- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Aa napalım olsun pazartesi bidaha geliriz ozaman Eskişehir’eBence ara canan hanımı bi sor. Ben iki kez başka yerde (ikisi de aynı lab olmasına rağmen) nicrl bey kabul etmedi ve iki kez de acıbademde vermek zorunda kaldım
Çok şükür pozitifi gördün canimKız sende umut oldun bana 5. Gün çıktı değince çok şükür . Yarın kan vereyim demi bende öyle düşündüm birde cumartesi Acıbadem de kan verilecek iki gün arayla iyi olur .
Çok şükürÇok şükür pozitifi gördün canimaile hekimliğinde verirsen kendin takip etmiş olursun . Acibademde yine verirsin iki kez, 2 gün sonra çağırıyor çünkü
Sadece kan tahlili. İki hafta sonrasına gün verirler, ultrasonla bakıp kalp atışı duyup kese görmek için. Benim dönemimde bu kalp atışı duyma işi ayrıca bir muayene ücretiyleydi, onu da bi sorun eğer isterseniz. Uzaktan geleceksiniz, belki kütahyada devam edeceğiniz doktorunuza gitmek istersiniz.Çok şükürTmam öyle yapalım nicel bey bu iki gün çağırdığında sadece kan tahlili mi yapıyor ultrosana alıyor mu gerçi görünen bişey yoktur herlde daha
Çok şükürTmam öyle yapalım nicel bey bu iki gün çağırdığında sadece kan tahlili mi yapıyor ultrosana alıyor mu gerçi görünen bişey yoktur herlde daha
Bende tam sayfaya girip sana "evde test yap hastanede öğrenmek üzücü oluyor" diyecektim ki test yapmissin zaten
Bende tam sayfaya girip sana "evde test yap hastanede öğrenmek üzücü oluyor" diyecektim ki test yapmissin zatenHayirli olsun. İns saglikla kucagina alırsın
Nicel beyin ultroson için muayene ücreti ne kadar dı acabaSadece kan tahlili. İki hafta sonrasına gün verirler, ultrasonla bakıp kalp atışı duyup kese görmek için. Benim dönemimde bu kalp atışı duyma işi ayrıca bir muayene ücretiyleydi, onu da bi sorun eğer isterseniz. Uzaktan geleceksiniz, belki kütahyada devam edeceğiniz doktorunuza gitmek istersiniz.
350 -400 arasıdir muhtemelen .Nicel beyin ultroson için muayene ücreti ne kadar dı acaba
350 -400 arasıdir muhtemelen .
Hiç hatırlamıyorum ya, direkt arayıp öğrenebilirsiniz güncel fiyatı.Nicel beyin ultroson için muayene ücreti ne kadar dı acaba
Genel olarak muayene ücretleri öyle, doçent ya da prof olunca yüksek oluyor .bi ultroson için çok fazla geldi bana öyle değil mi yaa
Nasılsııınız? Günleriniz nasıl geçiyor? herhangi bir belirti yaşıyor musunuzEvet şimdi odaya getirdilerhep dua ettim transfer sırasında. 1 deydi transferim sıra vardı çok bekledim çok sıkıştım o yüzden şu an. 15 dk sonra gidebilirsin dedi ama biraz daha tutmaya calisicam
ya valla çok kötüyüm hem hiç bi belirtim yok hemde boğazlarım şişmiş öksürüyorum. kesin tutunamadı ya. ilkinde sanki kasıklarım sürekli ağrıyodu gibi hatırlıyorum ama bunda çok nadiren ufak bir sızı giriyo o kadar. bugün 4. günü olacak transferin ne zaman başlamadı gerekiyo belirtilerinNasılsııınız? Günleriniz nasıl geçiyor? herhangi bir belirti yaşıyor musunuz
Gecmis olsun benim 6. Gün başlamıştı belirtiler. İlk batma olmuştu hafif. İlk denemem benimde agriliydi bu çokta iyi bişey değilmiş tutmamistida zaten. İkincide ağrım yoktu tutmuştu. O yüzden bilinmez. ilk denemenizden farklı olması bence daha ümit vericiya valla çok kötüyüm hem hiç bi belirtim yok hemde boğazlarım şişmiş öksürüyorum. kesin tutunamadı ya. ilkinde sanki kasıklarım sürekli ağrıyodu gibi hatırlıyorum ama bunda çok nadiren ufak bir sızı giriyo o kadar. bugün 4. günü olacak transferin ne zaman başlamadı gerekiyo belirtilerin
İlkinde pozitifti benim ama kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi. ama her gün ağrım vardı. bunda olmayınca bide öksürünce moralim bozuldu çok ağladım hep tutmayacak diye. ilaçta içemiyoorum. ama umut var diyosunuz ysni inşallah tutunurGecmis olsun benim 6. Gün başlamıştı belirtiler. İlk batma olmuştu hafif. İlk denemem benimde agriliydi bu çokta iyi bişey değilmiş tutmamistida zaten. İkincide ağrım yoktu tutmuştu. O yüzden bilinmez. ilk denemenizden farklı olması bence daha ümit verici
Hiç moralini bozma canım o öksürük sürekli bende de var öksürdüm durdum ilk günden beriİlkinde pozitifti benim ama kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi. ama her gün ağrım vardı. bunda olmayınca bide öksürünce moralim bozuldu çok ağladım hep tutmayacak diye. ilaçta içemiyoorum. ama umut var diyosunuz ysni inşallah tutunur
sen naptın kan vermiş miydin sen testte pozitifi gördükten sonraHiç moralini bozma canım o öksürük sürekli bende de var öksürdüm durdum ilk günden beri
Geçmiş olsunnya valla çok kötüyüm hem hiç bi belirtim yok hemde boğazlarım şişmiş öksürüyorum. kesin tutunamadı ya. ilkinde sanki kasıklarım sürekli ağrıyodu gibi hatırlıyorum ama bunda çok nadiren ufak bir sızı giriyo o kadar. bugün 4. günü olacak transferin ne zaman başlamadı gerekiyo belirtilerin
inşallah benimledir halaGeçmiş olsunntamda zamanına denk gelmiş belirti değişir olmayabilir de öksürük işi de Allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah sizinledir bebişiniz