Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benimde kimyasaldi ilki. Sizin daha zor olmuş. Tabi var Tutma potansiyeli olmayanı transfer etmiyorlar.Neyin tutacagida belli olmuyor. İlk denememde embriyom daha kaliteliydi tutmadi. bb kalite olan tuttu. Benim asilamalarda da şiddetli ağrılarım oldu hiç biri tutmadi. İlaçlarda yapıyor olabilir. Amin inşallah

Merhaba Bugün iç Çamaşırımda ufak tefek mercimek tanesi kadar birkaç tane kahverengi lekelenmem olmuş. Bu yazdığınıza göre normal mi. Yarında kan tahlilim var biraz tedirgin oldum

Yaa daha erken olabilir abla üzülme iki gün sonra tekrar yap
Negatif cıktı diye kenara attim testi. 10 15 dk so ra ışıkta bi baktım aşırı silik bisey gördüm ama uyduruyo muyum acaba. Resimde hiç bi sekilde belli olmaz sadece ışıkta hareket ettirince görebildim. Olabilir mi acaba ya ilk idrarla da yapamadım testi

Canım ben 9. Gün yaptım biraz erken yapmışsın sanki hiç üzülme şimdiden benceeeee

Canım ben 9. Gün yaptım biraz erken yapmışsın sanki hiç üzülme şimdiden benceeeee
Ya çok hastayım boğazlarım şişti çok öksürüyorum da çok korkuyorum o yüzden. Sonrasında silik görünce bi kalbim çıkacak gibi oldu. Ilkinde de böyle olmuştu 5.gün aşırı silik cikmisti

İçini ferah tut canım ben iki saat Eskişehir’in için de sarsıla sarsıla ilaç aradım iki saatte yolculuk yaptım 4 saat evime dönemedim. İnan bende de sürekli kuru öksürüğüm var benm öksürdüm durdum tutamadım kendimi. Senn içini ferah tut herşeyyy güzelll olacakkkkk

Inşallah. Senin de gözün aydın baya yüksek değerin 2 gün sonra tekrar verecek misin kan

Canim bende beşinci günde idrar testi yapip negatifi görmüştüm çok üzülmüştüm şimdi kucağımda stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…