Eski sözlümün ailesi tam bir pislik çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakaret etmeyin yazdım ya ne dedim Allah Allah.Kizim sen intikam ateşiyle hırs yapmışsın.Dikkat et öfkeyle kalkıp zararla oturma.
O zaman sana denilenlerle hareket etsen iyi olur burda ben başka konu anlatıyorum başka insanların yorumunu kastedip başka yorum yapmamalısın. Öğrenmelisin.. :)

Eski eşlerine nişanlılarına sözlülerine ve ailelerine vıkk edemeyen tipler burda aslan kesiliyorlar. Hadi kızım hadi burda seni harcarlar.
Sen burda durarak harcanmışsın zaten git başka uğraşı bul. Çık git benim konumdan.

Ya gereksiz gerginlikler espriler laf sokmalar.. üzüldüm
Kız intikamını öyle alıyor öyle mutlu oluyor bırakın boşverin.. gittikçe çirkinlesiyor ortam
Karşı tarafa söyleyemediklerini kusuyor beş para etmez adamları savunmayın siz başta önerileri yaptınız kabul eder, etmez kendi yaşar sonucunu

Kızlar sakin olun kavga etmeyin banlanacaksınız
Ay kötü bir şey demedim kız altınların parası avukat parana gider kendini bu hale koymana da değmez dedim. Burdan Türkçe öğretmeni arkadaşlara sesleniyorum Okuduğunu anlama dersi üzerine biraz durun. Uğraştığımız tipleri görüyorsunuz.

Niye hemen çağırdın yaBurhan gidici bari tam eğlene eğlene gitseydi
Ay durup dururken saldırdı böyle gitmek istemezdim canlarım içerde bana iyi bakacağınızı biliyorum cuvaramı ve iç çamaşırlarımı eksik etmeyin

Bir yüzük ,bileklik için dava ne kadar saçma verin kurtulun İlerde bu mahkeme olayı yeni tanıştığınız evlenme yolunda olan kişinin karşısına çıksa kendinizi aklayamazsiniz.Bu güne kadar zaten hep yanlış kararlar vere vere ailenizin gururunu ayaklar altına almışsınız hâlâ hata yapmaya devam,hıncınızı kendinizden çıkarın böyle bir adama nasıl inandım diye..... ders alın .

Evet ben bu insanları anlayamıyorum. Kapasite yok. Ben ne anlatıyorum bunlar ne diyo. Kötü kalpli insanların yorumlarını umursamıyorum. Teşekkür ederim sizede beni anladığınız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…