- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Minikgirl35
Beni istemeyen bana sonra geri de dönmesinn zaten, ben çoktaaann başka aşklara yelken açmış onu unutmuş bile olurum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Allah senin iyiliğini versin yok öyle bir site :'hKız yazdım çıkmadı bana özelden link atar mısın? :)
Sence vazgeçilmez bir kadın misin,
Kız Allah senin iyiliğini versin yok öyle bir site :'h
Sen dahil hiç bir kadın ya da erkek vazgeçilmez değildir
aynı derede iki kez yıkanılmaz. demek ki hayırlı bir iş değilmiş ki eskide kalmış. amaç nedir tekrar elde ettim egosunu tatmin etmek mi?Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
aynı derede iki kez yıkanılmaz. demek ki hayırlı bir iş değilmiş ki eskide kalmış. amaç nedir tekrar elde ettim egosunu tatmin etmek mi?
Eski konularda mevcut kitap.Özetlersek 3-4 hafta iletisime gecmiyorsun kendine odaklaniyorsun. Bence de ortadan kaybol merak etsin, zaten dayanamaz iletisime gecer![]()
Ruh hali berbat insanları, o anki ezik duyguları sayesinde sömürüp böyle fahiş fiyata basit kitaplar satabildiklerini düşündünüz mü hiç?Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
Ne güzel kız keşke benimde olmasaymış :)İşin fenasi 72 tl versem bile dondurecegim sevgili yok
Hic sevgilim olmadi ki eski sevgilim olsun![]()