- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
selam kızlar ben sebahattin beyde doğum yapmıştım çok da memnundum ama değişti mi ki? herkes çok ilgilenmişti
ama şimdi evime ümit hast yakın oluyor orda sünner yaptırsam mı bilgisi önerisi olan var mı?
merhaba kızlar.... topiğimize geri döndük galiba... ben de sebahatin beyde doğum yaptım ama şmdi bebeğimiz onvaka götürdüğümde görüyorum ki başı çok kalabalık ve daha az ilgileniyor olabilir.
şekercik canım benim de evim ümitE daha yakın, denemek için orada ferruh basa gittik, evet iyi bir dr ama çok elledi mertalimi sert sertti hareketleri ve oğluşum cok ağladı, bir de getirin biz burda cok güzel sünnet yaparız falan dedi, yani ne bileyim esnaf agzı gibi konustu gercekten cok rahatsız oldum veee direk oya hanıma dönüş yaptık, ama acıbademin acılmasını beklşiyorum benim evimin dibi, iyi bi dr. olursa, tabi fiyatlara da baglı, orayı düşüneceğim
cnm bi de onvakta sünnete 400 dedilerdi biz bide baya masraf ettik nası yaptırcaz bilmiyorum
canım bizde oğlumu bayramdan sonra sünnet ettirmeyi düşünyoruz ama fiyat araştırmadık henüz her hastane yapıyomu sünneti başka hastanelere sordunmu fiyat 400tl çok fazla geldi bana sigortalı halimi 400 normal eve gelen sünnetçiye yaptırsak ne kadar olurki bizim bi akraba var bedavaya bile yapar ama güvenemiyorum açıkçası
cnm sigorta karşılamıyormuş dedilerdi ozaman bize. ama araya kayınpederin vefatı benm tayin girdim şimdi taşıncaz hep bişeyler oldu yoksa ciddi ciddi yaptırcaktık dr da tecrübeliydi valla bence bsait bi operasyon hepsi yapar. evde bilemiyorum nedense dr yapsın istiyorum tanıdık da yok zaten