aman iyi şekerim
Allah korusun bak iyiymiş bebeğin.
ya ondan değil bu muayene farklı bişeyse diye düşünüyorum amaaaan boşverdim şurda ne kaldı doğurmama:) zehir edemicem son günlerimi...
aman ne güzel hadi gözünaydın cnm
ay çok tatlı oluyolar hakikatennnn
sağol canım iyi geçti çok şükür.benim 2 0cak deniliyor bakalım hayırlısı....hastaneye bakmaz tabii canım önemli olan iyi doktoru bulabilmek...............inş.güzel doğum hikayeleri anlatırız sana sonra da senden dinleriz:)
Selam kızlar , bi süre uzak kaldım topikten, 1 hafta önce doğum iznime ayrıldım, doktordan çalışamaz raporumu aldım, evde olmak ilk bikaçgün sıktı ama şimdi alıştım valla . zaten çok ağırlaştım çalışamazmışım bir hafta daha. 76 kg olmuşum . oğluşum da geçen hatfa 2.980 kg olmuş. doğum tarihi yine öne çekildi. 17 kasım diyor doktor.salı günü çatı muayenem var çok merak ediyorum , normal doğum yapabilecek miyim acaba. şimdilik normal dedi ama bebek iri olduğu için çatı muayenesinde kesinleşecek dedi
cnmm ben de nerde kaldı semru diyodum zaten kk da sorun v eriyodu giremedim ben de son günlerde pek.
hadi bakalım izne ayrılman iyi olmuş artık ağırlaşıyo insan en zoru 30 haftadan sonrası zaten o zamana kadar bi şekilde geçiyo ben şimdi çok zorlanıyorum artık ama sabır. ben ilk zamanlar hiç sıkılmamıştım gezebiliyodum ama birkaç haftadır iice eve kapandım sıkılmaya başladım zor ama güzel günler bunlar. oh maşallah oğluşuna kız :) benm de çatı muayenem perş canm, benm sat'a göre doğum tarihim 17 kasım:)) ama dr 5 kasımdan itibaren her an beklicez dedi o günkü muayeneye göre sanırım tarih de netleşir az çok. benm bebeğim iri değil normal gidiyor yani doktor herhangi bir yorum yapmadı her şeyim normalmiş. nasip neyse o olur önemli olan sağlıkla kucaklamak bebeklerimizi. sezeryan normal çok da fark etmiyor ikisinin de avantajı dezavantajı var işte kısmet neyse o olcak...
evet aynen, ağırlaşınca çok zor geçiyor, tam 9 aylık oldum ve aylardır beklediğim aya girdik sonunda , bi heyecan var ki sormayın , bebeğim de aşağıya indi biraz, sanki tünel kazıyor gibi, sürekli bi çalışma var kasıklarımda , inşallah yarın doktordan da iyi haberler alırım, bebeğimin mevlütte dağıtılacak şekerleri de hazır, izmirden aldı annem, bu hafta sonu inşallah O da geliyor, sepetini süsledim ,eşyalarını da yıkadım ütüledim, çok az bişey kaldı, hastane çantam da hazır, çok güzel heyacanlarmış bunlar, Allah eşimle bana bu duyguları yaşattı ne kadar şükretsek az, opuyorumnanaktan, inşallah oğlumuzu da sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,
evet aynen, ağırlaşınca çok zor geçiyor, tam 9 aylık oldum ve aylardır beklediğim aya girdik sonunda , bi heyecan var ki sormayın , bebeğim de aşağıya indi biraz, sanki tünel kazıyor gibi, sürekli bi çalışma var kasıklarımda , inşallah yarın doktordan da iyi haberler alırım, bebeğimin mevlütte dağıtılacak şekerleri de hazır, izmirden aldı annem, bu hafta sonu inşallah O da geliyor, sepetini süsledim ,eşyalarını da yıkadım ütüledim, çok az bişey kaldı, hastane çantam da hazır, çok güzel heyacanlarmış bunlar, Allah eşimle bana bu duyguları yaşattı ne kadar şükretsek az, opuyorumnanaktan, inşallah oğlumuzu da sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,
cnm benm artık çok az kaldı doğuma, sanırım sen beni takip ediyosun:) benm sat'a göre 15 günüm kaldı ama ben daha az kaldığını düşünüyorum
kasılmalarım arttı, son 3 gündür düzene giriyor nerdeyse kasılmalarım; çatımda ağrı var yattığım yerden kalkarken özellikle bu ağrıyı daha çok hissediyorum; arada kasıklarım da ağrıyor, belimde ağrılar arttı. sözün özü doğurmama az kaldı:) bende zerre heyecan yok, eşim son derece meraklı ve heyecanlı:) ben de aksine çok sakinim. artık iş yapamadığım için canım sıkılıyor. dışarı da çıkamaz oldum ama sabrediyorum artık çok az kaldı inş. annemler yarın geliyor artık yalnız kalmayacağım. bebek sürekli hareket ediyor ama dediğin gibi kasıklarımda pek bir şey hissetmiyorum acaba benmki kanala girmedi mi? açıkçası bu sorunun cevabını merak ediyorum. inş güzel haberlerle dönersin cnm, ben mevlüt burda okutmam, memlekette okuturum. o nedenle bir hazırlığım yok. ben eşyaları çoktan yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim. işimi erken bitirdim yalnızım diye. hastane çantam da hazır ama annem gelince tekrar bakarız havalar aniden çok soğudu bebeğim üşümesin belki daha kalın bir şeyler koymak gerekebilir. inş cnm önemli olan sağlıkla kucağımıza almak. Allah son zamanlardaki tüm hamişlere sabır versin cidden şu an hamileliğin zor olduğunu kabul ediyorum
kızlar ben giriyorum artık erken doğum tehlikesi var hastaneden yeni çıktım dua edin de 4 hafta falan daha sabretsin bebeğim............
kızlar hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın rabbım...bebeişlere isim ne koyacaksınız paylaşırsanız bızede fıkır olur benimde 8 martta dogumum olacak hayırlısıyla...
kızlar ben giriyorum artık erken doğum tehlikesi var hastaneden yeni çıktım dua edin de 4 hafta falan daha sabretsin bebeğim............
bende eskişehir de yaşıyorum 5 haftalık hamileyim ve hangi doktora gideceğime karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Canım Allah yardımcın olsun , hastaneye mi yatacaksın, Allah sağlık versin her ikinize de
canım dualarım seninle inşallah bebişin azcık daha sabreder.bu arada sen de bol bol dinlen kendini yorma.
oo daha varmış ama bir yandan da az var aslında çünkü zaman çok çabuk geçiyor.. Ben daha hamileliği baharda düşünüyorum doğum hikayeme de daha var yanii şimdilik sizinkileri okuyup zaman geçiriyorum... kaydirigubbakcemile3
canım sana şiddetle anadolu hastanesinden ramazan bayırlıyı tavsiye ediyorum süper bi doktor ben böyle bi doktor görmedim bana güvenebilirsin şuan 34, haftamdayım gezmediğim doktor kalmadı onvaktan sabattin akyılada gittim pek memnun kalmadım yalnız erkenden randevu al ancak 1 ay sonraya randevu bulabilirsin ramazan bey çok yoğun pişman olmayacaksın emin ol.