Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

kızlar buluşma nasıldı, gelmeyı çok istedim ama umulmadık :gitme: bır şekılde istanbul dayım şu anda,2. buluşmaya inşaallah zemuszemus

ayy kuzummm sacmalama yaa hiç bile kaba değilsinnnn.... sonucta olabılır annesın bebısın kucuk.. o telase olmasa bile boşveerrr... bişeyin lafı olmazz ;-)
himm eşin tecrubesız ozaman :ecrin_bebek::ecrin_bebek: , insallah tekrar aynı seyı yapmaz..gerci sen dugunden kurtulmussun ;-)
kızlar buluşma nasıldı, gelmeyı çok istedim ama umulmadık :gitme: bır şekılde istanbul dayım şu anda,2. buluşmaya inşaallah zemuszemus

ayy çok guzelldii kıss... işin garibi ben gittim 5dk gectı hala kımse yok dedım sap gibi kalcam du pilotun bende cebi vardı neyse ben msj cektım sana ,hanı kk dan tanıdıklar varmı gibilerine.. neyse sonra elvira geldi saolsun..sonra geldilerr iştee.. ööylee çok guzeldi...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

insallah II.bulusmada boyle guzeeel gecerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:lepi::lepi::lepi:
harika harika harika bi gündüüüü.................
ŞenizŞenizzemuszemus:enbuyukkk:

kızlar hanı resimler ya baktım göremedim ne çabuk kaldırdınız
hay allah ababcım resim eklersen haberim olsun balım

bakıyorum da bensiz başlamışsınız kaynatmaya..:1closedeyes: ben anca girebildim şimdi, evet gerçekten benim içinde çok güzeldi.zemuszemus sizlerle tanıştığım için çok mutluyumkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eh gelemeyenlerde artık 2, buluşmayı beklesinler napalım, yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…