- 2 Nisan 2014
- 185
- -86
-
- Konu Sahibi Silenttttt
Bizim için konu yüzük değildi sadece bizde onların canını yakmak istedik hep istedikleri olmasın diye. Ama davada kazanabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı bu durumu dedim?Ya Allah aşkına bir yüzük bir bileklik için değer mi? Ailesi deyip duruyorsunuz kendisi normal adam olsa bunlar için dava açmazdi . Verin gitsin bir daha ilişkiniz olsa nasıl anlatacaksınız kendinizi . Avukat para almak için yapmış bence
Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ay verseydiniz kiytırık yuzuklerini. Vermemeniz saçma ne yapacaksiniz cermeyip yani üstüne yatıyor gibi gerek yokArkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Söz oldu bizim. Yüzük ve bileklik var iyi okuyun daha nişan töreni olmadı. Kaporam yandı dedim hattaTakılar iade edilmeli nişan bozulduysa açıkçası 1 yüzük 1 bilezik olduğunu sanmıyorum taktıklarını istiyor olabilirler
Hayır silmedim. Babam bizi kafasında bitirdi ve mutlu olamayacağımızı düşündü dedi son mesajı bu eski sözlümünBende avukatım.
Hiçbirşey yapamazlar.
Keşke sen önce davranıp açsaydın davanı.
Mesajlar vs duruyor dimi silmedin?
EvetBir yüzük ve bileklik için mi bu kadar tantana?
Onların canını yakmak için kendinizi neden rezil edeceksiniz ? Bu bana göre rezil olmak . İki kuruşluk şey için davayla uğraşacaksiniz. Belki o zaman düzgün biriyle tanışacaksınız . Verin gitsin yahu . Canları bir bileklikle yanmaz emin olun daha fazla para verip dava açıyor adam . Bu davayı kazansaniz ne faydası var ki ?Bizim için konu yüzük değildi sadece bizde onların canını yakmak istedik hep istedikleri olmasın diye. Ama davada kazanabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı bu durumu dedim?
Kendini bu hale koyduğuna değmez inan ki. Avukat paranı anca karşılar. Ver gitsin.
Onurum ve gururum söz konusuOnların canını yakmak için kendinizi neden rezil edeceksiniz ? Bu bana göre rezil olmak . İki kuruşluk şey için davayla uğraşacaksiniz. Belki o zaman düzgün biriyle tanışacaksınız . Verin gitsin yahu . Canları bir bileklikle yanmaz emin olun daha fazla para verip dava açıyor adam . Bu davayı kazansaniz ne faydası var ki ?
Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..