Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . senin de az kalmış canım ben 2 adet dönemi sonrası transfer olacak diye sevinçle gitmiştim polip oluşmuş rahimde histereskopi oldum bi ay atlamıştı
Ben her ihtimal olabilir aklımdan çıkarmıyorum sonu güzel olsun da hiç önemli değil aslında ama yaşarken öyle olmuyor Ayıp olmazsa tranfer zamanı ilaç masrafınız ne kadar oldu acaba?

Ben her ihtimal olabilir aklımdan çıkarmıyorum sonu güzel olsun da hiç önemli değil aslında ama yaşarken öyle olmuyor Ayıp olmazsa tranfer zamanı ilaç masrafınız ne kadar oldu acaba?
1300₺ transfer sonrası ilaç masrafım oldu .
İçinden progestan dex 1 haftalık. Bir hafta sonra tekrar 2 kutu alıyorsunuz 375 lira bir hafta gidiyor. Yani 1300₺ sonrası haftalık 375₺ progestan dex alıyorum sürekli duyduğuma göre bu ilaç 3 ay kullanılıyormuş bakalım sonuç almaya gidince nicel bey ne diyecek

Çok teşekkür ederim valla güzel haberlerle çıkın hastaneden gerisi hallolur

Kolay bulabildiniz mi ilaçları kusura bakmayın çok soru sordum

Kolay bulabildiniz mi ilaçları kusura bakmayın çok soru sordum
Estafrullah Acıbadem’in karşındaki ada eczanesinde genelde bulunuyor. Fakat transfer sonrası progestan dex kalmamış Eskişehir’in içinde 2 saat ilaç aradık malesef. Bugün gene bitti progestan dex Kütahya’da bulamıyorum ben bugün ada eczanesini aradık elinde çok miktarda gelmiş mevcutmuş Acıbadem servis şöförüne söyledim Allah razı olsun o yarın alıverecek her eczanede bulunmuyor malesef

Sen Kütahya da bulamıyorsan ben Bilecik te hiç bulamam Eskişehire gidince stok yapayım bari teşekkürler tekrardan inşallah güzel haberler alırsınız sonrada ben alırım burada buluşuruz

Sen Kütahya da bulamıyorsan ben Bilecik te hiç bulamam Eskişehire gidince stok yapayım bari teşekkürler tekrardan inşallah güzel haberler alırsınız sonrada ben alırım burada buluşuruz
Transferden sonra progestan dex i mutlaka 4 kutu al canım sonuç gününe kadar aramazsın. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimize kavuşuruz

Transferden sonra progestan dex i mutlaka 4 kutu al canım sonuç gününe kadar aramazsın. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimize kavuşuruz
Trisequens bitince mi adet oluyoruz daha erken olabilme ihtimalimiz var mı acaba 28gün hayatımda olmadım çok uzun sizin nasıl oldu?

Trisequens bitince mi adet oluyoruz daha erken olabilme ihtimalimiz var mı acaba 28gün hayatımda olmadım çok uzun sizin nasıl oldu?
Canım muhtemelen ilaç bitince olacaksın ama dediğin ilacı bir kes kullandım mavilerin bitmesine 3-4 gün kala olduğum oldu. Genelde estrofem kullandım 21 günlük .

Kızlar geçen yıl bu zamanlar ben de ilk defa acibademe gitmiştim tedavim başlamıştı 5 aralıkta yumurta toplandı, 10 aralıkta transfer oldum, burda o kadar çok paylaşıyorduk ki herşeyi soruyorduk, herkes birbirine destek oluyordu, iyi ki varsınız kızlar. Günler aylar ve koskoca 1 yil rüya gibi geçti. Allah isteyen herkese versin. Burada birbirimize destek oldukça moralimiz yerine geldi. Şimdi o günleri hatırladıkca ikizlerine bakıp şükrediyorum. Ikiz bakmak çok zor ama onlar güldükçe güzel de.
dantelangles ne kadar başını ağrıtmıştım bir sürü soru sorup

Estafurullah O dönemden bir ay önce ben de M Mucize02 nin başının etini yiyordum herşey sırayla

Tüp bebeğe yeni başlayan arkadaşlar muhtemelen bu 600 sayfayı okuyamayacaklar. Önden ufak bir tecrübe bilgisi vermek isterim, pozitifi gördükten sonra lekelenme, ufak tefek kanama yaşamayanımız kalmadı sanırım değil mi kızlar? moda tas ogrt Joanne11 T Tupanne2600 D Denisss26 M Mucize02 Sakın hemen panik yapmayın, insan çok fena oluyor ama, belki o panik halindeyken bu yazdığım aklınıza gelir biraz rahatlatır sizi. Sakin sakin kontrolünüze gidin

Ve nerdeyse hepimiz bu sayfayı birbirimizden haberdar kalmak adına takipteyiz. Herşeyi yazıp sorabilirsiniz, bildiğimiz birşeyse mutlaka birimizden biri yazar.

Umarım hepiniz güzel güzel haberler alırsınız

Merhaba ozaman toplu bi mesajla içimi dökeyim Cumartesi günü sonucum var .22 kasım pazartesi günü transferim gerçekleşmişti. 12:30 da transferim gerçekleşti sadece 10-15 dk sonra idrara çıkabilirsiniz denildi ben yarım saat kaldım. Sonra idrara çıktım . Sonrasında bir saat sonra tekrar kalktım idrarar ve saat 16;00 da taburcu oldum. Eskişehir içinde arabayla bir buçuk saat ilaç aramıştık biraz sarsıldım ve bu psikolojimi gerçekten olumsuz etkiledi tutmayacak diye. Transferimde embriyo glue kullanıldı belki o korumuştur bilemem. Fakat transferden bu yana o sebepten dolayı hep olumsuz düşündüm . birde geçmişte yaşadığımız aşılamalar ve uğradığımız hayal kırıklıkları yüzünden her umut bağlayanın da kursağında koydum Sürekli adet ağrım oldu. Bu zamana dek 8. Gün herhangi bir lekelenmem olmadı . Acaba bu yerleşmediği anlamına mı geliyor .Transferden sonra ertesi gün yatakta gözlerimi açtığımda başım çok dönüyordu acaba belirti mi diye aklıma gelmedi değil. Şu 12 günlük süreçte hiç bişey hissetmedim kasık ağrısından başka desem yeri. 26 yaşındayım 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi . Bebek tutmadığında ilaçları kullanırken acaba adet görürmüyüm. Yaşadıklarım normal mi sizce olumsuz bi süreç varmı 8 gün boyunca çok sakin kaldım ve cumartesi ye çok az kaldı .

Şimdilik hissettiğiniz/ hissetmediğiniz tüm belirtiler aslında ilaçlardan Kanama da bende pozitifi gördükten sonra oldu. Artı transferden sonra şehir dışına giden de çok arkadaş oldu, sonucunuzu etkileyeceğini hiç zannetmem içinizi ferah tutun. Ben transferden sonra 10 dk sonra dayanamadım ve tuvalete gittim. Şimdi ek gıdaya başladık, patates haşlamaya gidiyorum

Ay hadi hayırlısı rabbim bizede patates haşlamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…