Eski sözlümün ailesi tam bir pislik çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi ne duruma düşürdünüz ailecek ya pes
Valla buralarda olsa ilk günden altınları kafalarına fırlatılır. Yok salon parası yok bilmem ne parası. Saçmalık. O senin sorumluluğunda olan bir şey zaten. Evlilik sorumluluğu alamayacak yaştaki kızını sözlersen böyle olur.

Uydurma birini avukat diye aratmis olmasinlar? Bir yuzuk bileklik icin bu kadar ugrasmanin ne anlami var avukat da ne gulmustur he iki tarafa da sjsjsj
Avukat ekmeğinde. Şimdi şunlara şu kadar masraf çıkarırım diye arkalarından gülüyordur

Avukat ekmeğinde. Şimdi şunlara şu kadar masraf çıkarırım diye arkalarından gülüyordur
Bu dava bi sey kazandirmaz diyerek yari yolda da birakabilir kisa yol taksicileri gibi jdndn
Uber sacma ya. Ben ne var ne yok copune kadar vermistim birak altini ona ait bir kagit bile yok evimde.
Konu sahibi zaten biraz sey. Ahim yerde kalmicak diyip diyip duruyo neler olcak bakalim

Ver gitsin aç köpeklere uğraşıp kafa yormaya değmez.

Bişey biliyo musun ki konuşuyosun. Hayatında bişey görmeden yaşamak sana bişey kazandırmamış sanırım :) hayat büyütememiş seni üzüldüm. Avukat bizim tanıdığımız zaten. Yazık otur hayatı öğrenmeye çalış. Ezik seni

Burhan gibi hayat yaşamaya devam et bence hayatta bi yere gelememiş gibi buralarda yaşa :) gaffur bulsaydın bi de yanına bence dikkat et sen daha gülünçsün ahahahah :)))

Keşke verseydin bir yüzük için bu duruma düşmeye değer mi ? Ben nikahlı iken iade ettim.Hic değmez.

Burhan gibi hayat yaşamaya devam et bence hayatta bi yere gelememiş gibi buralarda yaşa :) gaffur bulsaydın bi de yanına bence dikkat et sen daha gülünçsün ahahahah :)))
Senin vasfın ne merak ettim tek vasfın eski sözlünün takımlarına konmak hshshsh. Gaffur bile senden vizyonlu görünüyor şuan.

Mahkemeyi kazanacagin ne malum maalesef cayma bedeli olarak kapora alıyorlar.Bende kinam için organizasyon tuttum.Kapora yandı.Gelinlik diktirdim kiralık giymeden parasını alamadım.
Sen kendini kurtardığına bakacaktin.Verecektin yüzüklerini defolup gideceklerdi.Mahkeme ile uğraşmaya değecek mi ?

Ezik mi beni? Woww...
Hayatimda gordugum seylerin 1/10'unu gormus olsaydiniz muhtemelen dudaginiz ucuklardi cunku 1 yuzuk ve 1 bilezik icin kafayi yemissiniz... yazik bi de laf soktugunuzu sanmissiniz.
Acinasi bir haldesiniz terapi oneririm yuzugu bozdurun oyle odeyin ilk seansi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…