istediğim doktorun (murat boylu devlet hastanesi) özeli olmadığından ben yine abdurrahman beye gittim, ikili testim yüksek cıktı (1/200) dr bana direk amniyosentez dedi, eşim zaten tavırlıydı hastaneye testi tekrar yaptırmak istedik, devlet hastanesinden tamer beye gittik gercekten sıcak biri ama özeline gittiğinizde testler için tekrar devlet hastanesine gitmek zorundasınız devlette de benim kan örneklerim kayboldu ve ikili test zamanı kaçtı, tabi bu sırada ben hergün agladım. arkadasım aslan beyi önerdi özeli doğusta normalde devlette, o kadar kötüydü ki Allah bi daha hiçbiyerde karsıma cıkarmasın o adamı. onun yüzünden 3 gün migren ağrısı cektim. bu sitede sebahattin beyi gördüm ben gözümde yas onvak'a gittim. o kadar sakindi ki, bi dur bakalım önce 3lü test var ayrıntılı ultrason var dedi önce beni ve eşimi ikna etti. nitekim 3lü test sonuclarım da ayrıntılı ultrasonum da gayet iyi çıktı. elbette Allah bilir bebişimizin tam sağlıklı olup olmadığını ama 3 kuruş fazla almak için zaten gergin olan anne adayını mahvetmek de sığmaz insanlığa... neyse ki gecti, sebahattin bey sayesinde. benim hikayem kısaca bu, aklında olsun, doktor seçimi çooookkk önemli...
kesinlikle:) inşallah senin hiçbi testinde pürüz cıkmaz, gayet rahat gecirirsin.ama işte doktorun önemi cıkan problemlerde görülüyor
bende de aynıydı:) sanırım herkeste böyle cok da gecikme gitmek için sanırım 5. haftanın sonlarına doğru görülür kese