- 30 Aralık 2009
- 23.197
- 91.281
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ben de öyle düşündüm özellikle trafiğinden bıktım Istanbul'unÇok güzel bir şehir, İstanbul'dan sonra sakinliği ilaç gibi gelebilir. Çok sıkıcı çok küçük de değil.
Is konusu sorun değil o dediklerinizi evet yapabilme şansımız varIs ne olacak? Ne yapiyorsunuz bilmiyorum hemen orda is bulup duzen kurma sansiniz var mi?
Maddi durumunuz nasıl? İşlerinizi ayarlayabilecek misiniz?Ben de öyle düşündüm özellikle trafiğinden bıktım Istanbul'un
Eşim de yoruldu trafiğinden
Kendimize bahçeli güzel bir ev alıp orada yaşama hayallerimiz var ama açıkçası hala doğru bir karar mi acaba diye düşünmeden de edemiyorum
O tarafları pek düşünmüyoruz Istanbul'a fazla uzak olmayan bir yer olmalı diye düşündükBence güzel, ama deniz kenarı Ege veya Akdeniz'de bi şehir de olabilir iş imkanı uygunsa
Hamdolsun bir sıkıntı yokMaddi durumunuz nasıl? İşlerinizi ayarlayabilecek misiniz?
Katılıyorum İstanbul'un trafiği hiç çekilmiyor. İnsan bir süre sonra (sadece bir kaç yıl) emekli olsam diye hayal kurmaya başlıyor.
Ah bilsem :))ben de istanbulda oturuyorum ve eski sevgilimle eskişehiri gezmiştik
gezdiğim günden beri evlenip oraya yerleşme hayalleri kurdum
ne var bu şehirde bizi böyle çeken yahu?
Bursa da olabilir ozaman, bir arkadaşı ziyarete gitmiştim, Bursa -İstanbul arası Yol çok güzeldi. Ama kalabalık.O tarafları pek düşünmüyoruz Istanbul'a fazla uzak olmayan bir yer olmalı diye düşündük
Okul imkanları fazla olan, yerleşimi güzel olan bir şehir olarak orayi seçtik
Bursa'da kalabalık oldugu için Eskisehir daha cazip geldi bizeBursa da olabilir ozaman, bir arkadaşı ziyarete gitmiştim, Bursa -İstanbul arası Yol çok güzeldi. Ama kalabalık.
Zaten siz Eskişehir diyorsanız o da güzel bence. Hayırlısı olsun
Is ne olacak? Ne yapiyorsunuz bilmiyorum hemen orda is bulup duzen kurma sansiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?