- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
evet tatlım ileri aldık daha çok katılım olsun die kaydirigubbakcemile5slm kızlar ayy tarihi ileri almışsınız çok sevindimkaydirigubbakcemile3 Eğer bir aksilik çıkmazsa bende varım Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5 Yaşşasınnn listeden benim de adım var :teytey::dance:Amaa fotolarda görünemem ki senağlama buluşmaya izin çıktı da ona izin yok. Ama sizlerle tanışacağım için çok mutluyum sositososito bu arada kişi sayısına göre rezervasyon yapılacakmış sanırım ya o gün bir aksilik çıkarda gelemezsem büyük bir problem olur mu:1shok: ? ve bir şey daha ben söylediğiniz yeri bilmiyorum nasıl bulacağım haritadanda anlamadım
ayyy evet yaaa kişi sayısına göre rezavarsyon yapılacak bişi olurda ya gelemezsek bir sorun teşkil edermi gerçekten baştan bilelimde
sositososito:lepi:sositosositokaç kişiyiz :
1- sütlü kahve
2- cicika
3- pılot andaç
4- Elvira
5- yjasmin
6- nalanna
7- ceyda_26
8- seher yeli
9- ece73
10- gunesteki_golge
11- abba
hoşgeldın canım a.s.kızlar bende geliyorum eskişehirli hemşerilerimle tanışmayı çok isterim inş.çok önemli bişey çıkmazsa 5 temmuzda bende aranızdayım :)
abba anladığım kadarıyla şehir dışından gelecekler için bu tarihe atıldı buluşmamız.
yanlız ben gerçekten büyük heyecanla bu buluşmanın içinde olmak istiyorum
ve gün geçmiyorki sabırsızlanıyorum acaba bir tek benim için değil tabi benim gibi
düşünende varsa eğer tarihi öne alabilirmiyiz acaba. temmuzda tekrar bi buluşma olur
ozaman şehir dışındakilerle beraber tanışır kaynaşırız.
bu bir öneridir abbacım sen daha iyi bilirsin
elvira sana katılıyorum bende heyecanla bekliyorum buluşmayı
bende senin gibi düşünüyorum belki gelebilecek olanlar için öne alabiliriz
buda benim fikrim söylemek istedim
öss yok sanırım sbs var bitek benım bıldıgım ;-)
ozaman eses I.bulusması 14 hazırana alınmıstır umarım bu son tarıh değişimi olur :))
hayde gazamız mubarek ola :teytey:
kısslar mekanı size bırakıyorum cunku guya eseslıyım ama olee pek biyer bılmıyorum( saat 13.30 ıyımı ?
buraya geldınızde mekan saat yazın ortak bi karar verelım okişş hatunlar optum sızlerıı a.s. a.s.
oyy bebegim seni temmuza bırakacagız 2.bulusmaya artık :1hug:klava: Ya şu tarihi değiştirip durmayın amaaaaaaaaaaa.. :uhm: .Ortada buluşalım şu tarih 28 Haziran da Espark'ın içinde olsun, herkese yakın, ben ilçeden gelicem yaaaaaaaaaa :1hug:
acıkcası ben saglık bakanlıgının ordakı cay bahcesını bılmıyorum :sm_confused:abbacım tarih süper canım. çay bahçesi olurmu peki eğer olursa ya istasyonun çay bahçesi yada sağlık bakanlığının arkasındaki çay bahçesi güzel bence. istasyonun ordaki çay bahçesinde çocuklar için oyuncaklar bile var canları sıkılmaz.
haydın kızlar bizde resim beklyoz katılamıyacağimz için
çabuk buluşun arkadaşlar bol bol resim isteriz esesliler olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?