• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir haydi buluşmaya !! :)

Benimkinin kesin emri fotolarda çıkmama -tatlicadiarzu- Artıkın dediğin gibi bende bol bol fotolarınızı çekerim ooooh tam benlik hihoyyyt deeeeeee Kızlar yaaaaaa bende kaç gündür heyecanla bekliyorum temmuz 5 i şimdi hazirana aldınız ben haziranda gelemem ki. Mecburiyetten temmuz diyorum.Çok üzgünüm çoook Ne olucak şimdi ben gelemeyecekmiyim:çok üzgünüm:

ben tatlım sen bılırsın a.s.
olur mu hiç oyle sey bitanem sende temmuzda yapacagımıza geleceksın :1rolleyes: hihoyyyt
14ünde bulusalım bi sonra temmuz ayı için ortak bi karar alırız okiş.. kaydirigubbakcemile5

banada her tarih uyar sınava girecek yokalkisalkisalkis 14 haziranda neresi derseniz oradayım inşallah:Saruboceq:

:lepi: :lepi:
kaç kısıyıs demıcem ozaman her seferınde taırhı değiştiross yawss kaydirigubbakcemile3
oyuzden gelcekler istasyonun ordakı bahceye saat 13.30da gorusuruzz kısslarr delikafadulden

Tamam canım oh bee rahatladım biraz hihoyyyt ama tam kadro temmuz da olsun haziran da gelip temmuzu iptal etmeyin lütfenbenneyaptımki çünküüü hepinizle tanışmak istiyorum bayanlar kaydirigubbakcemile5 nete fazla takılamıyorum o yüzden sohbetlerinize fazla katılamıyorum ee eses liyim ama orda yeni sayılırım pek tanıdığımda yok sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum:içelim: bu arada ben haziranın son haftasından sonra daha az girebilirim nete o yüzden yazdıklarınıza geç cevap verebilirim şimdiden affola:utangac: Kaçırdığım bir şey olmaması adına da eğer zahmet olmazsa bana özelden de yazarsanız çok sevinirim. ayyyy ne çok çenem düştümirmirmirmir

önemli diil a.s.
:)) tabıkı tatlım çok naidr giren arkadaslara ben hep özeldn değişiklik durumlarını yazıp haberdar edıyorum zatn :1hug:
temmuzun kacına kadar eskısehırde kalcaksın yadaa ,temmuzda gelıp eyluldemı doneceksın??
herkesle bir ortak bi karar verelım ;-)
II.eses bulusması temmuzda yapalım,I.dekılerde gelır hem :1hug: :dance:

Tamam canım çok teşekkür ederim a.s. Ben temmuz da eses e geleceğim inşallah ve artık hep orda kalacağım. Temmuzdan önce esese gelme imkanım yok.:çok üzgünüm:Fakat şöyle bir sorun var şuan bulunduğum yerde bilgisayar var o yüzden rahat girebiliyorum ama esese gelince bilg olmayacak fazla bakamam arada internet kafeden bakmayı düşünüyorum.

Bu arada bizim eller topiğine de yazdım ama buraya da yazayım ben esesliyim ama biraz yabancıyım. yani biliyorum ama fazla değil :utangac: orada yazdığım gibi çok şey istiyor da olsam Alışveriş için önereceğiniz uygun,kaliteli ve güzel yerler hakkkında tavsiye verirseniz çok sevinirim. Birde ben tenis oynuyorum ve oynamayı seviyorum fakat eses denerde nasıldır bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

tenıs için stada gıdebılırsın yada özel spor salonlarına.
stada gırebılmen için lisanslı sporcu kartının olması gerekıyor.onu gosterdıgn an içerdesin zaten & her turlu ımkandan yararlanıyorsun(soyunma odalrı + dus vs.) ;-)

hem kalite hem uygun fiyat hımm..
aslında suan hersey uygun malum kriz + tekstilde baya zirve yaptıgımızdan gayet uygun fiyatlar ama tükkan olarak sana ; doktorlar caddesınde olgun , lcw ..
esparkın içinde; de facto, c&a gibi suan aklıma gelmıyor acıkcası :)) birde esparktakı bi gıyım mazagasında ustundekı herhangi bisey de madein turkey yazıyorsa alacagın urunde %20 -%50 oranında ındırım yapılıyor.amac turk malının satılması..sanırım de factoydu sımdı tam hatırlayamadım :S:S

acıkcası collezone eskısehırde çoookkk pahalı diğer illerdekı magza zincirlerine gore , bunuda not dusmek istedim ;-)

evet tatlım
14 haziran 13:30 istasyon çay bahçesi :dance: :dance:

soru 1 ) birbirmizi nası tanıcass :roflol:

kalıcı bi ozellıgını soylesın o gun gelcekler bence o zaman ancak tanısma seysımmız olabülürr ;-)
mesela elvira sen bebek arabasının rengini soyle ne dersin ?

