Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Onvak'ı ben de şimdiden düşünmeye başlamıştım , iyi zannediyordum,iyi değil mi? benim doktorum fatih bey, muayenehanesine gidiyorum, ama istediğin yerde doğuma gelirim diyor..
Emine hanımı duymadım.. Ümit hastanesi de uzak geldiği için oraya gidemedim, ne biliyim devlet hastanesi nasıl doğum yapmak için?

devlet hastanesi en iyisi diyorlar hertürlü müdahelede bulabiliyorlarmış.bizim burda geçen sene 23 arkadaşım doğum yaptı doğuş hastanesinde özele gidiyorlardı doğum evinde doğum yaptılar teoman beydi doktoalrı çokda memnun kaldılar

merhaba kızlar bende varım hamıs 13 haftalık bebegım zübeyde hanım hastanesıne gıdıyorum talat demırkol doktorum cok memnunum tanıdık zaten cınsıyetını ogrenemedım daha bakalım hayırlısı saglıklı olsunda

selam kızlar ben sebahattin beyde doğum yapmıştım çok da memnundum ama değişti mi ki? herkes çok ilgilenmişti
ama şimdi evime ümit hast yakın oluyor orda sünner yaptırsam mı bilgisi önerisi olan var mı?

merhaba kızlar bende hamileyken bu topiğe zaman buldukça yazıyordum artık pek yazamıyorum
bende size yaşadığım tecrübelerden bahsedeyim
ben ilk başta onvağa SABAHATTİN AKYILa gittim 17. haftada oğluma kız dedi ve çok emindi ama yanıldı
ayrıca muayenede odaya girmemizle çıkmamız 10dk buluyodu ulturasonsa 1 yada 2dk
çok ilgisizdi bigün sezaryanı varmış hiç ilgilenmedi bile verdiğimiz paranın 10da 1ini haketmemiştir
1 kezde RAMAZAN BAYIRLI ya anadalu hast gittim çooook memnun kaldım 10dk yakın ulturosonda kaldım ve konuşması anlatması o kadar süperdiki çok zeki bi doktor bence ramazan bey eskişehir için bi nimet ayrıca oğlumun cinsiyetini doğru bildi fakat ozaman doğum parası yüksek diye biz devlet hast bi dr seçmek zorunda kaldık ama 2. çocuğu düşünürsen ramazan beyin eskişehirde olması için dua ediyorum çünkü ondan başka dr gitmem
5. aydan sonra KEMAL HÜKMENin muaynanesine gittim devlet hast olduğu için tespitleri çok iyi bi dr ama güleryüzlü konuşkan değil oğlum tam onun dediği kiloda doğdu ama doğuma 350tl istedi bende ebelerin daha iyi doğum yaptırdığını duydum girmesine gerek görmedim gerçekten öyle oldu 2 saat suni sancıdan sonra çok kolay bi şekilde doğum yaptım oğlum ve ben ebe konusunda çok şanslıydık fakat bidaha kemal hükmene gitmem çünkü çok yaşlı ve paracı...
hastanede yatarken karşı yataktaki arkadaşımın dr FATİH ÖĞÜNÇtü çok ilgili bi dr selam vermeden geçmezdi çok güleryüzlüydü ayrıca muaynanesine gelen hastalardan sezaryan ve normal doğumuna giriyodu hiç para almıyodu
bide bikez kemal bey izinliyken rapor yazdırmam gerekiyodu TEOMAN HALUK MİNSİNe rapor yazdırdım hiç sormadan yazdı çok güleryüzlü bi insan görümcemde ona gitmiş muayene ücreti biraz fazla gelmiş durumları yokmuş ozaman bidaha gelemicem diyince görümcemden yarı ücret almış hangi dr yapar bunu
kızlar sizi etkilemek istemem ama dr iyi seçin sonra pişman olmayın
ayrıca anlattıklarım benim yaşadıklarım hemen kötü anlamda eleştirmeyin
inşallah yazdıklarım işinize yarar
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

ayrıca eskişehirdeki en donanımlı hastane devlet doğum evi ben hastanedeyken erken doğum riski olanları hep oraya getirdiler hatta bi kadın vardı 26. haftada doğumu başlamıştı tüm hastaneleri gezmiş boş küvöz yokmuş devlete gelmişti eğer erken doğum riskiniz varsa devleti tercih edin

kızlar Fatih beye giden var mı başka? gerçekten çok güleryüzlü bir doktor ama çok çok yoğun

buarada belirtileriniz ne alemde? bende pek belirti yok.. 9. haftadayız, sadece kasık ağrısı var

selam kızlar ben sebahattin beyde doğum yapmıştım çok da memnundum ama değişti mi ki? herkes çok ilgilenmişti
ama şimdi evime ümit hast yakın oluyor orda sünner yaptırsam mı bilgisi önerisi olan var mı?

merhaba kızlar.... topiğimize geri döndük galiba... ben de sebahatin beyde doğum yaptım ama şmdi bebeğimiz onvaka götürdüğümde görüyorum ki başı çok kalabalık ve daha az ilgileniyor olabilir.

şekercik canım benim de evim ümitE daha yakın, denemek için orada ferruh basa gittik, evet iyi bir dr ama çok elledi mertalimi sert sertti hareketleri ve oğluşum cok ağladı, bir de getirin biz burda cok güzel sünnet yaparız falan dedi, yani ne bileyim esnaf agzı gibi konustu gercekten cok rahatsız oldum veee direk oya hanıma dönüş yaptık, ama acıbademin acılmasını beklşiyorum benim evimin dibi, iyi bi dr. olursa, tabi fiyatlara da baglı, orayı düşüneceğim

kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar.... topiğimize geri döndük galiba... ben de sebahatin beyde doğum yaptım ama şmdi bebeğimiz onvaka götürdüğümde görüyorum ki başı çok kalabalık ve daha az ilgileniyor olabilir.

