- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
selam arkadaşlar, KK aracılığıyla birbirimizi tanıyıp güzel dostluklar ve yeni arkadaşlar edindik a.s. :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5
şimdi KKdaki bu güzel tanışmayı reel hayatımızla birleştirmek istiyorum..
haydi Eskişehir'liler , Eskişehir'de ikametgah edenler ve Eskişehir'imizin dışında bulunan hemşehrilerim haydi buluşmaya varmısınız?? a.s. :teytey: :teytey:
21 haziran pazar günü , saat 13.30da Kentpark'ta
sizleri davet ediyorum hanımlar:sm_cool: :sm_cool:
lütfen takviminizi işaretleyip kimseye o güne randevu vermeyiniz :lepi:
:sm_cool:
:sm_cool:selam abba cım bak sen nereye ben oraya geliyom işallah buluşmayada gelirim :1hug:çok merak ediyorum sizleri görüşmek üzere datluma.s
buluşup kaynaşın biz uzaktakilerinide unutmayın kaydirigubbakcemile3
oyyy bebimm ağlama bakem :teselli: :teselli: bulustumuzda anarız tatlım fotoları çekınıp koyarız sende hem hasret giderirsin hemde bızleri gormus olursun ;-)offf ya aglicam simdisenağlama.abbam,bulustugunuzda benide anip kulaklarimi cinlatin.ok.kuzuum
Kentparka gidememiştim. Sayenizde orayı da görmüş olucam
tamam canim.öyle yaparim artik.siz benim yerimede eglenin.ok....oyyy bebimm ağlama bakem :teselli: :teselli: bulustumuzda anarız tatlım fotoları çekınıp koyarız sende hem hasret giderirsin hemde bızleri gormus olursun ;-)
hosgeldın canım :) .a.s. benım içinde ilk olacak kaydirigubbakcemile5 yada daha erken gidip size yön tarifi yapabilirim ,duruma gore bakarız artık ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?