Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ayy kıskandım ayol şimcii gidin benim için de gezin kızlar
aslında ben bi ara sebahattin beye gidicem ama korkuyorummmm akannehir rahimde ayra varmış regl olunca gel demişti ama ben ikinci regli oldum gidemiyorum :çok üzgünüm: oğlanı napıcam ben içerdeyken? ne kadar sürcek yakma işlemi nasıl olcak bilmiyorum... cnm sıkılıyor çok fena

canım ben de aynı sorunu yasıyorum bana da ufak bir yara var dedi de bana regl olduktan sonra gel demedi... zaten daha regl de olmadım.. ve ben de acayip korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım ben de aynı sorunu yasıyorum bana da ufak bir yara var dedi de bana regl olduktan sonra gel demedi... zaten daha regl de olmadım.. ve ben de acayip korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

cnm dr bana tedavi edelim dedi ben de nasıl dedim yakıcaz ufak bi işlem dedi ben de yaptırmazsam nolur dedim benim yol da var malum o da şaşırdı ağrın ve akıntın çok olur kanaman da olabilir dedi istersen reglden sonra gel bi bakalım dedi ben de gideyim diyorum ama tırsıyorum kız gel berbaer gidelim:) birbirimize cesaret veririz hee:))) ben şubatta oldum regl yani 3. ayda bi de yeni bitti işte.

ya ben kaçıorum.. annem yaka paça götürücem esk.e gelince dedi:))) daha regl de olmadım.... yan çiziyorum gördüğün gibi:))) çok korkuyorum çoookkk

teşekkür ederim kızlar :)
sağlıkla doğsun inşallah.Sebahattin beye gidiyorum evet sağolsun hem çok güleryüzlü hemde ilgili.
onun yanından eşim ve ben yüzümüz gülerek çıkıyoruz sağolsun :)
Allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah....

ya ben kaçıorum.. annem yaka paça götürücem esk.e gelince dedi:))) daha regl de olmadım.... yan çiziyorum gördüğün gibi:))) çok korkuyorum çoookkk
hehe ben annem gelince kaçmayı başardım ama yalnız gidersem daha güçlü olcam sanırım.
of ben oldum da noldu ağrılı oluyo reglim bu merettenmiş...

teşekkür ederim kızlar :)
sağlıkla doğsun inşallah.Sebahattin beye gidiyorum evet sağolsun hem çok güleryüzlü hemde ilgili.
onun yanından eşim ve ben yüzümüz gülerek çıkıyoruz sağolsun :)
Allahım isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah....

inş cnm hayırlısı sebahttin beye güven ne yapacağını bilir

doğum yapan anneler ben 40 günden 1 gün önce hasta olsum sonra zaten doktor kontrolu vardı doğumdan sonra sebahattin beyde dedi sen adet olmuşsun diye 8 gün oldu hala kesilmedi acaba bu kadar sürmesi normal mi? birde ne şekilde korunuyorsunuz..ohaoldumsmile..

canım ben daha yeni oldum regl, 4. ay bittikten sonra yani 3. günümdeyim ve baya cok, ki normalde 3 gün falan sürer. sanırım ilk regl olduğu için biraz uzun olacak.. e ayların acısını cıkaracak :)))

valla ben de 4. ayda oldm ve 10 gün kadar gümbür gümbür geldi reglim:) acısını çıkarıyo valla...
bir d eağrılı oldu benim reglim
ama yaradan da olabilir bilemem
2.si de 7 gün sürdü
3. olmak üzreyim
gitgide azalcak böyle böyle heralde
normalde 5 gün olurum ben

Merhaba arkadaşlar.Ben 7+6 haftalık hamileyim:) ışim nedeniyle Eskişehir e yakın bir ilçede oturuyoruz.Kontroller ve doğum için eskişehir i düşünüyoruz.

selam kzılar öncelikle annler günün kutlu olsun biz oğlumuzu sünnet ettirdik ve maşallah iyileştik bile..

yağmur cnm geçmiş olsun ya biz hala cesaret edemedik kayınvaldem minnacık çocuk deyip duruyor nasıl ettircez nerde yaptırdın sen ne kadara oldu çocuk nasıl iyileşti kaç gün sürdü bi bilgi ver bakalım:)

saol kızlar allah razı olsun onvakta yaptırdık canım erdinç bey yaptı 15 dk çıktı oğlum hemen... 300 ytl mal oldu... ama deydi yanii...

ayy yağmurcum darısı başımıza şekerim:))) oğlun büyür de damatlığını da görürsün hayırlısıyla inşaallah:))

ben de eskişehirdeyimmm.16 haftalık hamileyim hava hastanesine gidiyorumm.bugun gittim hastaneye.cinsiyetini söylemiyrz dedi.öğrenemedik üzüldüm aslında merak edyrm tabii ki sağlıklı olsun önemli olan o da.üçlü tarama için kan verdim.umarım sonuclarım iyi çıkar.amniyosentez olmak zorunda kalmam.

ben de eskişehirdeyimmm.16 haftalık hamileyim hava hastanesine gidiyorumm.bugun gittim hastaneye.cinsiyetini söylemiyrz dedi.öğrenemedik üzüldüm aslında merak edyrm tabii ki sağlıklı olsun önemli olan o da.üçlü tarama için kan verdim.umarım sonuclarım iyi çıkar.amniyosentez olmak zorunda kalmam.
allah allah neden söylemediler ki anlamadım ben öğrenmiştim hamileyken. onvaka gidiyordum halen de oraya gidiyorum ya gerçi.
umarım iyi çıkar ama çıkmazssa diye bir şey getirme aklına her şey normal gidiyor de.
merhaba arkadaşlar bende eskişehirdeyim 5+6 benimde

hoşgeldin cnm gerçi ben doğurdum artık bu topiğe de kimseler uğramaz oldu ama belki sizinle canlanır olumunekankayizsmile

X