- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 26
Çıkmış mıydıBen dayanamayıp 5. Günü yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmış mıydıBen dayanamayıp 5. Günü yapmıştım
Evet çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, 6. Gün yaptım daha belirgindi. 7. Gün de aile hekimliğinde kan vermiştimÇıkmış mıydı
Sizin ikiz bebekleriniz mi vaar maşallah sübhanallah iki embriyo mu transfer edilmiştiEvet çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, 6. Gün yaptım daha belirgindi. 7. Gün de aile hekimliğinde kan vermiştim
Evet iki embriyo ben istemiştim 3 tane olmuştu ikisi 1. Kalite birisi 2. Kaliteydi onu dondurduk. ama nicel bey iki tane istiyorum deyince emin misin demişti, şimdi o emin misini çok çok iyi anlıyorum, ikizler hem çok zor hem çok tatlı ❤❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Sizin ikiz bebekleriniz mi vaar maşallah sübhanallah iki embriyo mu transfer edilmişti
Yaaa hahaha çok güzel bence ama herkesin başarabileceği bir şey değil, Allah güç kuvvet sağlık versin amiiiinn inşallahEvet iki embriyo ben istemiştim 3 tane olmuştu ikisi 1. Kalite birisi 2. Kaliteydi onu dondurduk. ama nicel bey iki tane istiyorum deyince emin misin demişti, şimdi o emin misini çok çok iyi anlıyorum, ikizler hem çok zor hem çok tatlı ❤❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Haydii hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2962328 Kızlar koşun
AaaaaaaaaEki Görüntüle 2962328 Kızlar koşun
Ayy çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimEki Görüntüle 2962328 Kızlar koşun
Amin Allah razı olsunHaydii hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şükür kuzum çok şükür çok umutsuzdum dün sen iyi dayanıyorsun beklemekte değince aldırdım testi eşime yoksa direk sonuç günü tahlil yaptıracaktım. Allah’ıma bin şükür rabbim sana da herkese bu sevinci yaşatsın seninde burda sevincine ortak oluruz inşallahAyy çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
İyi ki demişim amiiin canım hepimiziin sevinciyle mutlu oluruz inşllahŞükür kuzum çok şükür çok umutsuzdum dün sen iyi dayanıyorsun beklemekte değince aldırdım testi eşime yoksa direk sonuç günü tahlil yaptıracaktım. Allah’ıma bin şükür rabbim sana da herkese bu sevinci yaşatsın seninde burda sevincine ortak oluruz inşallah
İnşallah canım aynen iyiki demişsinnnnİyi ki demişim amiiin canım hepimiziin sevinciyle mutlu oluruz inşllah
Ben de demiştim, kendimde dayanamayıp 5. Gün test yapmıştım diye, ay çok sevindim hayırlı olsun , darısı kan testine inşallah, yarın da kan ver istersen aile hekimliğinde.Eki Görüntüle 2962328 Kızlar koşun
Şimdi sıradaki arkadaşlarda pozitif alsın en son benimle pozitifi kapatırsak tadından yenmezİnşallah canım aynen iyiki demişsinnnn
Kız sende umut oldun bana 5. Gün çıktı değince çok şükür . Yarın kan vereyim demi bende öyle düşündüm birde cumartesi Acıbadem de kan verilecek iki gün arayla iyi olur .Ben de demiştim, kendimde dayanamayıp 5. Gün test yapmıştım diye, ay çok sevindim hayırlı olsun , darısı kan testine inşallah, yarın da kan ver istersen aile hekimliğinde.
Hepimiz pozitifleri görelim inşallah emeklerimizin karşılığını rabbim verirŞimdi sıradaki arkadaşlarda pozitif alsın en son benimle pozitifi kapatırsak tadından yenmez
Aynı laboratuarda vermen lazım iki kez.Kız sende umut oldun bana 5. Gün çıktı değince çok şükür . Yarın kan vereyim demi bende öyle düşündüm birde cumartesi Acıbadem de kan verilecek iki gün arayla iyi olur .
Kütahya’dayım canm ben Acıbadem’e çağırıyor doktor sonuç İÇİN. Yarın aile hekimliğine cumartesi Acıbadem’e pazartesi tekrar aile hekimliğine versem olur muAynı laboratuarda vermen lazım iki kez.
Bence ara canan hanımı bi sor. Ben iki kez başka yerde (ikisi de aynı lab olmasına rağmen) nicrl bey kabul etmedi ve iki kez de acıbademde vermek zorunda kaldımKütahya’dayım canm ben Acıbadem’e çağırıyor doktor sonuç İÇİN. Yarın aile hekimliğine cumartesi Acıbadem’e pazartesi tekrar aile hekimliğine versem olur mu