Hayırlı olsun canım sevindim kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini bende 8 haftalığım doktorum sakarya hast. Ramazan Bayırlı hep içime erkek doğuyor ama hayırlısımerhaba arkadaşlarrr ben 20 haftalık hamileyim bi oğlum olacak dr. esk.sebahattin akyık
cnm ben de sebahattin beye gittim doğumumu da o yaptırdı çok güleryüzlü işinin ehli ve iyi bir dr. dur iyi bi seçim yapmışsın moralini hep yüksek tutacak:)merhaba arkadaşlarrr ben 20 haftalık hamileyim bi oğlum olacak dr. esk.sebahattin akyık
cnm ben de nerde bizim kız diyordum... evet insan hemen hamiş kalcak sanıyo o stresi iyi biliyorum 2 yıl yaşadım çünkü. ama korkma her şey yoluna gircek böyle düşün beslenmene dikakt et soğan kürü yaptın mı ben soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yapıyordum ki hamiş kaldım:) eşimin kürü bitmedi yani bi denesene... incir kürü de yumrutalıklarla ilgili bir şeyleri düzeltiyorduKızlar ne zamandır gelemiyordum ihmal ettim biliyorum.. Nasılsınzı bebişleriniz nasıl.. Baya büyümüşlerdir artık. Biz çalışmalara başladık ama bu ay tutmadı maalesef ve geçen cumartesi regli oldum. Zaten nisanda istiyorduk ama nisan ve mayos ara kanama derdi çıktı o bitti yumurtam büyümedi klomen kullandım reglim sanarak ama o da ara kanamammış klomen bitti dr gideceğim gün kanamam oldu normal reglim yanii ama yine de etkilemiş bu aya yumurtam çatladı ama tutmadı yine klomene başlıyorum ve sonrada yumurta takibine gidicem bakalım hayırlısı... Zor iş gerçekten insan hemen hamile kalabilirim zannediyor işin içinde değilken ama öyle değilmiş bir de sınav stresi felan da vardı o da etkiledi tabi..
cnm ben de sebahattin beye gittim doğumumu da o yaptırdı çok güleryüzlü işinin ehli ve iyi bir dr. dur iyi bi seçim yapmışsın moralini hep yüksek tutacak:)
cnm ben de nerde bizim kız diyordum... evet insan hemen hamiş kalcak sanıyo o stresi iyi biliyorum 2 yıl yaşadım çünkü. ama korkma her şey yoluna gircek böyle düşün beslenmene dikakt et soğan kürü yaptın mı ben soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu kürü yapıyordum ki hamiş kaldım:) eşimin kürü bitmedi yani bi denesene... incir kürü de yumrutalıklarla ilgili bir şeyleri düzeltiyordu
Yaa canım eşim öyle şeyler yemez hiç sevmezde bitkilerle kürlere inanmıyor ben hayıt tohumu alacaktım şiddetle karşı çıktı zaten dr da onay vermiyor şimdilik öle gidiyoruz zaten klomen alınca yumurtam çatlıyor belki kendiliinden de çatlar ara kanamam olmadı bu ay direk reglim oldu yumurtam çatladı ama bu ayda klomen iç dedi dr bakalım yarın eşimde ürolojiye gidecek kontrole ondan da bir sorun olmadığından emin olmak istedik.. İnşallah kısa zamanda gelir bebeğim.. Siz nasılsınız nasıl gidiyor bebekle hayat...