- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
gunesteki_golge ozaman sen yıne stada git basvur kurs için.. sonra saglık kontrolu su bu derken sana gecısı spor kartı vercekler boylece kursada baslamıs olcaksın, onunla giriş yaparsın ;-)
hosgeldın asi 74 a.s. temmuzdakıne gelırsın :1hug:
gunestekı_golge önemli değil ,vazifemiz ;-)
yaa kısslarr hakkaten ne acayıp gok gurledi..bızım burda arabaların alarmları etkılendı,bi gokgurluyo arkasından burun alarmlar harekete gecıyor..
bide elektırık gitti baya bi sonra geldi. ben evdeydım dun ama belliydi havada yagmur sıcagı vardı a.s
kizlar ikinciye belki bende gelirim
Hoşgeldin canıma.s. Ben de ikinci buluşmaya katılabiliyorum orda kaynaşırız artıkyerimseniben
hosbulduk canim nasilsiniz esk hava soguk galiba
hosbulduk canim nasilsiniz esk hava soguk galiba
yok yok soğuk yok da arada bir yaz yağmurları bastırıyor işte dünkü gibi .... yoksa ısındı baya bi...akşam üstleri biraz serinlik çöküyor tabi... ee ne demişler "eskişehirin havasına kızına güven me" :))........" kızına" bölümüne katılmıyorum ama havasına güven olmadığını çok iyi biliyorum......kaydirigubbakcemile3
yok yok soğuk yok da arada bir yaz yağmurları bastırıyor işte dünkü gibi .... yoksa ısındı baya bi...akşam üstleri biraz serinlik çöküyor tabi... ee ne demişler "eskişehirin havasına kızına güven me" :))........" kızına" bölümüne katılmıyorum ama havasına güven olmadığını çok iyi biliyorum......kaydirigubbakcemile3
bikerem kısslarrr o lafı eses kıslarını çekemeyenler demıss :1closedeyes: :1closedeyes:
çekemeyen çanak tutsun neydiiim... bislerlerde uğrasmasınlar hıh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?