ben kendımı tarflıyım.. uzun boylu (1.82),beyaz tenlı,kumral saclıyım kılomda 66 gibi ;-)

kalıcı bi ozellıgını soylesın o gun gelcekler bence o zaman ancak tanısma seysımmız olabülürr ;-)
mesela elvira sen bebek arabasının rengini soyle ne dersin ?

ben kendımı tarflıyım.. uzun boylu (1.82),beyaz tenlı,kumral saclıyım kılomda 66 gibi ;-)

benim bebek arabamın rengi mavi canım.
esmer 1.65 boyların yeni doğum yapmış
arabasında 6 aylık bebesi olan biri.:roflol:

sağol canım hemen not alıyorum telnoma :roflol:
kaybetmeyem bırbırımızı yeter :))
topişe gelen kendını tarıflesın yaff.. bulusmaya gelcek hatunlaarrr :1hug:

Son düzenleme:
al canım notunu bana el sallayın emi
ben pek utangacımdır öyle sağıma soluma bakamam
yada masaya kk diyemi yazsak hahahahahahahahah

iyi fıkır kocaman bi kartona kklılar buraya die yassscaaammm :roflol: :roflol:
himm tmm senı goruncee ELLLVıııRAAAAAAAAAAA bu tarafa dicem :jeyyar: :jeyyar:
maalesef bende bakan körlerdenimdir

hatta bundan 3yıl once arkadaslarla kızılcıklıda gezerken teyzem benı gormus ben onu gormemısım tabi...
sonra teyzem hanı biyerde mahsur kalırsınyaa iki kolunuda sallamıs kendını işaret etmıs yokk ben hala gormuyorum.. :)))
arkadaslar dıyor karsıdan bi delii gelıyo hemen karısya gecelım :roflol: :roflol:
teyzemle aramızda 1metre kaldıda ölelıkle gormus oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

himm tmm senı goruncee ELLLVİİİRAAAAAAAAAAA bu tarafa dicem :jeyyar: :jeyyar:

hatta bundan 3yıl once arkadaslarla kızılcıklıda gezerken teyzem benı gormus ben onu gormemısım tabi...
sonra teyzem hanı biyerde mahsur kalırsınyaa iki kolunuda sallamıs kendını işaret etmıs yokk ben hala gormuyorum.. :)))
arkadaslar dıyor karsıdan bi delii gelıyo hemen karısya gecelım :roflol: :roflol:
teyzemle aramızda 1metre kaldıda ölelıkle gormus oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Yapma abba, bizi görmemezlik etme sakın..

Bak şimdi 14 haziranda istasyon çay bahçesi civarında 1.58 boyunda zayıf koyu kahve kvırcık saçlı bir hatun telaşlı telaşlı koşar adımlarla dolanıyorsa sütlü kahve diye seslenebilirsin

ilk ben giderim sanırım güzel masa kapmak için :roflol: 3
benim goz dıktıgım masaya baskası oturursu kavga cıkarır kaldırırım alimallah :roflol: :roflol:

yaa ben asıl seyı merak edıyorum,biz şimdi uye isimlerimizle cagırcasya bırbırımızı acaba etraf ne dusuncek o sırada :roflol: :roflol:
bisle dalga gecmesınler yeter :1closedeyes: :oklava:

himm tmm senı goruncee ELLLVİİİRAAAAAAAAAAA bu tarafa dicem :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk ben giderim sanırım güzel masa kapmak için :roflol: 3
benim goz dıktıgım masaya baskası oturursu kavga cıkarır kaldırırım alimallah :roflol: :roflol:

yaa ben asıl seyı merak edıyorum,biz şimdi uye isimlerimizle cagırcasya bırbırımızı acaba etraf ne dusuncek o sırada :roflol: :roflol:
bisle dalga gecmesınler yeter :1closedeyes: :oklava:

:roflol::roflol::roflol:sütlü kahve canım valla darılma ne olur aklıma bişi geldi
abba seni görünce sütlü kahve diye baırınca garsonda ona sütlü kahve getirirmiş
amma olur haaa başka meşrubat yada içecek niki yok sanırsam :1rolleyes:

güleni paralarım :mymeka:ben sen bana bırak datlumŞeniz

Back