Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

bende öyle diyorum zaten aynen öyle cevap veriyorum. Sadece senin değil benimde kafam karışık ama oluruna bırakıyorum olursa olacak artık şanslıysak. Bu arada herşey lehşme gelişiyor eşime şehir dışı görevi gelmedi burada olacak.. Bunda da vardır bir hayır... Gerçi etkilemiyordu daha yumurtlama zamanım değil o zaman ama olsun erken başlamanın zararı olmaz:)

yağmur cnm gaz için biz bi çözüm bulduk: acı elma yağı (adaçayı yağı) eczanede satılıyor onu al bi damla karnına sür bebeğin masaj yapar gibi bi damla da ayak tabanlarına sür asla içirme çok iyi geliyor sonra hemen giydir bir de ayağına sıcak su torbası koyabilirsin veya bir tülbenti ısıtıp karnına koyabilirsin sen de bol bol rezene iç her yediğine de kimyon at ki bebiş de gazını kolayca çıkarsın bi de dr lar damla veriyor doktora da götürebilirsin ama hiç bi şey fayda etmiyor geçmiş olsun
bu arada maşallah çok şeker:)

şekercik allah razı olsun denemediğimiz birşey kalmadı ama yazık yavrum uykusunda bir başlayır bağırmaya dayanamıyorum ben... bu arda doktorunuz oya hanım mı?

yagmurcum bebişin çok tatlı gercekten benim oğlum ne kadar hareket ettirilirse o kadar rahat gaz cıkarıyor, bacaklarını karnına ittirmek ve babasıyla koşturmak rahatlatmıştı bizi... bizim drumuz oya hanım...

ya kızlar bunu konusmusmuyduk hatırlamıorum ama bevişlere oda takımı aldınız mı? aldıysanız nerden ve kaça?

şekercik allah razı olsun denemediğimiz birşey kalmadı ama yazık yavrum uykusunda bir başlayır bağırmaya dayanamıyorum ben... bu arda doktorunuz oya hanım mı?
cnm ilk zamanlar gazı olur sen de gaz yapan kuru fasulye portakal türü şeylerden azcık uzak dur idare et ya da yerken bolca kimyon dök bizim dr oya hanım:) bayılıyoruz dr muza:)))
ya kızlar bunu konusmusmuyduk hatırlamıorum ama bevişlere oda takımı aldınız mı? aldıysanız nerden ve kaça?

cnm biz almadık oda takımını kullanma süresi az sadece bir gardrop aldık o da koçtaştan bir de büyüyen karyola aldık yatak odasına yatırırken de dondy kullandım şimdi sığmıyor ama dony artık mutfakta biz yemek yerken o da oturup oyuncak oynuyor veya elma kemiriyor:)

yok ya ben cok özeniyorum... asansörlü büyüyen beşikli bir takım alıcam inşallah...

yok ya ben cok özeniyorum... asansörlü büyüyen beşikli bir takım alıcam inşallah...

canım oda takımı konusunda sana önereceğim bir yer var. Stadyumun olduğu cadde varya Hava hastasine gelmeden Atatürk caddesi diye geçiyor sanırım o hizzada hatta çağdaş market felan da var orada Avrasyanın bir şubesi açıldı sırf genç odası ve çocuk odası satılıyor ben dayanamadım baktım süper bebek odaları var çok beğendik.. Oraya bakabilirsin...

