- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
5. Gün çok çok erken ya. Çıkmaz sonuç. Ben 8. Günde sanırım test yaptım, çizgi mizgi çıkmadı, turmayacağından da kendimce çok emin olduğumdan testi kenara fırlattım çıktım. Bi saat kadar sonra birşey beni dürttü gittim baktım 2. Çizgi var ama çok silikAh inşallah benimde öyle olur da bende böyle umut veririm arkadaslara
Benim de öyle olmuştu, tek çizgi diye kenara koymuştum sonra gördüm ikinci çizgiyi silik bi şekilde.Negatif cıktı diye kenara attim testi. 10 15 dk so ra ışıkta bi baktım aşırı silik bisey gördüm ama uyduruyo muyum acaba. Resimde hiç bi sekilde belli olmaz sadece ışıkta hareket ettirince görebildim. Olabilir mi acaba ya ilk idrarla da yapamadım testi
Bi baktım nicel bey paylaşmış kesin senindir dedim girdim hemen hadi gözün aydın canımKızlarrrr 12. Günüm bugün şimdi kan verdim 1100 çıktı değerimmmmmçok şükür allahımmmm
Bi baktım nicel bey paylaşmış kesin senindir dedim girdim hemen hadi gözün aydın canım
Ben de görüyorumKizlar bugün 6. Günün dün acaba uyduruyo muyum dedim ama var sanki dimi görüyorum yani bu sefer. Eşimden sakliycam diye resmini güzel çekemedim pek belli olmuyo ama ben cat diye görüyorum. Nolur bisey deyin
Allahım şükürler olsun devami da gelsin insallahBen de görüyorum
Ne güzel şimdi kucaginizda sanırım bebeginiz.Kızlar geçen sene bugün benim yumurta toplanma günümdu , ne çok heyecanlıydık
Canım bu normal gebelik testi sanırım bi erken gebelik testi yapsanaKizlar bugün 6. Günün dün acaba uyduruyo muyum dedim ama var sanki dimi görüyorum yani bu sefer. Eşimden sakliycam diye resmini güzel çekemedim pek belli olmuyo ama ben cat diye görüyorum. Nolur bisey deyin
Bencede erken gebelik testi yapmalısın inşallah yaKizlar bugün 6. Günün dün acaba uyduruyo muyum dedim ama var sanki dimi görüyorum yani bu sefer. Eşimden sakliycam diye resmini güzel çekemedim pek belli olmuyo ama ben cat diye görüyorum. Nolur bisey deyin
Bencede erken gebelik testi yapmalısın inşallah ya
Evet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo dimiCanım bu normal gebelik testi sanırım bi erken gebelik testi yapsana
Gözüküyor bence inşallah iyice pembeleşirEvet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo dimi
Aminn insallah bu sefer daim olur insallah ilkindeki kötü şeyleri tekrar yaşamam kimse yaşamasın insallahGözüküyor bence inşallah iyice pembeleşir
İnşallah canım dualarımdasın Allah yüzünü güldürsün inşallahAminn insallah bu sefer daim olur insallah ilkindeki kötü şeyleri tekrar yaşamam kimse yaşamasın insallah
Evet çok şükür 4 aylık ikizlerim varNe güzel şimdi kucaginizda sanırım bebeginiz.
Bence gerek yok erken gebelik testine benim de aynı böyle görünmüştü normal testte. Acaba senin de ikiz mi :) tek mi kondu çift mi embriyoEvet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo dimi
Gözüküyor canım günden güne pembeleşir çok erken daha bebişin seninle İnanEvet bu normal gebelik testi. Dünde yapmıştım bu kadar bile belli degildi cizgi. Elimde erken gebelik testi yok. Resimde de pek belli olmuyo ama az da olsa gözüküyo
Dualarım seninle bu sefer olacak Allah’ın izniyle ikimizde burdan bebişlerimizle çıkıcazAminn insallah bu sefer daim olur insallah ilkindeki kötü şeyleri tekrar yaşamam kimse yaşamasın insallah
Gözüküyor canım günden güne pembeleşir çok erken daha bebişin seninle İnan
Dualarım seninle bu sefer olacak Allah’ın izniyle ikimizde burdan bebişlerimizle çıkıcaz
Tek embriyo benim ikiz ihtimalim cook düşükEvet çok şükür 4 aylık ikizlerim var
Bence gerek yok erken gebelik testine benim de aynı böyle görünmüştü normal testte. Acaba senin de ikiz mi :) tek mi kondu çift mi embriyo