Eskişehir Osmangazi Yavuz Tokgöz'e tup bebek yaptıranlar

Teslimiyet olur artık inşallah sonu çooook güzel olur.Gündi kaç iğne oluyorsunuz acaba ben çok korkuyorum ve stres yapıyorum şimdiden

Merhaba hangi sürectesiniz bizde orda devam ediyoruz nicel beyle başladık sürece.

Hangi doktora gittiniz
Biz fiyat açısından pek bir fark göremeyince Maslak Acıbadem'e Bülent Tıraş'a gittik. İlk muayeneyi ve ilaç protokolünü Bülent Hoca belirledi. Sonrasında yumurta takibi Eskişehir'de devam etti. Sonra yumurtalar Maslak'ta toplandı. Transferde orada gerçekleşecek. Ama rahim hazırlığını herhalde yine Eskişehir Acıbademde yapacağız, sonra transfere oraya gideceğiz.

Ama Nicel Bey'i de araştırdım bu süreçte, yorumlar çok iyi Nicel Hoca hakkında da. İstanbul'a gidip gelme imkanım olmasaydı onun hastası olurdum herhalde

Aynen dış merkez istersen 6 ayı bulur dedi banada çok saçma geldi.Burası ile dış merkez arasındaki fark ne yani
Bence de çok saçma. Yani şimdiye kadarki tedaviyi dış merkezde yaptırdığım için uzun sürse daha mantıklı olur. Yapılan tedaviyi incelemek isteyebilirler ama rapordan sonrası için 6 ay bekletmek saçma. Biraz bürokratik kaygılar var bence. Sonuçta hepimiz sonunda bir istatistiğiz :)

Teslimiyet olur artık inşallah sonu çooook güzel olur.Gündi kaç iğne oluyorsunuz acaba ben çok korkuyorum ve stres yapıyorum şimdiden
Ben günde 3 iğne oluyordum sonra yumurta çatlamasın iğneleri eklenince son günlerde 4 taneye çıktı. Ama 24 yumurta topladılar, değdi :)

Evet.Benim kesiyi görmeden düşüyor üç kere böyle oldu.yavuz hocam genetiğe gönderdi pıhtılaşma varmış kayıpların sebebide bu galiba.
Ben bir tane pozitif test sonucu görmedim ama pozitifi bulup kaybetmek mi daha zor bilmiyorum. Umarım en kısa sürede sorunlarımız çözülür :)

Yok çok net 6 ayı bulur dedi raporun çıkması. Ama bilmeden neden öyle desin bilemedim sonuçta tüp bebek doktoru ve kadın doğum doktorun da farklı oluyor. Maddi bir çıkarı da yok yani. Neyse artık benim için geç. Ben tedavimden de memnunum çok şükür 7 embriyomuz var :)
Sağlıkla kucağınıza alin inşallah

yeni çıkarttım raporu sadece doktorumu bekliyorum.
Şöyle dış merkezde yaptırmak istersen evet 6 ayı buluyor ama kendi bünyesinde istersen 15 güne çıktı raporum
Siz yavuz hoca ile mi ilerliyorsunuz? Aşılama vs yapıldı mı benim 2.asilamam aralıkta yapılacak sehir dışından geliyorum inşallah şubata tüp bebek olur rapor olayı falan yetişir inşallah uzun sürüyor diyince korktum

Evet yavuz hocadayım ben de şehir dışından geliyorum 😅 Evet ama ben tüp bebeği de oraya yaptıracağım için hemen çıktı..Dış merkez isterseniz 6 ay bekleyecekmişiz.Rapor için biraz koşturuyorsunuz, her bölümden muayene oluyorsunuz.İki kişi gidin mutlaka rapor işlemleri için.Rahim filmi mutlaka istiyorlar

Evet yavuz hocadayım ben de şehir dışından geliyorum 😅 Evet ama ben tüp bebeği de oraya yaptıracağım için hemen çıktı..Dış merkez isterseniz 6 ay bekleyecekmişiz.Rapor için biraz koşturuyorsunuz, her bölümden muayene oluyorsunuz.İki kişi gidin mutlaka rapor işlemleri için.Rahim filmi mutlaka istiyorlar

Yavuz Hoca çekmişti benim rahim filmimi 2 ay önce. Çok sevindim ben Yavuz hocada da yapılsa 6 ayda çıkıyor sandım. Çok teşekkür ederim cevap icin. İnşallah güzel hayırlı sonuçları kolaylıkla elde ederiz. Umarım işinin ehli bir doktordur gerçekten bizim sperm sayı azligimiz var birazcık İnşallah güzel olur ikimiz için de

Yavuz Hoca çekmişti benim rahim filmimi 2 ay önce. Çok sevindim ben Yavuz hocada da yapılsa 6 ayda çıkıyor sandım. Çok teşekkür ederim cevap icin. İnşallah güzel hayırlı sonuçları kolaylıkla elde ederiz. Umarım işinin ehli bir doktordur gerçekten bizim sperm sayı azligimiz var birazcık İnşallah güzel olur ikimiz için de

Benim arkadaşlarımında öyle sıkıntısı vardı tam tüp bebek öncesi hamile olduğunu öğrendi inşallah sizinda öyle olur

X