şekercik canım benim de evim ümitE daha yakın, denemek için orada ferruh basa gittik, evet iyi bir dr ama çok elledi mertalimi sert sertti hareketleri ve oğluşum cok ağladı, bir de getirin biz burda cok güzel sünnet yaparız falan dedi, yani ne bileyim esnaf agzı gibi konustu gercekten cok rahatsız oldum veee direk oya hanıma dönüş yaptık, ama acıbademin acılmasını beklşiyorum benim evimin dibi, iyi bi dr. olursa, tabi fiyatlara da baglı, orayı düşüneceğim

merhaba şekerim

evet artık daha yoğun bizim yüzümüzden mi acaba? burda çok övdük adamı... ama ben en son bi muayeneye gittim her zamanki güleryüzü ve ilgisi devam etti. bilmiyorum herkesin beklentisi farklı olabilir cnm, ben mesela hamileyken gittiğimde saatlerce ne gerek var ultrasona.. sebahattin bey tam bana göre bi dr u insanı boş yere endişelendirmiyor korkutmuyor gayet sakin ve tecrübeli... yoksa ben normal filan doğuramazdım...

a komşu mu olcaz kız biz de daha yeni taşınıyoruz h.sonu muhtemelen gidicez bakalım. görüşürüz nasipse. ya oya hanımdan ben memnunum ama gidip gelmesi zor en son abidin beye gittik idrar tahlili istedi biz de oğlanın pipisine torba bağladık oğlan 5 saat çiş yapamadı:KK43: korktu heralde. sonra gece mece götürdük bu sefer de olmadı dediler bi daha getirin ay ne bileyim soğudum birden. ya ümitte başka dr yok mu çocuğa bakan bi de onu denesek kız. acıbadem nasıl olur bilmiyoruz keşke oya hanım oraya geliverse:) oğlanları beraber sünnet ettiriverelim kızzzzz

cnm bi de onvakta sünnete 400 dedilerdi biz bide baya masraf ettik nası yaptırcaz bilmiyorum

cnm bi de onvakta sünnete 400 dedilerdi biz bide baya masraf ettik nası yaptırcaz bilmiyorum

canım bizde oğlumu bayramdan sonra sünnet ettirmeyi düşünyoruz ama fiyat araştırmadık henüz her hastane yapıyomu sünneti başka hastanelere sordunmu fiyat 400tl çok fazla geldi bana sigortalı halimi 400 normal eve gelen sünnetçiye yaptırsak ne kadar olurki bizim bi akraba var bedavaya bile yapar ama güvenemiyorum açıkçası

canım bizde oğlumu bayramdan sonra sünnet ettirmeyi düşünyoruz ama fiyat araştırmadık henüz her hastane yapıyomu sünneti başka hastanelere sordunmu fiyat 400tl çok fazla geldi bana sigortalı halimi 400 normal eve gelen sünnetçiye yaptırsak ne kadar olurki bizim bi akraba var bedavaya bile yapar ama güvenemiyorum açıkçası

cnm sigorta karşılamıyormuş dedilerdi ozaman bize. ama araya kayınpederin vefatı benm tayin girdim şimdi taşıncaz hep bişeyler oldu yoksa ciddi ciddi yaptırcaktık dr da tecrübeliydi valla bence bsait bi operasyon hepsi yapar. evde bilemiyorum nedense dr yapsın istiyorum tanıdık da yok zaten

cnm sigorta karşılamıyormuş dedilerdi ozaman bize. ama araya kayınpederin vefatı benm tayin girdim şimdi taşıncaz hep bişeyler oldu yoksa ciddi ciddi yaptırcaktık dr da tecrübeliydi valla bence bsait bi operasyon hepsi yapar. evde bilemiyorum nedense dr yapsın istiyorum tanıdık da yok zaten

canım başınız sağolsun
bakalım bende eşimle konuşayım karar verelim eylül sonu gibi yaptıcaz havalar serinken
aslında o dediğim akraba çok deneyimli ama işte insan kendi evladı olunca napcanı şaşırıyo
siz başka bi şehire mi taşınıyorsunuz?

canımcım nereye geliyorsunuz esk.'de?? ben de aynı sen gibi düşünüyorum oya hanım geliverse ya acıbademe. mertali gercekten cok seviyor onu. telefonla falan aradığımda da cok yardımcı. ne bileyim ben ısınamadım ümit hastanesine. cok curcunalı geldi bana. acıbadem de istanbuldan bildiğim kadarıyla lüks bi hastane. yani emekli sandığı ile anlaşma yapma ihtimalini düşük görüyorum ben

Kataracım Emine hanımın muayenehanesine mi gidiyorsun sen? sence nasıl bir doktor? ben şöyle düşünüyorum; doktor içine siniyorsa, güveniyorsan bence sorunun büyük kısmı halloluyor.. senin ve eşinin ne düşündüğünüz önemli

kızlar buarada nerelerde doğum yapmayı düşündüğümüzü ve doktorlarımızın adını, doğumun ne zaman olacağını liste yapsak birbirimizden haberimiz olsa, ne dersiniz? kendimle başlayayım:
1) DERVİS doğum: mart doktor: Fatih Öğüç yer: bilmiyor

X