Eski sözlümün ailesi tam bir pislik çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TMK'ya göre İade karşılıklı yapılmalı. Maddi ve manevi tazminat için gerekli şartlar var. En önemlisi nişanlılık döneminin bitmesine neden olan kusur oranları. Olayın ayrıntısı bilmiyorum. Ancak sizdeki eşyaları mahkeme kararı ile iade edin. Şimdi verirseniz ispat açısından zorluk yaşayabilirsiniz.
Aynen sonuçta aynı evin içine girilmemiş.Kiyafettten toka çiçeğe kadar iade edilmeli.
Arkadaş çevreye mahcup olduğunu düşünerek vermemiş neden mahcup olsun.Namusuna birşey olmadıysa.
Nisan atmak kötü mü.

Bizim için konu yüzük değildi sadece bizde onların canını yakmak istedik hep istedikleri olmasın diye. Ama davada kazanabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı bu durumu dedim?
Avukat tuttuklarını sanmıyorum birine arattılar muhtemelen 1 yüzük 1 bileklik davayı kaybetseler ne masrafını karşılayacak saçma geldi bana aldıkları yüzük ultra pırlanta miydi?

Ver gitsin.Babandan yada abin varsa güzelce kutusuna köy elden teslim edin uzaksa kargo ile.Hic değmez.Mahkeme ile uğraşmaya.

Aynen sonuçta aynı evin içine girilmemiş.Kiyafettten toka çiçeğe kadar iade edilmeli.
Arkadaş çevreye mahcup olduğunu düşünerek vermemiş neden mahcup olsun.Namusuna birşey olmadıysa.
Nisan atmak kötü mü.
Ne diyosun sen namus falan kendine gel. Bu kadar da ileri gitmeyin hala daha kötü kalp peşindesiniz. Allah size de öyle dert verir ki burda yazarsınız. Yazık. Konumdan çıkın gidin artık yeter

Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..

Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Bir yüzük bir bir bileklik için mi bu tantana? Avukatlarda bir garip.. verin gitsin her şeyi

Ne diyosun sen namus falan kendine gel. Bu kadar da ileri gitmeyin hala daha kötü kalp peşindesiniz. Allah size de öyle dert verir ki burda yazarsınız. Yazık. Konumdan çıkın gidin artık yeter
3 ay oncede ben ayrıldım.Nisan atan birkaç kız daha var burada.Dava neden açılır.Onurumuz kırıldı diye.Senin namusuna laf etmedim.Boyle sebebe bağlı dava açılır dedim.
Sen hem konu açıyorsun.Hem yazanları tersliyorsun.Hem kendinde hakaret etme lüksü görüyorsun.Boyle bir dünya yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X