Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

dervis cim ben anadolu hastanesine gidiyorum emine hanım orda,daha ilk defa gittik hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük,iki hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecez.daha bişey nalamadım,ondan fikir soruyorum.

katara:doğum nisan,doktor,emine elmas etiz,yer,bilinmiyor.

bu arada nisan anneleri bloğunda yaş ve kiloyuda ekliyoruz.

merhaba arkadaşlar ben yeni iyeyim....eskişehirde oturuyorum ve 21+0 haftalık hamileyim.4 yaşında oğlum var kısmetse birde kızım olacak.....

selam eskişehirli anneler...
yarın hamileliğimde 21. hafta doluyor.yaklaşık dört yıldır bebek için gitmediğim yer kalmadı.

eskişehirde ilk gittiğim hast. zübeyde han. kad. doğ evi oldu.aslen eskişehirli olmadığım için arkadaşımın tavsiyesiyle özel hast. ollduğunu düşünerek gitmiştim.malum dev. hastanesi...

ertesi gün anadolu hast. abdurrahman akçaya gittik.gülen yüzüyle her hangi bi sorun olmadığını sadece biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledi.6 ay hiç bişey yapmadan beklememi söyledi...

ama ben bekleyemedim doğuş hast. berk angün'e gittim.oda tedavi süresi içinde hastalarına bişey demeden kıbrısa gitti...

bi sonraki durağımız sakarya hast. rabia karagöz oldu...rabia hanım gerçekten işini çok ii yapıyor çok memnundum ondan -bi kaç kere azarlamış olsa bile- fakat artık bütün tedavi yollarını deneyip sonuca ulaşamayınca beni ankarada bi tüp bebek merkezine yönlendirdi.fakat benim bunu psikolojik kabul etmem zor olduğu için burda başka doktor aradık...

alanında uzman koskoca anabilmdalı başkanı olan kikmet hassa'ya gittik.yaklaşık 1,5 yıl.her kontrolde bi öncekine tutarsız şeyler söylüyordu ama biz güvenmek istedik.2 aşılama yapıldı sonuç yok.her gittiğimde 1-1,5 saat sıra bekle,içeriye gir 10 dk. muayne koltuğunda yarı çıplak bekle,içeriye girince 5 dk konuşma -zaten onunda 1,2 dk telle başkasıyla konuşmasıyla geçiyordu-sonra 180 tl ödeyip cık...

baktık olmuyor ne yapalım ne yapalım bir kere görüşmede benim ruhumu bile okumayı başarmış abdurrahman hocaya gitmeye karar verdik.başımızdan geçenleri anlattık beni ve eşime motive etti.1 aşılama onunla denedik, yine olmayınca ankaraya tüp bebek için gittik.eskişehirdeki tüm kontrollerimi abdurrahman hoca yaptı.her gün hast.deydim.sıra almadan hemen şu saatte gel diyordu gidiyorum yumurtalarımın ve yumurtalıklarımın durumunu kontrol ediyordu...uzun yorucu stresli bir süreç...eşimin ve abdurrahman hocanın desteği ile sonuç POZİTİF:....

hala kontrole abdurrahman hocaya gidiyorum.çok çok memnunum...özellikle ümit hast. çok daha rahat.anadolu hastaneside sanki devlet hastanesi gibiydi.ben eskişehirde abdurrahman hocayı tek geçerim.insanın halinden anlıyor, işinin ehli kesinlikle tavsiye ederim...

doğumuda ümitte yapmayı düşünüyorum bu arada...offf ne yazmışım ya bu arada...

cnm sana yakın olcaz galba bizim ev de ümite çok yakın ondan sordum napalım die:) gelşnce tanışırız şekerim benm oğlana arkadaş olur seninki....
okulum da orda, eve çok yakın
pazar günü taşınıyoruz
internet bağlanır bağlanmaz irtibat kurarız
ben d eoya hnımı çok seviyorum oğlum da tabiii
ben hiç ümit e gitmedim bilmiyorum genelde methediyorlar

canım benim ev eczacılığın tam karsısında, okul da baglarda... sevindim merkeze gelmenize. neden olmasın belki de oğluşlar arkadas olur biz gibi:)
acıbadem hakkında da bilgi alırsan paylaş olur mu :ecrin_bebek:

cnm ben tam bilemiyorum şimdi ama bizim ev de okullara yakın. liseler var ya onlara..

