• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları" ?? Neler ki

Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere gelsin konu :)
Valla kocam 72 gün değilde 3 yıl iletişimi kestikten sonra döndü bana ,kitaba gerek var mı bilmiyorum dönmek isterse döner :D

Naaapıcan eski sevgiliyi yaa...
Yeni bir aşk, yeni bir iş,
Yine gülecek bi neden lazım :halay:

Barışınca bikaç gün özledim,öldüm,bittim bilmem ne...sonrasında eski kavgalar deşilecek hep...sen şunu dedin,sen şunu yaptın...ayy hiç çekilmez valla :işsiz:

yahu az önce de yazdım, bu adamdan ayrılan taraf sen değil miydin?
canım niye takıldın ki bu kadar buna ben ayrıldım aramadığında cenazesi varmış öğrendim teyzesini kaybetmiş kanserdi zaten dolayısıyla barıştık. Şimdi yine ayrıldık bu sefer o ayrıldı ben ilgimi çok gösterince kendini çekti açık aramanıza gerek yok. İlişkimin her dakkasını buraya yazcak değilim barıştığım kısmı yazmamışım demekki

Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???
72 TL ye böyle saçma bir kitap ha vay be! bence o paraya birkaç klasik alıp okuyun da sıradaki sevgiliniz bir tık daha kültürlü biri olur, daha iyi anlaşıp ayrılmazsınız belki :KK48:

canım niye takıldın ki bu kadar buna ben ayrıldım aramadığında cenazesi varmış öğrendim teyzesini kaybetmiş kanserdi zaten dolayısıyla barıştık. Şimdi yine ayrıldık bu sefer o ayrıldı ben ilgimi çok gösterince kendini çekti açık aramanıza gerek yok. İlişkimin her dakkasını buraya yazcak değilim barıştığım kısmı yazmamışım demekki
açık aramıyorum yahu feyk olduğunu iddia edecek halim yok neden açık arayayım :)
durumu merak ettim çünkü çok kesin ayrılmıştın şimdi o dönsün diye kitap vs diyorsun. öğrenmek istedim.

Bazı üyeler senle dalga geçmiş anlamamışsın yani o derece taktik veren kitaplara sitelere kafayı takmışsın. İnternete yaz bazı siteler çıkar illa bakmak istersen. Bir üye de yaşını sormuş söylememişsin 30un üstündeydin sanki ama görenlere 18 gibi geliyorsun. Sakın erkek arkadaşımla biz birbirimizi seviyoruz deme sizin ilişki yalama olmuş biraz bir de adam seni sevmiyor diğer konularından anladım. Her ilişkide ha kısa süreli ha uzun süreli bir ayrılık yaşanabilir ama habire yaşanıyorsa ilişki ilişkiden çıkar..

açık aramıyorum yahu feyk olduğunu iddia edecek halim yok neden açık arayayım :)
durumu merak ettim çünkü çok kesin ayrılmıştın şimdi o dönsün diye kitap vs diyorsun. öğrenmek istedim.

Yok ne fake öyle birşey olsa zaten yöneticiler bir çırpıda anlıyor merak etme biz 6 gün önce ayrıldık birdaha. Ben seviyorum canım ayrılınca kitap vs okumayı yada bu tarz yazılar okumayı . Zaten bu tarz kitaplarda amuda kalkın yazmıyor genel itibariyle sağlam durun. Aramayın. Kendinizi geliştirin vs. Ama bilmediğim bir sürü şey vardır onları öğrenmek istediğim için açtım konuyu

[

Konumu dağıtacak yazılara cvp vermiyorum. Başka konulara yazıp kavga edebilirsin ama benden sana ekmek çıkmaz
Buna kavga çıkartmak denmez ben sana gerçeği diyorum sen eleştiriye ve doğrulara gelemediğin için böyle diyorsun. Seni tahrik edecek bir şey demiyorum. Ee ayrılıp barışmaya devam başka yapacak neyin var?

eski sevgiliye dönmek istemek çok yanlış birbirinizi gözden cikarabiliyormussunuz ki ayrilmissiniz insan niye sevgili olur anlasabiliyorsa ileride evlenmek için bence seni gözden çıkaran adamla mutlu olamazsın ömür boyu hem de bi arastirmak lazım bakalım o da senin için nasil geri dondurebilirim diye dusunuyor mu yoksa hayatindan gayet memnun mu ki bence seni geri dondurmeye calisiyor olsaydı sen buraya bu konuyu acmazdin ilk adım ondan gelirdi bu nedenle hiç kendini bozma seviyorsan bile kaliteni dusurme

eski sevgili dönse bile aşk eskisi gibi kalmıyor.geçmişte yaşanılan kırgınlık vs sevgiyi bitiriyor.bu yüzden geleceğe bakılmalı

Ay hangi kitapmış o ahahah hiç bu kadar gülmemiştim. Olan 72 tl'nıza olur ben size söyleyeyim, karşınızda robot yok kullanma kılavuzunu açıp okuyarak geri döndüresiniz. İnsan karşınızdaki, dönmüyorsa dönmez, döneceği varsa zaten bir şekilde yollarınız kesişir. Her şey tükenir, ilişkinizin de ömrü tükenmiş olabilir. Bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Back
X