- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.897
-
- Konu Sahibi Silenttttt
YUmrugu masaya vurup vurup ahim yerde kalmicak uleynn diyen kendisiydi bunu soyleyince de ezik olduk valla durup dururken mune aplaAy durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdimcanlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin
Bir yuzuk bileklik icin davalık olacagına ver gitsin anam degermi?Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Sarmaya başladım adıyaman tütün. böyle konuştuğuma bakma belki benden peşinden gelirim Allah kurtarsınAy durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdimcanlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin
Kapasite yok demeyeydin eyiydiEvet ben bu insanları anlayamıyorum. Kapasite yok. Ben ne anlatıyorum bunlar ne diyo. Kötü kalpli insanların yorumlarını umursamıyorum. Teşekkür ederim sizede beni anladığınız için
Bi konuda tartısma varsa burhan orda hic sasrdmadm nedenseAhahah bana asosyal dediBir erkek uğruna kafayı yedin kız.
Söz sana adıyamam tütün ve Victoria secrets don getircemAy durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdimcanlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin
Dost mu düşman mı belli değil o donla çizerler onu oradaSöz sana adıyamam tütün ve Victoria secrets don getircem
Herkes aynı şeyi yazdı bana saldırmayı tercih etti. Okuyabilirsiniz.Bi konuda tartısma varsa burhan orda hic sasrdmadm nedensep
Şşş ayıpDost mu düşman mı belli değil o donla çizerler onu orada
Gider misiniz artık konumdan. YeterHerkes aynı şeyi yazdı bana saldırmayı tercih etti. Okuyabilirsiniz.
Yok dogrudur... ama sen ekstra kaos sevyon zatenHerkes aynı şeyi yazdı bana saldırmayı tercih etti. Okuyabilirsiniz.
Sermin hanim cok gizemli. Sitede daha ilk gunlerimde izlemeye almisti ensemden bir urperti seklinde bildirim aldimahah şermin gavura vurur gibi beğenmedime basa basa arkadan geliyor kızlar
Evet daha açılmadı. Tanıyorum bahsediyolardı avukat tanıdığımız var diye biliyodum yani avukat olduğunu. Pazartesiye kadar süre yoksa açarız falan dedi. Saçma sapan olaylar zinciri oldu gerçekten.Bence dava falan yok blof yapiyorlar cunkuuuu karsi tarafin avukati sizi aramaz...dava varsa size teblig gelir ayrica hic bir avukat yuzugu verin yoksa mahkemede gorusuruz demez...sizi muhtemelen birine arattirdilar...burda arkadaslar sicil kaydiniza isler vs demis kahkahaa attim..sicil kaydi boyle biseymis demek hic bilmiyordume devletten adima acilmis davalar kismina bak eminim oyle bi dava yok
canım Z zxshermine varlığı huzur veriyorSermin hanim cok gizemli. Sitede daha ilk gunlerimde izlemeye almisti ensemden bir urperti seklinde bildirim aldim