- 13 Ağustos 2022
- 8.693
- 4.435
- 31
-
- Konu Sahibi Silenttttt
Tahmini en kötü bir dava açmak 20 30 bine mal olur heralde.Bileklik ile yüzük o kadar yoktur.Uydurma birini avukat diye aratmis olmasinlar? Bir yuzuk bileklik icin bu kadar ugrasmanin ne anlami var avukat da ne gulmustur he iki tarafa da sjsjsj
Bu kadar çok karakter tanıdığına göre sen de izlemiş olmalısın.Ahahahah sen dizilerini izle hadi bak saate 9a geliyo tam dizi vakti otur ezik gibi izle dizilerini. Gaffur senin arkadaşın olduğuna göree eee kimin vasıfsız kimin ezik olduğu çok belli ahahhahah :)))
Burhan haklıyken haksız duruma düşüp silivriye gitme boşve rSenin vasfın ne merak ettimtek vasfın eski sözlünün takımlarına konmak hshshsh. Gaffur bile senden vizyonlu görünüyor şuan.
Arkadaşlar hakaret etmeyin ya.Ezik sanada verelim mahkemeden kazandıklarımı üç kuruş için ruhunu satan insanlar gibi git dizini izle asıl ezik sensin :))
Benim ihtiyacım yok tatlım kendi paramı kendim kazanıyorum.Ezik sanada verelim mahkemeden kazandıklarımı üç kuruş için ruhunu satan insanlar gibi git dizini izle asıl ezik sensin :))
Dizi izlemek eziklik mi ?Ezik sanada verelim mahkemeden kazandıklarımı üç kuruş için ruhunu satan insanlar gibi git dizini izle asıl ezik sensin :))
Senden gördük burhanı bak tanıtıyosun kendini profilinden ay bu kadar da rezilsin ya ezik salak :)Bu kadar çok karakter tanıdığına göre sen de izlemiş olmalısın.Tüh güzelim dizi kimlerin ekranında heba olmuş.
Birazdan banlanacak.Burhan haklıyken haksız duruma düşüp silivriye gitme boşve r
Konuları iyi takip et bana neler dediklerini senlik durum yok takip etmek istemiyosan girme burayaDizi izlemek eziklik mi ?
Eski sözlüsünün altınlarına konan varoş burda görgü dersi veriyor hshshshSenden gördük burhanı bak tanıtıyosun kendini profilinden ay bu kadar da rezilsin ya ezik salak :)
Sana bu üslupla o adam çok sabretmiş.Konuları iyi takip et bana neler dediklerini senlik durum yok takip etmek istemiyosan girme buraya
Seni de götürür yalnız(tecrübe konuşuyor)Birazdan banlanacak.
Emaaan okul açıldı zaten çok vaktim olmuyor.Seni de götürür yalnız(tecrübe konuşuyor)
Niye diğer yorumlarında öyle demiyodun. Sana laf söylenince mi değiştin. Karakterin olsun, duruşun olsun :)Sana bu üslupla o adam çok sabretmiş.
Okula git, sonra gel dizi izle. Derslerini de yapppp ahahhahah ezoEmaaan okul açıldı zaten çok vaktim olmuyor.
TMK'ya göre İade karşılıklı yapılmalı. Maddi ve manevi tazminat için gerekli şartlar var. En önemlisi nişanlılık döneminin bitmesine neden olan kusur oranları. Olayın ayrıntısı bilmiyorum. Ancak sizdeki eşyaları mahkeme kararı ile iade edin. Şimdi verirseniz ispat açısından zorluk yaşayabilirsiniz.Arkadaşlar geçen hafta BDV’ye “sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu” adlı konu açmıştım..
Artık hayatıma bakmaya başladım, iyiyim, toparlanıyorum derken.. bugün iş yerinde telefonuma gelen arama sonrası şok oldum.
Eski sözlümün ailesi sözlüm üzerinden beni avukata vermiş bir yüzük ve bir bileklik için.. oysaki benim maddi ve manevi kaybım çok fazla. Nişan için salon bile tutmuştum kaporam yandı aldığım saat, takım elbise ve bohçalar elimde kaldı. Onların hiç zararı yok. Ben Her yerden zarara uğradım. Ailemle. Yüzüğü verin diyo avukat yoksa mahkemede görüşürüz dedi. Bende avukatlara danıştım. Hayır hiç bişey iade etmeyin. Sizin onurunuz ve gururunuz söz konusu. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız dediler. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Keşke sen de okula gitseydin de bu kadar görgüsüz ve eğitimsiz cahil olmasaydın.Okula git, sonra gel dizi izle. Derslerini de yapppp ahahhahah ezo
Ahahahah sen gidiyosun da noluyo görüyoruz burda popülerlik alma hırsına çık dışarıda sosyal ol. Asosyal :))Keşke sen de okula gitseydin de bu kadar görgüsüz ve eğitimsiz cahil olmasaydın.
Hakaret etmeyin yazdım ya ne dedim Allah Allah.Kizim sen intikam ateşiyle hırs yapmışsın.Dikkat et öfkeyle kalkıp zararla oturma.Niye diğer yorumlarında öyle demiyodun. Sana laf söylenince mi değiştin. Karakterin olsun, duruşun olsun :)
Geçen konusunda babasının bile zorla gerekirse ben evden taşınırım yeterki oğlunuz kızımla evlensin demişliği olan biri için iddialı hakaretler ediyo ama bir dava da buradan yiyecek bu yaşta siciline sağlıkSenin vasfın ne merak ettimtek vasfın eski sözlünün takımlarına konmak hshshsh. Gaffur bile senden vizyonlu görünüyor şuan.