Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ah inşallah benimde öyle olur da bende böyle umut veririm arkadaslara
5. Gün çok çok erken ya. Çıkmaz sonuç. Ben 8. Günde sanırım test yaptım, çizgi mizgi çıkmadı, turmayacağından da kendimce çok emin olduğumdan testi kenara fırlattım çıktım. Bi saat kadar sonra birşey beni dürttü gittim baktım 2. Çizgi var ama çok silik

Benim de öyle olmuştu, tek çizgi diye kenara koymuştum sonra gördüm ikinci çizgiyi silik bi şekilde.

Kizlar bugün 6. Günün dün acaba uyduruyo muyum dedim ama var sanki dimi görüyorum yani bu sefer. Eşimden sakliycam diye resmini güzel çekemedim pek belli olmuyo ama ben cat diye görüyorum. Nolur bisey deyin

Eklentiler

• 20211205_081835.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 41
  • 20211205_081826.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar geçen sene bugün benim yumurta toplanma günümdu , ne çok heyecanlıydık

Testlere hiç idrar damlatmasanız bile çizginin yeri belli oluyor, o bhcg yi görünce kızaracak olan kimyasal orda sürülü olduğu için. Biraz daha bekleyin derim, sonra yanıltıp da üzücü olmasın…

Ne güzel şimdi kucaginizda sanırım bebeginiz.
Evet çok şükür 4 aylık ikizlerim var
Evet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo dimi
Bence gerek yok erken gebelik testine benim de aynı böyle görünmüştü normal testte. Acaba senin de ikiz mi :) tek mi kondu çift mi embriyo

Evet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo
Gözüküyor canım günden güne pembeleşir çok erken daha bebişin seninle İnan
Aminn insallah bu sefer daim olur insallah ilkindeki kötü şeyleri tekrar yaşamam kimse yaşamasın insallah
Dualarım seninle bu sefer olacak Allah’ın izniyle ikimizde burdan bebişlerimizle çıkıcaz

Gözüküyor canım günden güne pembeleşir çok erken daha bebişin seninle İnan

Dualarım seninle bu sefer olacak Allah’ın izniyle ikimizde burdan bebişlerimizle çıkıcaz
Evet çok şükür 4 aylık ikizlerim var

Bence gerek yok erken gebelik testine benim de aynı böyle görünmüştü normal testte. Acaba senin de ikiz mi :) tek mi kondu çift mi embriyo
Tek embriyo benim ikiz ihtimalim cook düşük

Inşallah bu sefer bebislerimizi sağlıkla kucağınıza alırız canim Limoncicegi43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…