- 30 Kasım 2010
- 9.579
- 19.205
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Yalova'da yaşanır mi ? Nasıl bir şehir?Yalova kışın sessiz olur memleketim daha güzel her mevsim kışı soğuk ama öğrenci şehri aktivite vs İstanbul kadar olmasada canlı şehir her daim eşim de Eskişehirli olsaydı hiç durmazdım İstanbul'da yada iş durumumuz Oray'a uysa ben tavsiye ederim sürekli yenileyen bir kent kendini her gittiğimde daha da şaşırıyorum çocuk için bence düşünülür oturacağınız semte göre de değişir ama sıcak kanlı insanlar
biz de 3 ay önce İstanbul'dan Amasya'ya taşınma kararı almıştık çocuklar için. (memleket orası )Eşimle bunu düşünüyoruz son zamanlarda
Gezip aşık olduğumuz bir şehir oldu.
Ne dersiniz hatunlar ?
Istanbul'da devam mı yoksa Eskisehir'e merhaba mi demeli
1 sene sonra çocuğum 4. sınıfı bitirecek eğitim hayatına diğer tarafta devam etsin istiyoruz.
Bana artıları ve eksileri ile yorum yapacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
Amasya nasıl ? Ben de artık bir şehirde karar kılmak ömrümün sonuna kadar orada yaşamak istiyorum. Sadece şehri bulamıyorum. Yalova olabilir mi diyorum bir ara yoksa Aydın tarafı mi. Ah bir karar verebilsembiz de 3 ay önce İstanbul'dan Amasya'ya taşınma kararı almıştık çocuklar için. (memleket orası )
evi sattık şükür, eşimin iş durumu için görüşmeler yapıyoruz. inşallah olumlu geri dönüşler alacağımıza inanıyoruz.
bu cuma uçağa atlayıp gideceğiz. birkaç gün içinde ev eşya alıp yeni hayata başlayacağız inşallah.
korku heyecan bir arada yani :)
sizin de gönlünüze göre olur inşallah her şey :)
Eşimle bunu düşünüyoruz son zamanlarda
Ne dersiniz hatunlar ?
1 sene sonra çocuğum 4. sınıfı bitirecek eğitim hayatına diğer tarafta devam etsin istiyoruz.
Yalova arkadaşın dediği gibi kışın çok sessiz sakin ama yaz mevsiminde çok güzel, İstanbul'a göre çok ucuz, Ramazan'da sahilde her akşam çok güzel eğlenceleri oluyor, geçen sene Ramazan'da birkaç günlüğüne Yalova'daydım gece sahile indik attım kendimi ortaya bağıra bağıra şarkı söyledim canlı müzik yapanlarla birlikte, sahilde gece gündüz oturup çay kahve içeceğiniz, dondurma yiyeceğiniz çok güzel mekanları var, kadınlar için rahat ve eğlenceli bir şehir diyebilirim, en azından ben gayet eğlenmiştim.Yalova'da yaşanır mi ? Nasıl bir şehir?
Led_BiR_Vele_DisTiri gel kuzum ben sana yardimci olurum valla
Soğuğu dışında süper bir şehir
şu anki halini ben de bilmiyorum canım.Amasya nasıl ? Ben de artık bir şehirde karar kılmak ömrümün sonuna kadar orada yaşamak istiyorum. Sadece şehri bulamıyorum. Yalova olabilir mi diyorum bir ara yoksa Aydın tarafı mi. Ah bir karar verebilsem
Yalova arkadaşın dediği gibi kışın çok sessiz sakin ama yaz mevsiminde çok güzel, İstanbul'a göre çok ucuz, Ramazan'da sahilde her akşam çok güzel eğlenceleri oluyor, geçen sene Ramazan'da birkaç günlüğüne Yalova'daydım gece sahile indik attım kendimi ortaya bağıra bağıra şarkı söyledim canlı müzik yapanlarla birlikte, sahilde gece gündüz oturup çay kahve içeceğiniz, dondurma yiyeceğiniz çok güzel mekanları var, kadınlar için rahat ve eğlenceli bir şehir diyebilirim, en azından ben gayet eğlenmiştim.
Evet, kalabalık bir şehir olduğu için trafiği var, göç alan bir şehir çünkü ama İstanbul'la kıyasla avantajlı bir yer, yakınlarım oturduğu için biliyorum Yalova'yı.Gözümde canlandı şarkı söylediğinizi hayal ettim uzun bir elbise içinde :) Saçlar rüzgârla dans ederken...
Düşünecegim bu şehri. Trafiği istanbul gibi demişlerdi bu şehir için.
Yalova yı pek bilmiyorum ama kışın çok sessiz yazın cıvıl cıvıl iki mevsimde gördüm ama Eskişehir'i seviyorum her daim canlı geliyor banaYalova'da yaşanır mi ? Nasıl bir şehir?
Led_BiR_Vele_DisTiri gel kuzum ben sana yardimci olurum valla
Soğuğu dışında süper bir şehir
Kaç bacım, hazır çoluk çocukta küçükken kaç, biz kaçtık iyi ki kaçmışız diyoruz, doğru şehri bulunca İstanbul'dan kaçan kimse pişman değil.Ay hanimlar hepinize teşekkür ederim teker teker
Çok güzel şeyler yazmışsınız
Bıktım istanbul'dan ben
Güzel şehir ama yorucu artık
Ben de eminim olmayacağım mune :) Ayy inşallah seneye kadar kesin kararı verip evimizi alıp yerleşmiş oluruzKaç bacım, hazır çoluk çocukta küçükken kaç, biz kaçtık iyi ki kaçmışız diyoruz, doğru şehri bulunca İstanbul'dan kaçan kimse pişman değil.
Hadi inşaallah, Allah hayırlısını nasip etsin, güzel bir yer seçimi yapmışsınız, arada bir çooook İstanbul aşkınız depreşirse ki özlenmiyor gider gezersiniz İstanbul'u, ben ailem olmasa gitmem mesela, daha gider gitmez bunalıyoruz.Ben de eminim olmayacağım mune :) Ayy inşallah seneye kadar kesin kararı verip evimizi alıp yerleşmiş oluruz
NilMeSeKer gelirsem ne iyi olur valla,çok çok teşekkür ederim
merhabaAmasya nasıl ? Ben de artık bir şehirde karar kılmak ömrümün sonuna kadar orada yaşamak istiyorum. Sadece şehri bulamıyorum. Yalova olabilir mi diyorum bir ara yoksa Aydın tarafı mi. Ah bir karar verebilsem
eskişehirde eğitimden yana sıkıntı yokEşimle bunu düşünüyoruz son zamanlarda
Ne dersiniz hatunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?