evet ya oğluşlara arkadaş lazım artık): 1 yaşından sonra istiyorlar sosyalleşmeyi... hem gezeriz ne güzel...
tamam cnm bi açılsın duyarsam yazarım
toparlanıyorum ben halen
yarın taşıncaz kısmetse
bebekle çok zormuş ya taşınması

kızlar emine hanım diyorum fikri olan yokmu diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm ben tanımıyorum ben kemal hükmene gitmiştim memnun kalmamıştım abuk sabuk şeyler söyleyip yapmıştı sonra da onvakta sebahattin beye gitmiştim ondan da memnun kalmıştım doğumu da orda yaptım diğer dr ları tanımıyorum maalesef...

teşekkürler

... daha önce söylemişimdir belki bizim ev küçük die taşındık biz de.. annemler gelmesine ragmen cok cok zor oldu Mertaliyle... evin yerini tahmin ettim. yakın sayılırız, ne güsel:)))

hamileliğim boyunca sebahattin beye gittim.fakat uzman bir kadın doğum doktorunun görmesi gereken bebekle anne arasında bulunan kordondaki arter ve venleri göremedi.
herkeste normal olan 2 arter 1 ven bizde tek arter tek ven şeklindeydi...ve bu önemli bir sorundu...
hamileliğimin başından beri gittiğim sebahattin bey bunu görmedi her gittiğimizde lay lay lom amanda bebek burda işte burnu işte bilmem nesinden öte değildi ilgisi...

içimin rahat etmemesi üzerine ümit hastanesine gittiğimde (ki iyiki gitmişim ) anlaşılmıştı bu durum ve hamileliğimin oldukça ileri saffasındaydım.
sonrasında böyle bir sorunun olduğunu sabahattin beye söylediğimde yüz ifadesi değişik şekil almasıyla pekte bozuntuya vermemesiyle birlikte evet öyleymiş dedi...
ve orada benim gözümden düştü.......

izlenmesi ve takibe alınması gereken bir hamileydim ben !bebeğin gelişim geriliği olabileceğinden her hafta gidip gözetimi altında olmam gerekirken bilinçli olarak onu denemek açısından birdaha ne zaman geleceğim diye sorduğumda başından savmak istercesine bir sonraki ay demesiyle gözümden düştü ve takibimi ona yaptırdığıma bin pişman oldum !!!

ve ne yazıkki yeni doktor arayışına giremeden 34 haftalıkken gecenin bir vakti aşırı derecede kanamam geldi ...
soluğu tıp fakültesinde aldık.
tıp fakültesi doğum başladığından ve şuan Eskişehirde yenidoğan yoğum bakımı açısından en iyi gördüğü yer olarak beni ümit hastanesine sevketti.
sabah ezanlarında doktorum olan ve minnetle adını andığım Abdurrahman Akçay nefes nefese yanıma geldi.
güler yüzüyle içtenliğiyle bana hem morel verdi hem bebeğimin hayatını kurtardı...
34 haftalık doğum yaptım bebeğimin nabız atışları karnımda durdu Abdurrahman beyin uzmanlığı sayesinde bebeğim acilen alındı ve küveze kondu.
orada bulunduğum zaman zamrfından ameliyatıma kadar o ve ekibi öyle harika davrandılarki mükemmel bir doğum yaşadım...
hastanede kaldığım sürece benimle eşimle çok ilgilendi bebeğim 13 gün küvezde kaldı.
ve ümit hastanesinin doktorları sayesnde hayata tutundu ki sorunlu doğum-sorunlu gebelik ve bebeğim sadece 1900 gramdı...

şükürler olsun oğlum şuan yanımda uyuyo toparlandı herşey yolunda...1 gün sonra 1 aylık olacak
2 hafta sonra Abdurrahman beye gidiyoruz kontrole ona minnetimi anlatamam ama en azından kucağımda hatırlı bir buket çiçekle gitmek istiyorum...

