Eskişehir'e çok küçük yaşta geldim burada büyüdüm hala buradayım. İş güç dolayısıyla yerleştirk kaldık buralı olduk. Tabi bir çok şehirden güzel, gelişmiş. Hele günübirlik gezmeye gelenler için muhteşem(!) bir şehir. Ama doğasıyla, doğal güzellikleriyle bi cok yer varken elimde olsa koşa koşa kaçardım burada
Evet parkları bahçeleri, gölleri var ama hep yapay. Doğal hiçbir güzelliği yok. Ne tarihi yapıları ne denizi ne ormanı... Şöyle merkezden arabayla bi kaçayım desen hep bomboş topraklar arsalar. İki ay yaz yaşadıktan sonra buz gibi bir hava. Hayaller Kar yağınca masal gibi manzara, hayatlar buzlu ve çamurlu yollar

Hele bir soğuğu var ki ağzın burnun donar konuşamazsın. Tramvay geldikten sonra mahvolmuş bir trafik. Beş dakikalık mesafede 10 tane ışık. Beklersin beklersin tarmvay geçer onu beklersin, bi tane daha gelir o arada onu da beklersin, tam yeşil yanar hop bi tramvay daha gene beklersin.
Çok seyahat ederim. Her hafta sonu bi yerlere kaçarız. Neden? Çünkü burada yapacak pek birşey yok. E bi kentparka gittin, sazovaya gittin hadi birde espark neo yaptın. Eee bitti. Cafede de otur otur nereye kadar. Kışın zaten sokakta gezemezsin hep kapalı avmlere mahkumsun.

Şöyle bir deniz havası, göl havası, orman havası gibisi var mı. Oh misss...
Ama mesela suyu çok güzeldir. Kalabak suyumuz var. Başka hiçbir yerde su içemem. Zaten bakanlığın açıkladığı iyi sular sıralamasında ilk onda sanırım.
Eğer buraya gezmeye gelmişsen hele ki gençken çok seversin. Unutamazsın. Ama yaşamak için onca şehrin arasından ben olsam başka şehirleri değerlendiririm.