Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

gunesteki_golge ozaman sen yıne stada git basvur kurs için.. sonra saglık kontrolu su bu derken sana gecısı spor kartı vercekler boylece kursada baslamıs olcaksın, onunla giriş yaparsın ;-)

Tamam çooooooook teşekkür ederim canım yaa walla daha yüz yüze görüşmeden bile iyiliğin dokunuyor bana.kaydirigubbakcemile3 çok sağol.

nalanna sen hiç merak etme canım. Bakar (ben pek anlamamama rağmen arada örmeye çalışıyorda olsam ) yorum yaparım elimden geldiğince zemuszemus kaydirigubbakcemile2

:1rolleyes:kızlar bu nasıl bi yağmurdu böle yaa.........off. esparkda mahsur kaldık walla......adalarda bi çay içecektik kırkyılın bi başı of.........
ama olsun yinede canlı yayın yağmur izledik valla ..oda güzeldi...
:1rolleyes:

:roflol::roflol:ewet korkutucuydu demi............ bitanesinde çok kötü sıçradım..bismillahirrahmanirrahiym.die bağırıyorum bide ...........

hosgeldın asi 74 a.s. temmuzdakıne gelırsın :1hug:
gunestekı_golge önemli değil ,vazifemiz ;-)
yaa kısslarr hakkaten ne acayıp gok gurledi..bızım burda arabaların alarmları etkılendı,bi gokgurluyo arkasından burun alarmlar harekete gecıyor..
bide elektırık gitti baya bi sonra geldi. ben evdeydım dun ama belliydi havada yagmur sıcagı vardı a.s

hosbulduk canim ins temmuzda bulusurz sizleri tanimak isterimmmturkbayragi

selam kızlar yine değişmiş tarih o gün gidecek yerim var ama sizi görmek için bir saat uğrayabilirim inş.herkese iyi pazarlar :)

hosbulduk canim nasilsiniz esk hava soguk galiba

yok yok soğuk yok da arada bir yaz yağmurları bastırıyor işte dünkü gibi .... yoksa ısındı baya bi...akşam üstleri biraz serinlik çöküyor tabi... ee ne demişler "eskişehirin havasına kızına güven me" :))........" kızına" bölümüne katılmıyorum ama havasına güven olmadığını çok iyi biliyorum......kaydirigubbakcemile3

aboooov aman bunu kimse duymasın özellikle erkeklerkaydirigubbakcemile3 evde kalırız kız.

valla bu yil gec gelicek yaz
bende eskisehirli sayilirim bende kizina bolumunu es geciyorum

bikerem kısslarrr o lafı eses kıslarını çekemeyenler demıss :1closedeyes: :1closedeyes:
çekemeyen çanak tutsun neydiiim... bislerlerde uğrasmasınlar hıh...

bikerem kısslarrr o lafı eses kıslarını çekemeyenler demıss :1closedeyes: :1closedeyes:
çekemeyen çanak tutsun neydiiim... bislerlerde uğrasmasınlar hıh...

kesinlikle katılıyorum sana abba evde kalmış kız yok burada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

oyy bizde cumartesi kanatlıda mahsur kaldık
bahaneyle alışveriş yaptım bende kaydirigubbakcemile3
yağmur bana yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…