- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Vermedim canım iki gün yarın vericem kan testini Acıbadem de . İki gün kaldı diye gidip vermedimsen naptın kan vermiş miydin sen testte pozitifi gördükten sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermedim canım iki gün yarın vericem kan testini Acıbadem de . İki gün kaldı diye gidip vermedimsen naptın kan vermiş miydin sen testte pozitifi gördükten sonra
İnşallah canım inşallah rabbim korusun sıkı sıkı tutunsun bebişlerimizinşallah benimledir hala
Benimde kimyasaldi ilki. Sizin daha zor olmuş. Tabi var Tutma potansiyeli olmayanı transfer etmiyorlar.Neyin tutacagida belli olmuyor. İlk denememde embriyom daha kaliteliydi tutmadi. bb kalite olan tuttu. Benim asilamalarda da şiddetli ağrılarım oldu hiç biri tutmadi. İlaçlarda yapıyor olabilir. Amin inşallahİlkinde pozitifti benim ama kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi. ama her gün ağrım vardı. bunda olmayınca bide öksürünce moralim bozuldu çok ağladım hep tutmayacak diye. ilaçta içemiyoorum. ama umut var diyosunuz ysni inşallah tutunur
Merhaba Bugün iç Çamaşırımda ufak tefek mercimek tanesi kadar birkaç tane kahverengi lekelenmem olmuş. Bu yazdığınıza göre normal mi. Yarında kan tahlilim var biraz tedirgin oldumTüp bebeğe yeni başlayan arkadaşlar muhtemelen bu 600 sayfayı okuyamayacaklar. Önden ufak bir tecrübe bilgisi vermek isterim, pozitifi gördükten sonra lekelenme, ufak tefek kanama yaşamayanımız kalmadı sanırım değil mi kızlar? @moda tas ogrt Joanne11 T Tupanne2600 @Denisss26 @Mucize02 Sakın hemen panik yapmayın, insan çok fena oluyor ama, belki o panik halindeyken bu yazdığım aklınıza gelir biraz rahatlatır sizi. Sakin sakin kontrolünüze gidin
Ve nerdeyse hepimiz bu sayfayı birbirimizden haberdar kalmak adına takipteyiz. Herşeyi yazıp sorabilirsiniz, bildiğimiz birşeyse mutlaka birimizden biri yazar.
Umarım hepiniz güzel güzel haberler alırsınız
Merhaba Bugün iç Çamaşırımda ufak tefek mercimek tanesi kadar birkaç tane kahverengi lekelenmem olmuş. Bu yazdığınıza göre normal mi. Yarında kan tahlilim var biraz tedirgin oldum
Teşekkür ederimPaniklemeyin diye yazdım muhtemelen normaldir Yine de mutlaka görüşün doktorla.
İyice yerleşiyor minik güzel şeyler düşünelim güzel olsunTeşekkür ederim
Yaa daha erken olabilir abla üzülme iki gün sonra tekrar yapBende bu sabah test yaptim malesef ki negatif 5.günümdü
Negatif cıktı diye kenara attim testi. 10 15 dk so ra ışıkta bi baktım aşırı silik bisey gördüm ama uyduruyo muyum acaba. Resimde hiç bi sekilde belli olmaz sadece ışıkta hareket ettirince görebildim. Olabilir mi acaba ya ilk idrarla da yapamadım testiYaa daha erken olabilir abla üzülme iki gün sonra tekrar yap
Canım ben 9. Gün yaptım biraz erken yapmışsın sanki hiç üzülme şimdiden benceeeeeNegatif cıktı diye kenara attim testi. 10 15 dk so ra ışıkta bi baktım aşırı silik bisey gördüm ama uyduruyo muyum acaba. Resimde hiç bi sekilde belli olmaz sadece ışıkta hareket ettirince görebildim. Olabilir mi acaba ya ilk idrarla da yapamadım testi
Az önce paylaştığı sen miydin?? Hayırlı olsunnnKızlarrrr 12. Günüm bugün şimdi kan verdim 1100 çıktı değerimmmmmçok şükür allahımmmm
Ya çok hastayım boğazlarım şişti çok öksürüyorum da çok korkuyorum o yüzden. Sonrasında silik görünce bi kalbim çıkacak gibi oldu. Ilkinde de böyle olmuştu 5.gün aşırı silik cikmistiCanım ben 9. Gün yaptım biraz erken yapmışsın sanki hiç üzülme şimdiden benceeeee
Evet benAz önce paylaştığı sen miydin?? Hayırlı olsunnn
İçini ferah tut canım ben iki saat Eskişehir’in için de sarsıla sarsıla ilaç aradım iki saatte yolculuk yaptım 4 saat evime dönemedim. İnan bende de sürekli kuru öksürüğüm var benm öksürdüm durdum tutamadım kendimi. Senn içini ferah tut herşeyyy güzelll olacakkkkkYa çok hastayım boğazlarım şişti çok öksürüyorum da çok korkuyorum o yüzden. Sonrasında silik görünce bi kalbim çıkacak gibi oldu. Ilkinde de böyle olmuştu 5.gün aşırı silik cikmisti
Inşallah. Senin de gözün aydın baya yüksek değerin 2 gün sonra tekrar verecek misin kanİçini ferah tut canım ben iki saat Eskişehir’in için de sarsıla sarsıla ilaç aradım iki saatte yolculuk yaptım 4 saat evime dönemedim. İnan bende de sürekli kuru öksürüğüm var benm öksürdüm durdum tutamadım kendimi. Senn içini ferah tut herşeyyy güzelll olacakkkkk
Evet pazartesi günü tekrar kan vereceğimInşallah. Senin de gözün aydın baya yüksek değerin 2 gün sonra tekrar verecek misin kan
Canim bende beşinci günde idrar testi yapip negatifi görmüştüm çok üzülmüştüm şimdi kucağımda stres yapma canımNegatif cıktı diye kenara attim testi. 10 15 dk so ra ışıkta bi baktım aşırı silik bisey gördüm ama uyduruyo muyum acaba. Resimde hiç bi sekilde belli olmaz sadece ışıkta hareket ettirince görebildim. Olabilir mi acaba ya ilk idrarla da yapamadım testi
Ah inşallah benimde öyle olur da bende böyle umut veririm arkadaslaraCanim bende beşinci günde idrar testi yapip negatifi görmüştüm çok üzülmüştüm şimdi kucağımda stres yapma canım