Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

Ben de erken gelmeye çalışırım.

bende erken gelmeye çalışıcam bakalım gerçi kociş bırakırım demişti amma bakalım kendim gelirim
benim evden oraya tek vasıta geliyor hemende önünde iniyorum oranın.
sıpam inşallah beni oralarda üzmez de rahat rahat kaynaşırız.
aksi taktirde hadi bana güle güle demek çok gücüme gidecek:çok üzgünüm:

bende geleceğim bir aksilik çıkmazsa bende kapalı biriyim 1.65 boylarında
birde bu çay bahçesi istasyonun karşısındakimi yoksa daha ilerde olan var hangisi acaba
bunuda öğreneyimde yalnış bi yere gitmeyeyim sonra dimi ama

sahi ya hiç bu aklıma gelmedi:bbo:
abbaya söyliyelimde tam karşısındaki olsuna.s.

siz muhabbeti burada koyulaştırmışsınız kızlar 14 hazirana bırakın birazda, yazılanları okuyorum da kendi kendime gülmekten öldümsırnaşık şey
abba bence sen evsahibi sayılırsın, nasılolsa sen önce gideceksin, sen kıyafetini söyle yada belirgin bir şey , biz seni bulalım. seni gören oturur, bu kadar çok kişinin tarifini nasıl aklımızda tutacağız.

arada bisde pışpışlarıs bisicik olmazz datlumm a.s. 6 aylık bebıse söz dinletiriz biss -tatlicadiarzu-
evet tatlım tam istasyonun karsısındakı , içinde cocuklar için kaydırak şu bu vs park oyuncaklarınn oldugu yer..
bu parktan istasyonun cevresınden bitane vardır umarım :))
sahi ya hiç bu aklıma gelmedi:bbo:
abbaya söyliyelimde tam karşısındaki olsuna.s.
tamam canımcım ,aldım haberi ;-) hani taksici duragı var yanı sarı taksıler ard arda dzılmıs olan yerin yan kısmındakı parkı dıyosunuz dimi ,o prakta tam istasyonun karsısında kalıyor dimi dimi dimi ? :)

:)) haklısında ozaman gıycem kıyafetı suan için bişey diyemecem erken ascık..
ama ahava iyi olursa krem pantolon,pemce-turuncu gibi dokumlu bi tisort ,turkuaz montum , tahta saplı incikli boncuklu cıceklı boceklıde cantam olabılır.
ozamana gelsın yazarım buraya sunlar gıycem dıe. a.s. :1hug:

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar. çok iyi olur bende 2 çocukla geleceğim, hiç olmazsa parkta oyalanırlar, abbacığım kıyafetini 1-2 gün önce yazarsın bizde ona göre seni ararız. ben de 1,65 boylarında, yanında kesinlikle 6 yaşında 1 çocuk(2, si için kesin diyemiyorum, gelmeyebilir) bulunan bir anneyim,

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birde birbirimize tanıdık, akraba filan çıkıyormuşuz,kaydirigubbakcemile3 baya eğlenceli olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birde birbirimize tanıdık, akraba filan çıkıyormuşuz,kaydirigubbakcemile3 baya eğlenceli olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaaa... bu kadar da olmaz ki..
Aynı anda aynı şeyler geçmiş aklımızdan..

bende gelmek isterdim ama gelemem :çok üzgünüm:

eşim kk ya üye olduğumu bilmiyor bi ara sırf bu yüzden kavga etmiştik ve üyeliğimi sildirmişti,bende tekrar üye oldum sonra :çok üzgünüm:

çubugum sen gel resımlerde olmassın okiş ;-) bı arkadasta oyle yapacak bulusmaya katılcak ama resımlerde yer almayacak ama yınede sen bılrsın tatlım a.s.

pişti olmussunuz nan sizde.. kalp kalbe karsımıs diyek hade ;-)
tanıdık olbaılır akraba bılmem oda olabılır herseye acıgım :jeyyar:

bende gelmek isterdim ama gelemem :çok üzgünüm:

eşim kk ya üye olduğumu bilmiyor bi ara sırf bu yüzden kavga etmiştik ve üyeliğimi sildirmişti,bende tekrar üye oldum sonra :çok üzgünüm:

Bu erkekleri de anlamak zor yani.. Ne varmış KK üyeliğinde.. Neyse..
Ben seni çok merak ediyordum oysa, kesin en süslümüz çubuktur diye geçmişti aklımdankaydirigubbakcemile5

huuuuu esesli gacılar heyecan doruktamııı
az kaldı yahu ne kadar güzel belki bu buluşmada ömür boyu dostluklar kurulacak
ben bu buluşmadan çok memnunum ve memnun kalacağımada eminim.

benim ailemden kimse yok amma eşimin ailesinden bütün sülale
eses de yani gelin geldim ben buraya

Ben seni çok merak ediyordum oysa, kesin en süslümüz çubuktur diye geçmişti aklımdankaydirigubbakcemile5
ahh keske gelebılse cubugum bulusmaya delikafadulden
cubukum krakerim esmer guzelidir ben diyim sana sutlu kahve :1hug: :1hug:
resım olarak gormustum okadar yerimseniben

ayy canım ınsallah a.s.
annem dıo hazıranın ilk haftası babnnemın yun yatakları var onlar yıkancakmıss dıom 14unden sonrakı haftaya kalsın benım işim var :roflol: :roflol:

nirden geldin kıss nirelisin aslen? (çok meraklıyım yawss)
bende gidiom guzel eskısehırımden eylulde ( bi esesli kaybınız olcak ;-)

dimi ya ama işte erkekleri anlamak zor

ama hakkaten süslüyüm yaa demek ordan belli oluyo :roflol:

süylemem yerin kulağı vardır buuşunca söylerim sengözlerimebaksanab
dost var düşman var dimi amakaydirigubbakcemile3
sen nereye gidiyon bakalım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…