- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.897
- Konu Sahibi Silenttttt
Sermin hanimin begenmedim'leri bir onurdur djdjdjcanım @zxshermine varlığı huzur veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sermin hanimin begenmedim'leri bir onurdur djdjdjcanım @zxshermine varlığı huzur veriyor
Bizim için konu yüzük değildi sadece bizde onların canını yakmak istedik hep istedikleri olmasın diye. Ama davada kazanabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı bu durumu dedim?
Doğruları söylüyorum canım doğrular da duymak istemediklerini şeyler. Sonra Burhan kaosçu. Yok valla ne düşünüyorsam onu diyorum yapım bu.Yok dogrudur... ama sen ekstra kaos sevyon zaten
Aynen sonuçta aynı evin içine girilmemiş.Kiyafettten toka çiçeğe kadar iade edilmeli.TMK'ya göre İade karşılıklı yapılmalı. Maddi ve manevi tazminat için gerekli şartlar var. En önemlisi nişanlılık döneminin bitmesine neden olan kusur oranları. Olayın ayrıntısı bilmiyorum. Ancak sizdeki eşyaları mahkeme kararı ile iade edin. Şimdi verirseniz ispat açısından zorluk yaşayabilirsiniz.
Genelde sabaha karşı kırmızıya boyayıp geçiyordu bugün daha erken olduSermin hanimin begenmedim'leri bir onurdur djdjdj
Avukat tuttuklarını sanmıyorum birine arattılar muhtemelen 1 yüzük 1 bileklik davayı kaybetseler ne masrafını karşılayacak saçma geldi bana aldıkları yüzük ultra pırlanta miydi?Bizim için konu yüzük değildi sadece bizde onların canını yakmak istedik hep istedikleri olmasın diye. Ama davada kazanabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı bu durumu dedim?
eyvah.sen nereden çıktın.bunları yazdıysan kesin bir ban vakası gelecek
Kesinlikle katılıyorumSana bu üslupla o adam çok sabretmiş.
Ne diyosun sen namus falan kendine gel. Bu kadar da ileri gitmeyin hala daha kötü kalp peşindesiniz. Allah size de öyle dert verir ki burda yazarsınız. Yazık. Konumdan çıkın gidin artık yeterAynen sonuçta aynı evin içine girilmemiş.Kiyafettten toka çiçeğe kadar iade edilmeli.
Arkadaş çevreye mahcup olduğunu düşünerek vermemiş neden mahcup olsun.Namusuna birşey olmadıysa.
Nisan atmak kötü mü.
Tedbiri elden bırakmıyorum ne olur ne olmaz:)eyvah.sen nereden çıktın.bunları yazdıysan kesin bir ban vakası gelecek
Bir yüzük bir bir bileklik için mi bu tantana? Avukatlarda bir garip.. verin gitsin her şeyiArkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
3 ay oncede ben ayrıldım.Nisan atan birkaç kız daha var burada.Dava neden açılır.Onurumuz kırıldı diye.Senin namusuna laf etmedim.Boyle sebebe bağlı dava açılır dedim.Ne diyosun sen namus falan kendine gel. Bu kadar da ileri gitmeyin hala daha kötü kalp peşindesiniz. Allah size de öyle dert verir ki burda yazarsınız. Yazık. Konumdan çıkın gidin artık yeter