Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Joanne seni gördüğüme sevindim :) ne kadar çok yazıyorduk buraya değil mi, şimdi kreş bakma telaşına girdik ☺️
Bende sevindim canım🥰 Oy maşallah büyüdüler bile. Oğlumda 27 aylık oldu. Sen benden önce hamile kalmıştın değil mi? Sorma sayfalarca yazardık😂 Çokta eğlenceliydi. Stresimizi atıyorduk burada😊

Bende sevindim canım🥰 Oy maşallah büyüdüler bile. Oğlumda 27 aylık oldu. Sen benden önce hamile kalmıştın değil mi? Sorma sayfalarca yazardık😂 Çokta eğlenceliydi. Stresimizi atıyorduk burada😊
Vampirella 31 aylık oldu ☺️ gerçekten tam da covid zamanı kimselerle görüşemezken burda yazmak ne kadar iyi geliyordu…

Bencede sezeryanla ilgili birşey. Artık nasıl dikmişlerse🤷 Sebepsiz diye birşey yok. Bizimde sozde sebepsiz ama eşimin DNA hasarı yüzde 90. Devlet DNA hasarına rapor vermediğinden sebepsiz diyip geçiyor. İşte insanın güveni kalmıyor bu yüzden. Dna hasarına baktırmak istediğimde birde azar işitmistim ne gerek varmış sperm testi normalmiş bırakın takviyeyi falan diye... Benim zorumla özelde baktırdık hasar yüzde 90 çıktı. O zaman mikroçip yapalım dediler.🙄 Bunu ben düşünmek zorunda değilim. Beni yönlendirmesi gereken doktorlar. İşte böyle oluncada güven sorunu yaşıyor insan. Acaba dikkatlerinden kaçan bişey olurmu diye... Sizinde nasıl anlaşılmıyor pko olduğunuz çok garip değil mi?
Merhabalar,
Ben de Eskişehirde. Osmangazi de Vehbi yavuz Tokgöz hocaya tüp bebek tedavisine başlayacağım.Dna hasar testine özel acibadem gibi hastaneler bakıyor mu acaba bilginiz var mı

X