- 9 Ağustos 2021
- 15.182
- 51.735
-
- Konu Sahibi Silenttttt
Onurunuz ve gururunuz için verin zaten . Kız tarafı yapar nişanı normali bu zaten . Bir bileklik için rezillik çıkardı vermedi diyecekler daha rezil bir durum. Eski nisanlinizin ailesini haklı çıkarıyorsunuz bu şekilde .Onurum ve gururum söz konusu
Niye nişan atan onursuz gurursuz mu görünüyor bu nasıl bir düşünce? Nişan zaten tanıma içindir baktınız olmadı atarsınız. Onur gurur falan çok drama yaOnurum ve gururum söz konusu
Valla buralarda olsa ilk günden altınları kafalarına fırlatılır. Yok salon parası yok bilmem ne parası. Saçmalık. O senin sorumluluğunda olan bir şey zaten. Evlilik sorumluluğu alamayacak yaştaki kızını sözlersen böyle olur.Kendinizi ne duruma düşürdünüz ailecek ya pes
Avukat ekmeğinde. Şimdi şunlara şu kadar masraf çıkarırım diye arkalarından gülüyordurUydurma birini avukat diye aratmis olmasinlar? Bir yuzuk bileklik icin bu kadar ugrasmanin ne anlami var avukat da ne gulmustur he iki tarafa da sjsjsj
Bu dava bi sey kazandirmaz diyerek yari yolda da birakabilir kisa yol taksicileri gibi jdndnAvukat ekmeğinde. Şimdi şunlara şu kadar masraf çıkarırım diye arkalarından gülüyordur
Ver gitsin aç köpeklere uğraşıp kafa yormaya değmez.Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Bişey biliyo musun ki konuşuyosun. Hayatında bişey görmeden yaşamak sana bişey kazandırmamış sanırım :) hayat büyütememiş seni üzüldüm. Avukat bizim tanıdığımız zaten. Yazık otur hayatı öğrenmeye çalış. Ezik seniBu dava bi sey kazandirmaz diyerek yari yolda da birakabilir kisa yol taksicileri gibi jdndn
Uber sacma ya. Ben ne var ne yok copune kadar vermistim birak altini ona ait bir kagit bile yok evimde.
Konu sahibi zaten biraz sey. Ahim yerde kalmicak diyip diyip duruyo neler olcak bakalim
Burhan gibi hayat yaşamaya devam et bence hayatta bi yere gelememiş gibi buralarda yaşa :) gaffur bulsaydın bi de yanına bence dikkat et sen daha gülünçsün ahahahah :)))Avukat ekmeğinde. Şimdi şunlara şu kadar masraf çıkarırım diye arkalarından gülüyordur
Keşke verseydin bir yüzük için bu duruma düşmeye değer mi ? Ben nikahlı iken iade ettim.Hic değmez.Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Kendi repliklerini söylemen lazımdı tühh. Çok dizi takip ediyosun biraz hayata dön yazık üzüldüm haline çakkıdı dansı yapmayı da unutma ahahha :))Adam pisliğin teki çıktı Rıza baba.
Senin vasfın ne merak ettimBurhan gibi hayat yaşamaya devam et bence hayatta bi yere gelememiş gibi buralarda yaşa :) gaffur bulsaydın bi de yanına bence dikkat et sen daha gülünçsün ahahahah :)))
Üğğhh ağla belki altınları sana bağışlarlar.Keşke verseydin bir yüzük için bu duruma düşmeye değer mi ? Ben nikahlı iken iade ettim.Hic değmez.
Mahkemeyi kazanacagin ne malum maalesef cayma bedeli olarak kapora alıyorlar.Bende kinam için organizasyon tuttum.Kapora yandı.Gelinlik diktirdim kiralık giymeden parasını alamadım.Burhan gibi hayat yaşamaya devam et bence hayatta bi yere gelememiş gibi buralarda yaşa :) gaffur bulsaydın bi de yanına bence dikkat et sen daha gülünçsün ahahahah :)))
Ezik mi beni? Woww...Bişey biliyo musun ki konuşuyosun. Hayatında bişey görmeden yaşamak sana bişey kazandırmamış sanırım :) hayat büyütememiş seni üzüldüm. Avukat bizim tanıdığımız zaten. Yazık otur hayatı öğrenmeye çalış. Ezik seni
Ezik sanada verelim mahkemeden kazandıklarımı üç kuruş için ruhunu satan insanlar gibi git dizini izle asıl ezik sensin :))Üğğhh ağla belki altınları sana bağışlarlar.Ayy böyle eziklik görmedim