selam eskişehirli anneler...
yarın hamileliğimde 21. hafta doluyor.yaklaşık dört yıldır bebek için gitmediğim yer kalmadı.
eskişehirde ilk gittiğim hast. zübeyde han. kad. doğ evi oldu.aslen eskişehirli olmadığım için arkadaşımın tavsiyesiyle özel hast. ollduğunu düşünerek gitmiştim.malum dev. hastanesi...
ertesi gün anadolu hast. abdurrahman akçaya gittik.gülen yüzüyle her hangi bi sorun olmadığını sadece biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledi.6 ay hiç bişey yapmadan beklememi söyledi...
ama ben bekleyemedim doğuş hast. berk angün'e gittim.oda tedavi süresi içinde hastalarına bişey demeden kıbrısa gitti...
bi sonraki durağımız sakarya hast. rabia karagöz oldu...rabia hanım gerçekten işini çok ii yapıyor çok memnundum ondan -bi kaç kere azarlamış olsa bile- fakat artık bütün tedavi yollarını deneyip sonuca ulaşamayınca beni ankarada bi
tüp bebek merkezine yönlendirdi.fakat benim bunu psikolojik kabul etmem zor olduğu için burda başka doktor aradık...
alanında uzman koskoca anabilmdalı başkanı olan kikmet hassa'ya gittik.yaklaşık 1,5 yıl.her kontrolde bi öncekine tutarsız şeyler söylüyordu ama biz güvenmek istedik.2 aşılama yapıldı sonuç yok.her gittiğimde 1-1,5 saat sıra bekle,içeriye gir 10 dk. muayne koltuğunda yarı çıplak bekle,içeriye girince 5 dk konuşma -zaten onunda 1,2 dk telle başkasıyla konuşmasıyla geçiyordu-sonra 180 tl ödeyip cık...
baktık olmuyor ne yapalım ne yapalım bir kere görüşmede benim ruhumu bile okumayı başarmış abdurrahman hocaya gitmeye karar verdik.başımızdan geçenleri anlattık beni ve eşime motive etti.1 aşılama onunla denedik, yine olmayınca ankaraya tüp bebek için gittik.eskişehirdeki tüm kontrollerimi abdurrahman hoca yaptı.her gün hast.deydim.sıra almadan hemen şu saatte gel diyordu gidiyorum yumurtalarımın ve yumurtalıklarımın durumunu kontrol ediyordu...uzun yorucu stresli bir süreç...eşimin ve abdurrahman hocanın desteği ile sonuç POZİTİF:....
hala kontrole abdurrahman hocaya gidiyorum.çok çok memnunum...özellikle ümit hast. çok daha rahat.anadolu hastaneside sanki devlet hastanesi gibiydi.ben eskişehirde abdurrahman hocayı tek geçerim.insanın halinden anlıyor, işinin ehli kesinlikle tavsiye ederim...
doğumuda ümitte yapmayı düşünüyorum bu arada...offf ne yazmışım ya bu arada...