- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.897
- Konu Sahibi Silenttttt
Sacmalar sacmasi bi çar cikti bu ablaKeşke sen de okula gitseydin de bu kadar görgüsüz ve eğitimsiz cahil olmasaydın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sacmalar sacmasi bi çar cikti bu ablaKeşke sen de okula gitseydin de bu kadar görgüsüz ve eğitimsiz cahil olmasaydın.
O zaman sana denilenlerle hareket etsen iyi olur burda ben başka konu anlatıyorum başka insanların yorumunu kastedip başka yorum yapmamalısın. Öğrenmelisin.. :)Hakaret etmeyin yazdım ya ne dedim Allah Allah.Kizim sen intikam ateşiyle hırs yapmışsın.Dikkat et öfkeyle kalkıp zararla oturma.
Ahahah bana asosyal dedi Bir erkek uğruna kafayı yedin kız.Ahahahah sen gidiyosun da noluyo görüyoruz burda popülerlik alma hırsına çık dışarıda sosyal ol. Asosyal :))
Kes sesini bu konudan da çık git. Başka bi işe yaradığın yok defolAhahah bana asosyal dedi Bir erkek uğruna kafayı yedin kız.
Kendi masraflarını sayarken nişan, onlarınkini sayarken sadece söz..Söz oldu bizim. Yüzük ve bileklik var iyi okuyun daha nişan töreni olmadı. Kaporam yandı dedim hatta
Sen burda durarak harcanmışsın zaten git başka uğraşı bul. Çık git benim konumdan.Eski eşlerine nişanlılarına sözlülerine ve ailelerine vıkk edemeyen tipler burda aslan kesiliyorlar. Hadi kızım hadi burda seni harcarlar.
Haaa ondanSen burda durarak harcanmışsın zaten git başka uğraşı bul. Çık git benim konumdan.
Kes sesini bu konudan da çık git. Başka bi işe yaradığın yok defol
Kızlar sakin olun kavga etmeyin banlanacaksınızAhahah bana asosyal dedi Bir erkek uğruna kafayı yedin kız.
Niye hemen çağırdın yaBurhan gidici bari tam eğlene eğlene gitseydiBan'dira ban'dira yicek seni Mune hanim cici kisss
Ay kötü bir şey demedim kız altınların parası avukat parana gider kendini bu hale koymana da değmez dedim. Burdan Türkçe öğretmeni arkadaşlara sesleniyorum Okuduğunu anlama dersi üzerine biraz durun. Uğraştığımız tipleri görüyorsunuz.Kızlar sakin olun kavga etmeyin banlanacaksınız
Hakaret ediyor ya hakaret sevmiyorum. Bana da ezik dedi djdjdjNiye hemen çağırdın yaBurhan gidici bari tam eğlene eğlene gitseydi
Ay kötü bir şey demedim kız altınların parası avukat parana gider kendini bu hale koymana da değmez dedim. Burdan Türkçe öğretmeni arkadaşlara sesleniyorum Okuduğunu anlama dersi üzerine biraz durun. Uğraştığımız tipleri görüyorsunuz.
Ay durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdim canlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyinNiye hemen çağırdın yaBurhan gidici bari tam eğlene eğlene gitseydi
desin.nolcek o zaten ban yiyecek de,bari Burhan trolleseydi biraz hazır yol görünmüşken tadını çıkara çıkaraHakaret ediyor ya hakaret sevmiyorum. Bana da ezik dedi djdjdj
Evet ben bu insanları anlayamıyorum. Kapasite yok. Ben ne anlatıyorum bunlar ne diyo. Kötü kalpli insanların yorumlarını umursamıyorum. Teşekkür ederim sizede beni anladığınız içinYa gereksiz gerginlikler espriler laf sokmalar.. üzüldüm
Kız intikamını öyle alıyor öyle mutlu oluyor bırakın boşverin.. gittikçe çirkinlesiyor ortam
Karşı tarafa söyleyemediklerini kusuyor beş para etmez adamları savunmayın siz başta önerileri yaptınız kabul eder, etmez kendi yaşar sonucunu