kızlar 2 gün önce onvaka sabahattin beye gittik kontrole ve bebeğimizin Erkek olduğunu söyledi...
Rüzgarımız sağlıkla gelsin inşallah :)
ayy kıskandım ayol şimcii gidin benim için de gezin kızlar
aslında ben bi ara sebahattin beye gidicem ama korkuyorummmm akannehir rahimde ayra varmış regl olunca gel demişti ama ben ikinci regli oldum gidemiyorum :çok üzgünüm: oğlanı napıcam ben içerdeyken? ne kadar sürcek yakma işlemi nasıl olcak bilmiyorum... cnm sıkılıyor çok fena
canım ben de aynı sorunu yasıyorum bana da ufak bir yara var dedi de bana regl olduktan sonra gel demedi... zaten daha regl de olmadım.. ve ben de acayip korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hehe ben annem gelince kaçmayı başardım ama yalnız gidersem daha güçlü olcam sanırım.ya ben kaçıorum.. annem yaka paça götürücem esk.e gelince dedi:))) daha regl de olmadım.... yan çiziyorum gördüğün gibi:))) çok korkuyorum çoookkk
teşekkür ederim kızlar :)
sağlıkla doğsun inşallah.Sebahattin beye gidiyorum evet sağolsun hem çok güleryüzlü hemde ilgili.
onun yanından eşim ve ben yüzümüz gülerek çıkıyoruz sağolsun :)
Allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah....
Merhaba arkadaşlar.Ben 7+6 haftalık hamileyim:) İşim nedeniyle Eskişehir e yakın bir ilçede oturuyoruz.Kontroller ve doğum için eskişehir i düşünüyoruz.
allah allah neden söylemediler ki anlamadım ben öğrenmiştim hamileyken. onvaka gidiyordum halen de oraya gidiyorum ya gerçi.ben de eskişehirdeyimmm.16 haftalık hamileyim hava hastanesine gidiyorumm.bugun gittim hastaneye.cinsiyetini söylemiyrz dedi.öğrenemedik üzüldüm aslında merak edyrm tabii ki sağlıklı olsun önemli olan o da.üçlü tarama için kan verdim.umarım sonuclarım iyi çıkar.amniyosentez olmak zorunda kalmam.
merhaba arkadaşlar bende eskişehirdeyim 5+6 benimde