çok güzel bir doğum yaşadım erken olmasına rağmen...
sezeryanla doğum yaptım 3 gün hastanede mükemmel bakım gördüm.tertemiz odaları rahat ferah,hemşirelerin yüzünde güller açıyor ve buda insanı motive ediyor 1 tane asık yüzlü hemşire görmedim...
bebeğim 13 gün küvezde kaldı ki (47 gündür kalan bebekler vardı)
tüm bunlar için ödediğimiz miktar sadece 145.00 tl idi...

bundan sonra ne olursa olsun değiştirmeyeceğim tek doktorum o dur...
Allah ondan razı olsun...

Son düzenleme:
1) DERVİS doğum: mart doktor: Fatih Öğüç yer: bilmiyor yaş:32 kilo: 86

2) KATARA doğum: nisan doktor: Emine E. Etiz yer: bilmiyor yaş:28 kilo: 54

3) İNCİYVN doğum: doktor: Abdurrahman Akçay yer: Ümit yaş: kilo:

4) CARMILLA doğum: doktor: Mine hanımyer: bilmiyor yaş: kilo:

Son düzenleme:
merhabalar bende şuan 18. haftadayım.istanbulda yaşıyorum ama orada kötü doktor tecrübeleri yaşadım hamileliğin başında o yüzden korktum ve artık bildiğim yer olan eskişehire geliyorum ayda bir kez kontrole.zaten doğumu da burda yapmayı planlıyorum.
doktorum mine hanım.özel muayenehanesine gidiyorum. diğerlerine hiç gitmediğim için bir kıyaslama yapmam söz konusu değil.ama mine hanım hem ilgisi hem güler yüzlülüğü hem de yakınlığı açısından çok güven veriyor.
doğumu ise nerede yapacağım konusunda ciddi kaygılarım var burda ki 88 sayfayı da okudum ama net birşey oluşmadı kafamda
birde mine hanım zübeyde hanımda çalışıyor ben doğumu diyelim ki ümit hastanesinde yapmaya karar verdim oraya gelir mi?

eğer mine hanım ümit haastanesinde çalışmıyorsa gelmez.doğum evinde yaparsın doğumunu.benim geçen sene 3 arkadaşımda doğumu orda yaptı doğuş hastanesinde özele muyane oldular,memnunlardı.

Carmilla seni de ekledim listemize, diğer bilgilerini de yazarsan ilave ederim..
Mine hanımı hep güleryüzlü bir doktor diye duydum, ama sanırımn Zübeyde hanımda doğum yaptırıyor, sen yine de bir sor istersen, aslında Ümit hastanesi şu an iyi gibi gözüküyor , ben de oraya hiç gitmedim vakit problemi ve uzak olması nedeniyle.. ama bilmiyorum doktorlarımız oraya gelir mi...

buarada topiğimize ilgi yok, eskişehirli hamileler bu kadar azkişimiyiz, listemize bekliyoruz, bilgilerinizi yazarsanız ilave ederim..
Katara senin ne kadar oldu, belirti durumları ne? bende belirti yok..

benim 6hafta 4 gün oldu,mide bulantısı birtek sabahları yoğun ama bütün gün sürüyıor bazende hiç olmuyor 2 gündür çok rahattım onun haricinde iyyiim kasık ağrısı falan yok

kızlar buarada biz doğum yapana kadar olur mu bilmiyorum ama Zübeyde hanımla devlet hastanesinin doğum bölümü birleşiyormuş, hepsi devlet hastanesinin yanındaki binada toplanacakmış..ben de yeni duydum

iyyiim deyince nazar deyiyor diyor abzı arkadaşlar hakikaten öyle dün öldüm mide bulantıısndan uyuyana kadar canım çıktı gece tuvalete kalktım ayağa klkınca gene başlıyor daha beter bulandı gene uyuyana kadar öldüm,bugünde kötüydümde şimdi yemek yedim biraz iyiiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…