- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Yani kotu twcrube yasanikacagina hic olmamasi daha iyi tabikiNe güzel kız keşke benimde olmasaymış :)
Ben de millettin şu ''denenmişi deneme,okunan kitap biir daha okunmaz,aynı derede iki kere yüzülmez ' lafını sakız etmesinden bıktım.
Herkes ihanet ve şiddetten mi ayrılıyor sanki belki kadının adama yaptığı yanlışlar var adam bu yüzden gitti.
Kadının aklı başına geldi,ilişkisini kurtarmak istiyor.
Kaybedince insanların değeri anlaşılıyor,ve insanlar kendilerini törpülüyor.
Azıcık yapıcı düşünün yani,bir fidanı ekince bile yeri pekleşsin iyice oturursun diye sallayıp,derinlik kazandırırsınız.
Bazı ilişkilerin güçlenmesi için sallanması gerekiyor, illa ayrıldık bitti gitti gelsin yenisi diye bir şey yok.Bu kafaları hiç anlamıyorum.Kadın pişman belli ki,hatasını telafi etmek istiyor.
Emeksiz,çabasız bittiyse bitti ,gittiyse gitti mantıgı nedir yani.
Bu konuyla ilgili bir teze sahibim konu sahibi,çok çıkmazda kalırsan yaz bana.
Yeni birini bulmak eski sevgilinin sana dönmesinden ziyade senden iyice soğumasına sebep olur diye biliyorum. Kendi adıma düşünecek olursam onun yeni biriyle olduğunu duysam birdaha o benimle olamaz mesela. O yüzden kendimde yapmak istemem böyle birşeyiyeni sevgili bul eskisi kokusunu almışçasına geri döner merak etme.
Yeni birini bulmak eski sevgilinin sana dönmesinden ziyade senden iyice soğumasına sebep olur diye biliyorum. Kendi adıma düşünecek olursam onun yeni biriyle olduğunu duysam birdaha o benimle olamaz mesela. O yüzden kendimde yapmak istemem böyle birşeyi
Bunu bende düşündüm kendime faydam yok ama bunu nasıl düyünemiyorlar yok satar yani e- kitap olduğu için bir çoğu almıyordur eminim. Biraz bilgim olsa şu kitabı yazardımda satardım da :)O degil de boyle bir kitap cikarip 70 tl satsak satarmis ciddi ciddi...
Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmenayrılma sebebiniz nedir? yaşınız nedir birde. merak ettim gerçekten
Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmen
Ben her türlü kitabı okurum valla öğrenmeye çok açığımdır. Bana bilgi olsun her kitabın tadı ayrı bende. Ben okuyum ben karar veriyim iyimi kötü mü o kafadayımdır biraz.Bu kitaplari kim okuyor diyordum ogrenmis oldum.Kitapla falan olacak is degil olmasin da zaten sahsi fikrimce.
hatanı da biliyorsun . ama ...Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmen
Ne hata yaptığının farkındasın, aslında kendi sorunun cevabını vermişsin.
Cepte görünme hiç bir zaman.
Okuma aliskanliginiz olmasi cok guzel de bu kitaptan ne ogrenebilirsiniz gercekten dusunuyorum bulamiyorum. Kisisel gelisim okusaniz size daha cok faydasi olur nacizane tavsiyem.Ben her türlü kitabı okurum valla öğrenmeye çok açığımdır. Bana bilgi olsun her kitap'ın tadı ayrı bende. Ben okuyum ben karar veriyim iyimi kötü mü o kafadayımdır biraz.
Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmen
yahu az önce de yazdım, bu adamdan ayrılan taraf sen değil miydin?Ayrılma sebebi öyle aldatma vs değil , salgısızlıkta yok. Benim duygularımı doruklarda yaşamam onun beni cepte görmesine neden oluyor buda her seferinde ayrılıgı getiriyor benden çok emin . Ayrıldığında ben aramam geri gelir ben hemen atlarım. Beni beğeniyor vs. Ama ben o dengeyi kuramadığım için cebte olan kız gibi görünüyorum gözünde bunu hissedebiliyorum yani. Erkeklerin bundan hoşlanmadığını da biliyorum birdahakine yapmıcam diyorum yine yapıyorum yani. Barışınca unutuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?