gökçe b cnm haklısın insan özeniyor ama ben çok düşündüm bu konuyu çok da pahalı oluyorlar maalesef ve belli bi yaşa kadar kullanabiliyor ev de kira olunca bir de zırt pırt taşınma ihtimalimiz de olunca bebek için ayrı bi oda yapamadık herkesin şartları farklı tabii durumunuz uygunsa al bence de içinde kalmasın bak biz bu sıralar taşınmayı gene gündeme aldık taşınmak zorundayız

canım süpersin ben de arayıp duruyordum, ilk fırsatta gidicem oraya:) gerci yaz bitiminde evi değişince alıcas ama dayanamam hemen bakayımyerimseniben

canım bzim ev kendimizin ama küçük geliyor diye yaz sonunda kiraya cıkıcas ve büyük bir ev bakıcam, oğluşumun güzel bir odası olsun istiyorum... bir de yeni cıkan asansörlü besik takımlar var bir süre sonra yatak oluyor, genc odası yatagı boyutunda oluyor yani iyi kullanırsa 10-12 yasına kadar kullanır, sonra da ergen olur begenmezkaydirigubbakcemile3

gökçecim bizim yatak ondan işte:)) büyüyen karyola diyorlar biz tek aldık onu şimdi beşik kısmı sallanıyor sonra beşik ve yanındaki mini dolabı çıkıyor bizimknde bir de arkasından masa çıkıyor geri kalana da yatak alıyorsun genç yatağı oluyor biz sonra ekleyeceğiz işte takım haline getircez şimdiden cicili bicili şeyleri beğenmez büyüynce dedik

o asansörlüler nasıl ki canım yaa.. Bu dediğim yerde hep büyüyen karyolalar var takımlarda ama çok kullanışlı.. Altını çekiyosun baza gibi yeri var. Yanında kapaklı kocaman bir yeri var iki bölme şeklinde içi derin ve geniş dolaplar çok güzeldi. Ayrıca süs eşyaları çok güzel çocuk odası için duvar saatleri felan var... Çocuk halısı felanda satılıyor... Ben odalara bayıldım hatta birinin modelinin ismini bile aldık...

kızlar 2 gün önce onvaka sabahattin beye gittik kontrole ve bebeğimizin Erkek olduğunu söyledi...
Rüzgarımız sağlıkla gelsin inşallah :)

hee büyüyen beşik yanii. Var var hemde daha güzelleri var.. Altında öyle çekmecesi yok çekiyorsun baza gibi altından kocaman bir yer çıkıyor koy koyabildiğini sonra it yerine tekrar.. Yanında da dediğim gibi iki bölmeli bir yer var aç derin ve geniş.. Dolaplar çok güzel... Aslında buluşsak bir gün gitsek beraber ne güzel olurdu hem ben tanıştımda orda bayanla bir de genç bir çocuk var daha iyi olurdu hem bizde görüşmüş olurduk...

kızlar 2 gün önce onvaka sabahattin beye gittik kontrole ve bebeğimizin Erkek olduğunu söyledi...

Gözün aydın canım... Demke erkek bebek geliyoor.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahh... Bende çarşamba gitcem Sabahattin beye yumurtlamama bakcak geçen ay gititm sağdaydı yumurtlama sorun yoktu bu sefer sola da bakalım dedi. Bu ay da çalışmalara başlıyoruz artık.. İnşallah bu ayda sorun çıkmaz bende kavuşurum bebeğime...

cnm asansörlünün mantığı şu bebek yatakları derin ama istersen asansörlü yani sığlaştırabiliyorsun sonra bebek büyüdkçe aşağı indiriyorsun alması koyması kolay olsun deyüüüüüü
ayy benim de bakasım geldi ama ne fayda:)
hadi hayırlısı cnm sebahattin beye gidiyosun he:)

ayy kıskandım ayol şimcii gidin benim için de gezin kızlar
aslında ben bi ara sebahattin beye gidicem ama korkuyorummmm akannehir rahimde ayra varmış regl olunca gel demişti ama ben ikinci regli oldum gidemiyorum :çok üzgünüm: oğlanı napıcam ben içerdeyken? ne kadar sürcek yakma işlemi nasıl olcak bilmiyorum... cnm sıkılıyor çok fena

ay cok güzel olur gercekten canım ama ben mayısın ilk haftasına kadar yokum... yani varım da yok olsam daha ii:) tezim için uyarı aldım, halletmezsem sonum fena :sinifsinif: ama beklersen gideris:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…