Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sizin ikiz bebekleriniz mi vaar maşallah sübhanallah iki embriyo mu transfer edilmişti
Evet iki embriyo ben istemiştim 3 tane olmuştu ikisi 1. Kalite birisi 2. Kaliteydi onu dondurduk. ama nicel bey iki tane istiyorum deyince emin misin demişti, şimdi o emin misini çok çok iyi anlıyorum, ikizler hem çok zor hem çok tatlı ❤❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Yaaa hahaha çok güzel bence ama herkesin başarabileceği bir şey değil, Allah güç kuvvet sağlık versin amiiiinn inşallah

Ayy çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
Şükür kuzum çok şükür çok umutsuzdum dün sen iyi dayanıyorsun beklemekte değince aldırdım testi eşime yoksa direk sonuç günü tahlil yaptıracaktım. Allah’ıma bin şükür rabbim sana da herkese bu sevinci yaşatsın seninde burda sevincine ortak oluruz inşallah

İyi ki demişim amiiin canım hepimiziin sevinciyle mutlu oluruz inşllah

Ben de demiştim, kendimde dayanamayıp 5. Gün test yapmıştım diye, ay çok sevindim hayırlı olsun , darısı kan testine inşallah, yarın da kan ver istersen aile hekimliğinde.
Kız sende umut oldun bana 5. Gün çıktı değince çok şükür . Yarın kan vereyim demi bende öyle düşündüm birde cumartesi Acıbadem de kan verilecek iki gün arayla iyi olur .

Kütahya’dayım canm ben Acıbadem’e çağırıyor doktor sonuç İÇİN. Yarın aile hekimliğine cumartesi Acıbadem’e pazartesi tekrar aile hekimliğine versem olur mu
Bence ara canan hanımı bi sor. Ben iki kez başka yerde (ikisi de aynı lab olmasına rağmen) nicrl bey kabul etmedi ve iki kez de acıbademde vermek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…