Eski sözlümün ailesi tam bir pislik çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah sen dizilerini izle hadi bak saate 9a geliyo tam dizi vakti otur ezik gibi izle dizilerini. Gaffur senin arkadaşın olduğuna göree eee kimin vasıfsız kimin ezik olduğu çok belli ahahhahah :)))
Bu kadar çok karakter tanıdığına göre sen de izlemiş olmalısın. Tüh güzelim dizi kimlerin ekranında heba olmuş.

Ezik sanada verelim mahkemeden kazandıklarımı üç kuruş için ruhunu satan insanlar gibi git dizini izle asıl ezik sensin :))
Benim ihtiyacım yok tatlım kendi paramı kendim kazanıyorum. Malum sen bu işleri iyi biliyorsun demek ki. Tecrübe konuşuyor.

Bu kadar çok karakter tanıdığına göre sen de izlemiş olmalısın. Tüh güzelim dizi kimlerin ekranında heba olmuş.
Senden gördük burhanı bak tanıtıyosun kendini profilinden ay bu kadar da rezilsin ya ezik salak :)

Senden gördük burhanı bak tanıtıyosun kendini profilinden ay bu kadar da rezilsin ya ezik salak :)
Eski sözlüsünün altınlarına konan varoş burda görgü dersi veriyor hshshsh aynaya bakıp kendini tarif etmen hoş

TMK'ya göre İade karşılıklı yapılmalı. Maddi ve manevi tazminat için gerekli şartlar var. En önemlisi nişanlılık döneminin bitmesine neden olan kusur oranları. Olayın ayrıntısı bilmiyorum. Ancak sizdeki eşyaları mahkeme kararı ile iade edin. Şimdi verirseniz ispat açısından zorluk yaşayabilirsiniz.

Senin vasfın ne merak ettim tek vasfın eski sözlünün takımlarına konmak hshshsh. Gaffur bile senden vizyonlu görünüyor şuan.
Geçen konusunda babasının bile zorla gerekirse ben evden taşınırım yeterki oğlunuz kızımla evlensin demişliği olan biri için iddialı hakaretler ediyo ama bir dava da buradan yiyecek bu yaşta siciline sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…