- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
Benimkinin kesin emri fotolarda çıkmama -tatlicadiarzu- Artıkın dediğin gibi bende bol bol fotolarınızı çekerim ooooh tam benlik hihoyyyt deeeeeee Kızlar yaaaaaa bende kaç gündür heyecanla bekliyorum temmuz 5 i şimdi hazirana aldınız ben haziranda gelemem ki. Mecburiyetten temmuz diyorum.Çok üzgünüm çoook Ne olucak şimdi ben gelemeyecekmiyim:çok üzgünüm:
banada her tarih uyar sınava girecek yokalkisalkisalkis 14 haziranda neresi derseniz oradayım inşallah:Saruboceq:
kalıcı bi ozellıgını soylesın o gun gelcekler bence o zaman ancak tanısma seysımmız olabülürr ;-)
mesela elvira sen bebek arabasının rengini soyle ne dersin ?
ben kendımı tarflıyım.. uzun boylu (1.82),beyaz tenlı,kumral saclıyım kılomda 66 gibi ;-)
al canım notunu bana el sallayın emi
ben pek utangacımdır öyle sağıma soluma bakamam
yada masaya kk diyemi yazsak hahahahahahahahah
iyi fıkır kocaman bi kartona kklılar buraya die yassscaaammm :roflol: :roflol:
himm tmm senı goruncee ELLLVİİİRAAAAAAAAAAA bu tarafa dicem :jeyyar: :jeyyar:
maalesef bende bakan körlerdenimdir
hatta bundan 3yıl once arkadaslarla kızılcıklıda gezerken teyzem benı gormus ben onu gormemısım tabi...
sonra teyzem hanı biyerde mahsur kalırsınyaa iki kolunuda sallamıs kendını işaret etmıs yokk ben hala gormuyorum.. :)))
arkadaslar dıyor karsıdan bi delii gelıyo hemen karısya gecelım :roflol: :roflol:
teyzemle aramızda 1metre kaldıda ölelıkle gormus oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyi fıkır kocaman bi kartona kklılar buraya die yassscaaammm :roflol: :roflol:
himm tmm senı goruncee ELLLVİİİRAAAAAAAAAAA bu tarafa dicem :jeyyar: :jeyyar:
maalesef bende bakan körlerdenimdir
hatta bundan 3yıl once arkadaslarla kızılcıklıda gezerken teyzem benı gormus ben onu gormemısım tabi...
sonra teyzem hanı biyerde mahsur kalırsınyaa iki kolunuda sallamıs kendını işaret etmıs yokk ben hala gormuyorum.. :)))
arkadaslar dıyor karsıdan bi delii gelıyo hemen karısya gecelım :roflol: :roflol:
teyzemle aramızda 1metre kaldıda ölelıkle gormus oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Hiç fena fikir değil. Yada masaya bir demet kırçiçeği mesela...kaydirigubbakcemile5
ilk ben giderim sanırım güzel masa kapmak için :roflol: 3
benim goz dıktıgım masaya baskası oturursu kavga cıkarır kaldırırım alimallah :roflol: :roflol:
yaa ben asıl seyı merak edıyorum,biz şimdi uye isimlerimizle cagırcasya bırbırımızı acaba etraf ne dusuncek o sırada :roflol: :roflol:
bisle dalga gecmesınler yeter :1closedeyes:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?