- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
çubuk krakerim arkadaşlarlarımla çay bahçesinde oturcaz yada örnek veriyorum falanca arkadaşla falancaya oturmaya gitcez desen olmazmı. gerçi yalan söylemeyi sevmem ben hiç ama kk adını vermeden izin alsan
çubuk krakerim arkadaşlarlarımla çay bahçesinde oturcaz yada örnek veriyorum falanca arkadaşla falancaya oturmaya gitcez desen olmazmı. gerçi yalan söylemeyi sevmem ben hiç ama kk adını vermeden izin alsan
denemeye çalışcam canım :jeyyar:
inşallah gelebilirim
denemeye çalışcam canım :jeyyar:
inşallah gelebilirim
ben bırakayım seni derse bide :roflol:
tenıs için stada gıdebılırsın yada özel spor salonlarına.
stada gırebılmen için lisanslı sporcu kartının olması gerekıyor.onu gosterdıgn an içerdesin zaten & her turlu ımkandan yararlanıyorsun(soyunma odalrı + dus vs.) ;-)
hem kalite hem uygun fiyat hımm..
aslında suan hersey uygun malum kriz + tekstilde baya zirve yaptıgımızdan gayet uygun fiyatlar ama tükkan olarak sana ; doktorlar caddesınde olgun , lcw ..
esparkın içinde; de facto, c&a gibi suan aklıma gelmıyor acıkcası :)) birde esparktakı bi gıyım mazagasında ustundekı herhangi bisey de madein turkey yazıyorsa alacagın urunde %20 -%50 oranında ındırım yapılıyor.amac turk malının satılması..sanırım de factoydu sımdı tam hatırlayamadım :S:S
acıkcası collezone eskısehırde çoookkk pahalı diğer illerdekı magza zincirlerine gore , bunuda not dusmek istedim ;-)
guneşteki gölge tatlım sen niye ilkine gelemiyorsun şehir dışındamısın?
Canım sen hemşireymişsin oh ne güzel maşallah. ay birde ben mesleğimi elime alabilseydim:teselli: Hangi hastanedesin bileyim de orda tanıdığım var diyeyim:dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım değilim hemşire eğlence olsun diye şey ettim
kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birde birbirimize tanıdık, akraba filan çıkıyormuşuz,kaydirigubbakcemile3 baya eğlenceli olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?