- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Minikgirl35
Giden gitmistir gittigi gun bittmistir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kocam 72 gün değilde 3 yıl iletişimi kestikten sonra döndü bana ,kitaba gerek var mı bilmiyorum dönmek isterse dönerValla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere gelsin konu :)
canım niye takıldın ki bu kadar buna ben ayrıldım aramadığında cenazesi varmış öğrendim teyzesini kaybetmiş kanserdi zaten dolayısıyla barıştık. Şimdi yine ayrıldık bu sefer o ayrıldı ben ilgimi çok gösterince kendini çekti açık aramanıza gerek yok. İlişkimin her dakkasını buraya yazcak değilim barıştığım kısmı yazmamışım demekkiyahu az önce de yazdım, bu adamdan ayrılan taraf sen değil miydin?
72 TL ye böyle saçma bir kitap ha vay be! bence o paraya birkaç klasik alıp okuyun da sıradaki sevgiliniz bir tık daha kültürlü biri olur, daha iyi anlaşıp ayrılmazsınız belkiBöyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
açık aramıyorum yahu feyk olduğunu iddia edecek halim yok neden açık arayayım :)canım niye takıldın ki bu kadar buna ben ayrıldım aramadığında cenazesi varmış öğrendim teyzesini kaybetmiş kanserdi zaten dolayısıyla barıştık. Şimdi yine ayrıldık bu sefer o ayrıldı ben ilgimi çok gösterince kendini çekti açık aramanıza gerek yok. İlişkimin her dakkasını buraya yazcak değilim barıştığım kısmı yazmamışım demekki
açık aramıyorum yahu feyk olduğunu iddia edecek halim yok neden açık arayayım :)
durumu merak ettim çünkü çok kesin ayrılmıştın şimdi o dönsün diye kitap vs diyorsun. öğrenmek istedim.
Konumu dağıtacak yazılara cvp vermiyorum. Başka konulara yazıp kavga edebilirsin ama benden sana ekmek çıkmaz
Buna kavga çıkartmak denmez ben sana gerçeği diyorum sen eleştiriye ve doğrulara gelemediğin için böyle diyorsun. Seni tahrik edecek bir şey demiyorum. Ee ayrılıp barışmaya devam başka yapacak neyin var?[
Konumu dağıtacak yazılara cvp vermiyorum. Başka konulara yazıp kavga edebilirsin ama benden sana ekmek çıkmaz
Ben de biraz cool olun tüm erkekler sizin diye bir kitap yazardımEski sevgilinizin neden eski olduğunu hatırlamanın 40 yolu diye kitap yazardım![]()
Eski sevgilinizin neden eski olduğunu hatırlamanın 40 yolu diye kitap yazardım![]()
Ben de biraz cool olun tüm erkekler sizin diye bir kitap yazardım![]()
Yok sen beni az önce sinirlendirdin engin tecrübelerimi seninle paylaşmayacağımBu fikirlerinizde güzelmiş bu kitaplar olsaydı bunları da okumak isterdim :) e-kitap olmadığı sürece :)