• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

çubuk krakerim arkadaşlarlarımla çay bahçesinde oturcaz yada örnek veriyorum falanca arkadaşla falancaya oturmaya gitcez desen olmazmı. gerçi yalan söylemeyi sevmem ben hiç ama kk adını vermeden izin alsan

çubuk krakerim arkadaşlarlarımla çay bahçesinde oturcaz yada örnek veriyorum falanca arkadaşla falancaya oturmaya gitcez desen olmazmı. gerçi yalan söylemeyi sevmem ben hiç ama kk adını vermeden izin alsan

denemeye çalışcam canım :jeyyar:
inşallah gelebilirim

denemeye çalışcam canım :jeyyar:
inşallah gelebilirim
ben bırakayım seni derse bide :roflol:

ooo bayanlar siz muhabbeti koyulaştırmışsınızsositososito Bende ilk buluşmaya elmek istiyorum yaaaaa senağlama Ama kısmet ikinciyeymiş tam kadro ikincidede olalım lütfen. Herkesi çok merak ediyorum. cubuk_kraker canım bende seningibiyimbenimkide izinvermiyor fotolara artık sen ilk buluşmayı çekersin ben ikinci buluşmayı:roflol: Ohhh fotoğrafçılarda hazır:sm_cool:

tenıs için stada gıdebılırsın yada özel spor salonlarına.
stada gırebılmen için lisanslı sporcu kartının olması gerekıyor.onu gosterdıgn an içerdesin zaten & her turlu ımkandan yararlanıyorsun(soyunma odalrı + dus vs.) ;-)

hem kalite hem uygun fiyat hımm..
aslında suan hersey uygun malum kriz + tekstilde baya zirve yaptıgımızdan gayet uygun fiyatlar ama tükkan olarak sana ; doktorlar caddesınde olgun , lcw ..
esparkın içinde; de facto, c&a gibi suan aklıma gelmıyor acıkcası :)) birde esparktakı bi gıyım mazagasında ustundekı herhangi bisey de madein turkey yazıyorsa alacagın urunde %20 -%50 oranında ındırım yapılıyor.amac turk malının satılması..sanırım de factoydu sımdı tam hatırlayamadım :S:S

acıkcası collezone eskısehırde çoookkk pahalı diğer illerdekı magza zincirlerine gore , bunuda not dusmek istedim ;-)

çoooook teşekkür ederim abbacım ben senin başını daha çoooook ağrıtırım-tatlicadiarzu- verdiğin fikirler çok işime yarayacağından eminim. Teniste kurs gibi arıyorum benim lisanslı sporcu kartım yoksenağlama özel sporsalonları da pahalıdır beni aşar sanırımsenağlama Neyse yardımın için çok teşekkür ederim yinede nasip değilmiş sanırsam.:a015:

arkadaşlar bende tam o tarihte şehir dışındayım.aranızda olmayı çok isterdim ama pilot andaç anlatır bana ayrıntıları.inşallah 2. buluşmada beraber olabiliriz.ben herzaman kk ya gelemiyorum ama yazdıklarınızı takipteyim!

sen sülemessen bende dimem elvira ,nere gitçemi:dilcikar: naniknanik
bulustumuzda konusuruzz ;-) :icecream:

yaban ellereee gitçeeeemmm bir başımaaa ÜÜÜüüüüüüüüüüüüüÜÜÜ :a015:

gunesteki_golge ozaman sen yıne stada git basvur kurs için.. sonra saglık kontrolu su bu derken sana gecısı spor kartı vercekler boylece kursada baslamıs olcaksın, onunla giriş yaparsın ;-)

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birde birbirimize tanıdık, akraba filan çıkıyormuşuz,kaydirigubbakcemile3 baya eğlenceli olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bunu bekliyorum zaten ..kesin tanışık çıkacağız biyerlerden ...........aaaa fln olacağızzzz...................inş. öyle olur ..bunun tadıda güzeldir hee...........kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Back